جمعه, ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-04-26
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 33032 |
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۳ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

ضرورت راه اندازی مراکز تحقیقاتی بیولوژی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این‌که به تازگی مرکز تحقیقات واکسن در دانشگاه علوم پزشکی ایران، تاسیس شده است، گفت: در این مرکز تحقیقات، عوارض ناشی از واکسن‌ها و عوارض ناشی از بیماری کرونا مطالعه خواهد شد. به گزارش واحد خبری سیده آمل: […]

ضرورت راه اندازی مراکز تحقیقاتی بیولوژی

سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این‌که به تازگی مرکز تحقیقات واکسن در دانشگاه علوم پزشکی ایران، تاسیس شده است، گفت: در این مرکز تحقیقات، عوارض ناشی از واکسن‌ها و عوارض ناشی از بیماری کرونا مطالعه خواهد شد.

به گزارش واحد خبری سیده آمل: دکتر حسین کیوانی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران درگفت‌وگویی، بابیان اینکه در زمان کرونا بخشی از تحقیقات روی این موضوع متمرکز شد، به راه‌اندازی «مرکز تحقیقات واکسن» در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: این مرکز تحقیقات به‌تازگی در شورای گسترش دانشگاه‌ها تصویب شده است. البته پیشنهاد تاسیس این مرکز از حدود آبان‌ماه، همزمان با تغییرات مدیریتی در دانشگاه و به دلیل نیاز وزارت بهداشت داده شد؛ ولی تصویب آن مربوط به حدود دو هفته پیش است.

‎وی ادامه داد: با احداث این مرکز تحقیقات در دانشگاه، تاثیر واکسیناسیون، عوارض ناشی از واکسن‌ها و عوارض ناشی ازکرونا مورد مطالعه قرار خواهد گرفت.

دکتر کیوانی در این خصوص توضیح داد: همچنین در شاخه نوروساینس نیز تحقیقات مرتبط با اختلالات شناختی بعد از کرونا، عوارض کرونا و واکسیناسیون و عوارض طولانی‌مدت آن بررسی می‌شود. این یکی از موضوعاتی است که ضرورت دارد و این مسئولیت، به دلیل سابقه دانشگاه علوم پزشکی ایران به این دانشگاه سپرده شده است.

ضرورت راه اندازی مراکز تحقیقاتی بیولوژی

عضو هیئت‌علمی گروه ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران با ذکر این‌ نکته که موافق افزایش کمیت و تعداد مراکز تحقیقاتی نیست، خاطر نشان کرد:  ولی با توجه به حجم واکسیناسیون انجام شده و این‌که در آینده نیز ممکن است مسائل دیگری اتفاق بیفتد، وزیر بهداشت ضرورت دیدند که مرکز تحقیقاتی برای این منظور راه‌اندازی شود.

وی در پایان درباره مؤسسین این مرکز، اظهار کرد: مؤسسین  این مرکز تحقیقات از کلیه دست اندرکاران واکسن در کشور؛ شامل مؤسسه واکسن‌سازی رازی، انستیتوپاستور و متخصصان عفونی و اپیدمیولوژی هستند تا به ابعاد مختلف واکسن‌ها پرداخته شود. 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید