سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-05-07
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 30875 |
|
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۱ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

معادن متخلف تحت پیگردقانونی قرارخواهند گرفت با نگاهی اجمالی به حففظ محیط زیست یکی از گامهای اولیه و در عین حال اساسی و موثر در جهت مقابله با آلودگی و انهدام محیط زیست و نیز تعقیب و مجازات مرتکبین جرائم علیه محیط زیست، تدوین و تنظیم قوانین و مقررات در حوزه های مختلف محیط زیست […]

معادن متخلف تحت پیگردقانونی قرارخواهند گرفت

با نگاهی اجمالی به حففظ محیط زیست یکی از گامهای اولیه و در عین حال اساسی و موثر در جهت مقابله با آلودگی و انهدام محیط زیست و نیز تعقیب و مجازات مرتکبین جرائم علیه محیط زیست، تدوین و تنظیم قوانین و مقررات در حوزه های مختلف محیط زیست میباشد

این مقررات، گاهی جنبه فنی و تخصصی مربوط به رعایت استانداردها و دستورات زیست محیطی سازمانها و دستگاه¬های ذیربط داشته و گاهی نیز مربوط به خسارت ناشی از فعالیت های ممنوعه علیه محیط زیست و نحوه جبران آن هست . برخی دیگر از مقررات نیز جنبه کیفری دارند و به نحوه تعقیب و مجازات مرتکبین جرائم و تخلفات زیست محیطی می پردازد.

در مجموع تمامی این مقررات یک هدف مشترک دارند و آن پیشگیری و یا مقابله با آلودگی محیط زیست می باشد.

وحید رضائیان رئیس اداره محیط زیست شهرستان آمل درگفتگو با سیده آمل با تاکید بر اخذ مجوز فعالیت معدن داران اظهار داشت: متولی اول فعالیت صنایع معدنی، وزارت صنعت ، معدن ، تجارت است که با استعلاماتی که از ادارات ذی ربط  مثل  محیط زیست، منابع طبیعی، امورآب و دیگر ادارات گرفته می شود می توانند فعالیت خود را با درنظر گرفتن حفظ محیط زیست و حیات وحش خارج از مناطق تحت حمایت محیط زیست شروع کنند.

رئیس اداره محیط زیست  آمل در ادامه تصریح کرد: اگر معدنی در داخل مناطق ۴ گانه پارک ملی، پناهگاه حیات وحش، اثرمنابع طبیعی ملی و مناطق حفاظت فعالیت داشته باشد، طبق ماده ۱۶ قانون اساسی حفظ و بهسازی محیط زیست، سازمان محیط زیست بعنوان قائم مقام، واحد متخلف راتعطیل خواهد کرد.

وی با اعلام اینکه بیش از ۴۰ درصد معادن مازندران در حوزه لاریجان و هراز شهرستان آمل  فعالیت دارند افزود: محیط زیست موظف است در بحث کنترل وپایش نظارت داشته باشد که دراین خصوص همکاران ما بهمراه کاررناسان امر بصورت شبانه روزی در منطقه حضور دارند.

رضائیان حضور محیط بانان را به منظور پیشگیری از آلودگی آب، خاک، هوا الزامی دانست و بیان داشت: در یکسال اخیردر بحث کاورینگ و پوشش دهی خط تولید فرآیند ششن و ماسه اتفاقات خوبی افتاده است.

این مدیر محیط زیستی با بیان اینکه از طریق سیستم سنگ شکن و فرآیند تولید شن و ماسه ریزگردها در هوا منتشر شده و باعث آلودگی هوا می شود ادامه داد: در این رابطه با اخطار قانونی ما ظرف بازه زمانی معین که به معدن داران فرجه داده شد در حوزه شهرستان امل همه فعالان معدن دار ، سیستم کاورینگ جهت جلوگیری از تولید غبار و ریزگردها را در واحد معدنی خود بکار گرفتند..

وی به ضرورت ایجاد رمپ ورود خروج معادن اشاره کرد و گفت: ورودی و خروجی معادن حتما باید آسفالت شود تا هم از انتشار گردوغبار پیشگیری شود وهم به جاده های مواصلاتی آسیب نرسد.

معادن متخلف تحت پیگردقانونی قرارخواهند گرفت

رضائیان راه اندازی حوزچه های استحصال سنگ شوی را یکی دیگر از ابزارهای پیشگیری تولید ریزگردها عنوان و ابراز داشت: نمونه هایی را که جهت حفظ آلودگی آب در آزمایشگاههای معتمد ما آزمایش می شود در صورت اثبات آلایندگی معدن طبق قانون در مرحله نخست اخطار داده می شود اگر بعد ازمدت زمان مشخص شده رفع مشکل نشده بود اقدام به پلمپ واحد معدنی متخلف خواهیم کرد.

 رسانه و مردم بازوان محیط بانان

رئیس اداره محیط زیست  آمل با اظهار امیدواری اینکه روزی را شاهد باشیم که ۸۰ میلیون محیط بان در حفظ محیط زیست خود کوشا هستند تاکید کرد: رسانه با فرهنگ سازی یکی از بازوان محیط بانان ما هستند تا همه مردم ما به این باور برسند که محیط زیستی که دراان زندگی می کنند  امانتی است که باید برای نسل آینده به یادگار بگذاریم و آنچه را که بجا گذاشته ایم نشانه فرهنگ ماست تا  از ما به نیکی یاد کنند.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید