شنبه, ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-27
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 29142 |
|
تاریخ انتشار : ۱۴ تیر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۵ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

حل مشکلات دهیاران از زبان زینب سلطانی قرار بود ۱۴ تیرماه ۹۹ بمناسبت گرامیداشت ” شهرداری و دهیاری” در فرمانداری ویژه شهرستان آمل از سوی بخشدار مرکزی مراسم تجلیلی از دهیاران این بخش برگزار شود اما با شیوع موج دوم کویید ۱۹ و قرارگرفتن آمل در وضعیت قرمز این مراسم لغو شد. زینب سلطانی، بخشدار […]

حل مشکلات دهیاران از زبان زینب سلطانی

قرار بود ۱۴ تیرماه ۹۹ بمناسبت گرامیداشت ” شهرداری و دهیاری” در فرمانداری ویژه شهرستان آمل از سوی بخشدار مرکزی مراسم تجلیلی از دهیاران این بخش برگزار شود اما با شیوع موج دوم کویید ۱۹ و قرارگرفتن آمل در وضعیت قرمز این مراسم لغو شد.

زینب سلطانی، بخشدار بخش مرکزی شهرستان آمل در گفتگویی با سیده آمل ۱۴ تیرماه را که از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور، جهت قدردانی زحمات این قشراز جامعه بعنوان روز ” شهردار و دهیاری” نامگذاری شد را به شهردار آمل و شهرداریهای توابعشان و همکاران خودش در دهیاری های بخش مرکزی خداقوت و تبریک گفت و افزود: امروز فرصت بسیار مناسبی برای به تصویر کشاندن خدمات ارزنده شهرداری و دهیاری ها در سراسر کشور هست تا خداقوتی برای رفع خستگیشان گفته شود.

سلطانی با تصریح این مطلب که دهیاری تکمیل کننده زنجیره حکومت مردم بر مردم هست اظهار داشت: دهیاریها بازوی اجرایی شورای اسلامی در نظام مدیریت روستایی هستند

اهداف مدیریتی دهیاران از زبان بخشدار مرکزی

وی اهداف مدیریتی دهیاران در روستا را اینگونه بیان می کند که: نوسازی و بهسازی محیط فیزیکی روستا، هدایت و نظارت بر فرآیند عمرانی روستا و ارتقاء شرایط کار و زندگی روستائیان از عمده اهداف برنامه ریزی دهیاران هست که باید مدنظر داشته بشند.

بخشدار مرکزی آمل دهیار را در روستا یک شهردار بزرگ در محیطی کوچکتر دانسته و عنوان کرد: با داشتن بیش از ۴۸ شرح وظیفه عمرانی، خدماتی، فرهنگی، اجتماعی، دهیار ما در واقع کدخدایی برای حل مشکلات اهالی محل خود است

مشکلات دهیاری ها

سلطانی مهمترین مشکلات عمده دهیاران را اینگونه ارزیابی می کند : ۱- عدم ثبات شغلی . ۲- عدم وجود ضمانت اجرایی در برخورد با متخلفان در زمینه های متعدد مانند تخلفات عمرانی یا بهداشتی تا زمان ارجاع پرونده به کمیسیون اجرایی ۳- نداشتن کد اجرایی جهت اخذ اعتبارات، تا صفر تا ۱۰۰ امورات را پیگیری و به مرحله اجرا برسانند همانند کد طرح هادی

حل مشکلات دهیاران از زبان زینب سلطانی

وی همچنین با اشاره به نحوه اجرای استعلامات اتحادیه امور صنفی درواگذاری پروانه کسب در روستا و انتظارات دهیاران از امور صنفی ابراز داشت:امور صنفی جهت کسب استعلام شغلی و واگذاری پروانه کسب حتما از دهیار محل جویای احوال متقاضی شود تا با اطمینان وکسب اطلاعات کامل ازعواقب بعدی جلوگیری بعمل آید.

سلطانی یکی دیگر از خواسته های دهیاری ها را همکاری فی مابین با اداره ثبت و احوال اعلام کرد و ادامه داد: در نقل و انتقال سند و استاد از سوی اداره ثبت اسناد یا دارایی دهیاران ما می توانند اطلاعات خوبی را در این زمینه در اختیار کارمندان این ارگانها جهت بهبود روند کاریشان بگذارند .

بخشدارمرکزی آمل زحمات دهیاران را که بصورت شبانه روزی است قدر دانست و گفت: امیدواریم با توجه به مشکلات عدیده دهیاران زحمتکش،این شغل ازسوی مراجع ذی صلاح جزء مشاغل سخت شناخته شده، با خدمت ۲۰ ساله،بازنشستگی شامل حالشان  شوند .

این بانوی تلاشگر در بخش مرکزی شهرستان آمل سال ۹۸ را سال کاری پر دغدغه برای دهیاران اعلام وتاکید کرد: با دهیاران خودم سالی پرفراز ونشیب را تجربه کردم، جا دارد مسئولین ما در رابطه با قوانین اتمام خدمت دهیاری وعزل و نصبهای آن در اصلاح این قانون بازنگری داشته باشند تا دهیار زحمتکش با امید بیشتری فارق از دغدغه پایان خدمت و عزل و نصبی که در طول سال برای ۹۲ دهیار بخش مرکزی و دیگر دهیاران وجود دارد، با امید به آینده شغلی که ایجاد می شود خدمات ارزنده تری را در روستاها به هم ولایتی هایشان داشته باشند.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید