پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-05-09
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 13408 |
|
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۶ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش سیده آمل ، گونار فورس رییس مرکز تحقیقات پارلمانی سوئد  امروز (یکشنبه) با غلامرضا تاجگردون رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس دیدار گفت و گو کرد. تاجگردون در ابتدای این دیدار با اشاره به پیشینه مناسبات ایران و سوئد بر ضرورت توسعه و گسترش روابط فیمابین در تمامی زمینه ها اعم […]

به گزارش سیده آمل ، گونار فورس رییس مرکز تحقیقات پارلمانی سوئد  امروز (یکشنبه) با غلامرضا تاجگردون رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس دیدار گفت و گو کرد.

تاجگردون در ابتدای این دیدار با اشاره به پیشینه مناسبات ایران و سوئد بر ضرورت توسعه و گسترش روابط فیمابین در تمامی زمینه ها اعم از اقتصادی و تجاری، سیاسی و فرهنگی تاکید کرد و گفت: تقویت روابط ایران و سوئد به عنوان دو کشور مهم و تاثیرگذار به نفع دو ملت و دو کشور خواهد بود.

وی  با تاکید بر نقش مهم همکاری‌های پارلمانی در تقویت مناسبات فیمابین در عرصه‌های گوناگون افزود: مجلس شورای اسلامی، کمیسیون‌های تخصصی و به ویژه کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس آمادگی هرگونه همکاری برای کمک به توسعه مناسبات دو کشور در تمامی زمینه‌ها را دارند.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در این دیدار ضمن تشریح روند ارتباط میان کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی به ویژه در امور مربوط به بودجه کشور خاطرنشان کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی بی طرفانه و  فارغ از هرگونه جناح بندی سیاسی و با  نگاه صرف کارشناسی، نظرات خود را  نسبت به مسائل مختلف از جمله بودجه ارائه می دهد که مورد استفاده نمایندگان و کمیسیون های ذیربط در فرایند تصویب بودجه قرار می‌گیرد.

وی افزود : ارتباط میان کمیسیون های مختلف از جمله کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی از این حیث ارتباطی قوی و عمیق بوده و مورد وثوق نمایندگان است.

گونار فورس رییس مرکز تحقیقات پارلمانی سوئد گفت: نقش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با توجه به نقش مهم این مرکز در فرایند تصویب بودجه می تواند مبنای مناسبی برای همکاری های فیمابین دو مرکز پژوهشی باشد.

وی در ادامه به شباهت‌ها و تفاوت‌های ساختار مرکز تحقیقات پارلمانی سوئد با مرکز پژوهش‌ها پرداخت و گفت: در پارلمان سوئد احزاب مختلفی وجود دارند که هر کدام از نمایندگان عضو یکی از این احزاب بوده و می توانند نظر مربوط به حزب خود را ارائه دهند.

رییس مرکز تحقیقات پارلمانی سوئد در پایان خاطر نشان کرد: گسترش رفت و آمدهای سیاسی میان مقامات پارلمانی و  افزایش رایزنی ها و تبادل نظرات بیشتر عامل مهمی در توسعه و تعمیق روابط فیمابین خواهد بود.


 

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید