معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با رد شایعه وجود آلودگی در برنجهای استان، گفت: سلامت برنجهای مازندران مورد تأیید مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی است. پبه گزارش واحد خبری سیده آمل، عزیزالله شهیدی بعد از ظهر امروز در سومین جشنواره ملی برنج دابودشت و دشتسر این شهرستان، اظهار کرد: ۲۱۷ هزار هکتار از […]
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با رد شایعه وجود آلودگی در برنجهای استان، گفت: سلامت برنجهای مازندران مورد تأیید مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی است.
پبه گزارش واحد خبری سیده آمل، عزیزالله شهیدی بعد از ظهر امروز در سومین جشنواره ملی برنج دابودشت و دشتسر این شهرستان، اظهار کرد: ۲۱۷ هزار هکتار از اراضی مازندران امسال به زیر کشت رفت.
وی افزود: مازندران با اراضی شالیزاری حاصلخیز ۴۵ درصد تولید برنج داشته که با تولید یک میلیون و ۳۵۰ تن برنج بیش از ۲.۵ میلیون ایرانی را با محصولات خود به سر سفره غذا میکشاند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: امروزه دو موضوع مهم کیفیت و کمیت در تولید برنج اهمیت فراوان دارد.
این مسؤول با اشاره به تولید محصولات مرغوب در زمینه برنج در شهرهایی همانند آمل، محمودآباد، فریدونکنار، بابل و سرخرود، بیان کرد: برنج بخش دابودشت مازندران یکی از مرغوبترین برنجهای مازندران است هر چند برنجهای وارداتی قابل مقایسه با ارقام داخلی و محلی نیستند.
شهیدی با رد شایعه عدم سلامت و وجود آلودگی در برنجهای مازندران، خاطرنشان کرد: موضوع سلامت برنجهای مازندران به تأیید بسیاری از کارشناسان و محققان مراکز تحقیقاتی و ۱۰ دانشگاه برتر کشور قرار گرفت.
وی افزود: واردات بیرویه برنج خارجی امروزه از دغدغههای اصلی کشاورزان است و با توجه به استقبال مردم مازندران به کشت دوم برنج نباید با واردات بیرمقی حاصل شود.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://seyyedeamol.ir/?p=17765
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.