جمعه, ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-04-26
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 14606 |
|
تاریخ انتشار : ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

یک مقام مسئول کارگری می‌گوید معضل اشتغال باید در فضایی آرام و به دور از حاشیه با همراهی همه دستگاهها و قوا حل و فصل شود. به گزارش سیده آمل ، داوود امیری اظهار کرد: در حال حاضر فقدان امنیت شغلی، واردات بی رویه، قاچاق کالا، نبود امنیت سرمایه‌گذاری و عوارض و مالیاتهای غیر ضرور […]

یک مقام مسئول کارگری می‌گوید معضل اشتغال باید در فضایی آرام و به دور از حاشیه با همراهی همه دستگاهها و قوا حل و فصل شود.

به گزارش سیده آمل ، داوود امیری اظهار کرد: در حال حاضر فقدان امنیت شغلی، واردات بی رویه، قاچاق کالا، نبود امنیت سرمایه‌گذاری و عوارض و مالیاتهای غیر ضرور است که موجب می‌شود فضای کسب و کار رونق بگیرد یا به مخاطره بیفتد.

وی جذب سرمایه‌های خارجی را در بهبود وضع تولید و بازار کار موثر خواند و گفت: تردیدی نیست که جذب سرمایه‌ها چه داخلی چه خارجی به ایجاد اشتغال کمک می ‌کند ولی در کنار آن نباید تولید داخل را رها کنیم و با توجه به نامگذاری امسال به نام تولید و اشتغال، حمایت از تولید ملی را نادیده نگیریم.

نایب رییس کانون شورای اسلامی کار خراسان شمالی ادامه داد: شرایط حاضر به گونه‌ای است که بعد از رفع تحریم‌ها و صادرات بیشتر نفت، زمینه سرمایه‌گذاری داخلی فراهم شده و با آرامش نسبی که به وجود آمده فضا برای سرمایه‌گذاری خارجی مساعدتر است.

امیری حل بحران بیکاری را نیازمند همکاری و تعامل همه دستگاهها و قوا دانست و گفت: اگر معضل اشتغال حل نشود، به یک بحران ملی تبدیل خواهد شد و تبعات مختلف اجتماعی و امنیتی برای کشور به بار خواهد آمد.

وی گفت: باید فضا را به سمت ایجاد شغل و تحریک بازار کار ببریم امروز دیگر نمی‌توان به آمار اشتغال دلخوش بود، باید شغل واقعی و پایدار ایجاد شود تا تولید ناخالص ملی بالا برود و قدرت خرید مردم بیشتر شود.

این مقام مسئول کارگری با تاکید بر حمایت دولت از تولیدکنندگان داخلی اظهار کرد: متاسفانه بسیاری از تولیدکننده‌ها به روز نیستند و نمی‌توانند با کالای خارجی رقابت کنند یا صادرات داشته باشند،‌از طرفی بازار داخلی را هم به دلیل پایین بودن قدرت خرید مردم از دست می‌دهند و با کاهش قدرت معیشت کارگران و کارمندان و حقوق بگیران، عملا با افول تولیدکنندگان و نبود بازاری برای تولیدات داخلی مواجه خواهیم شد.

به اعتقاد وی تعیین دستمزد در کشور عمدتا از قالب کارشناسی خارج و درگیر مصلحت اندیشی و برخی ملاحظات شده است در حالی که با وجود پیشی گرفتن دستمزد بر تورم طی سالهای اخیر، هنوز عقب ماندگی مزد سالهای گذشته جبران نشده است.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید