سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-30
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 35839 |
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۲ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

بایدهای مدیریت های بحران همه دستگاههای اجرایی برای مدیریت بحران باید اقدامات پیشگیرانه و هدفمند، سازمان یافته و یکپارچه انجام دهند. وزیر کشور مدیریت بحران را یکی از سازمان‌های مهم کشور خواند و با تاکید بر آمادگی این سازمان برای مواجهه با بحران‌های مختلف، گفت: سازمان مدیریت بحران باید همواره به دانش و فناوری نوین […]

بایدهای مدیریت های بحران

همه دستگاههای اجرایی برای مدیریت بحران باید اقدامات پیشگیرانه و هدفمند، سازمان یافته و یکپارچه انجام دهند.

وزیر کشور مدیریت بحران را یکی از سازمان‌های مهم کشور خواند و با تاکید بر آمادگی این سازمان برای مواجهه با بحران‌های مختلف، گفت: سازمان مدیریت بحران باید همواره به دانش و فناوری نوین مجهز باشد.

به گزارش پایگاه خبری سیده آمل: دکتر احمد وحیدی در همایش مسئولان مدیریت بحران استان‌های سراسر کشور که در محل وزارت کشور به میزبانی سازمان مدیریت بحران برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت بحران یک سازمان مهم کشور است که بر اثر تاکیدات و توجهات رهبر معظم انقلاب ایجاد شد.

بایدهای مدیریت های بحران

وی بابیان اینکه سازمان مدیریت بحران باید در بخش پیش بینی، پیشگیری و اقدام و بازسازی، فعال باشد، یادآور شد: بحران یعنی تصمیم گیری در شرایط سخت، در زمان کوتاه و دراثر پیدایش حوادث یا مسایل غیرمترقبه و ناگهانی. از این رو، مسئولان سازمان مدیریت بحران باید خود را با چنین شرایطی وفق دهند.

مسئولان مدیریت بحران به دانش روز تجهیزشوند

وزیر کشور تاکید کرد: مجهز بودن مسئولان مدیریت بحران به دانش روز هم دیگر مساله ای است که باید با بهره گیری از آن و فن آوری های نوین، بحران را مدیریت، کنترل و مهار کرد.

ایجاد اطلس مخاطرات

وحیدی، داشتن اطلس مخاطرات را سومین موضوع مهم درمدیریت بحران برشمرد وتصریح کرد: بایدجزئیات مخاطرات، پیش بینی‌ها و برنامه اقدام درباره هر یک از مخاطرات به خوبی تشریح شده باشد.

وی اضافه کرد: برگزاری رزمایش‌های آمادگی از نظر تجهیزات، نیروی انسانی و بسیج ظرفیت هم اهمیت زیادی دارد. بسیج ظرفیت یعنی برنامه ریزی برای استفاده از تجهیزات محلی، استانی یا ملی در صورت لزوم و داشتن اطلاعات لازم درباره این ظرفیت ها ضروری است.

حضور بخش خصوصی در مدیریت بحران

وزیر کشور خاطرنشان کرد: همچنین ضروری است از ظرفیت‌های بخش خصوصی در زمینه مدیریت بحران و تجهیزات این بخش هم اطلاعات کافی وجود داشته باشد تا در شرایط بحرانی با تامین حقوق افراد، به کار گرفته شوند. باید با صاحبان این تجهیزات ارتباط داشت و از سالم بودن ماشین آلات اطمینان حاصل کرد.

همکاری با وزارت نیرو

وحیدی درباره مهار سیلاب و لایروبی رودخانه‌ها هم گفت: به شهرداری ها و دهیاری ها ابلاغ شده است همکاری لازم را در این زمینه با وزارت نیرو به عمل آورند.

اهمیت همکاری دستگاههای اجرایی

به گزارش مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، مسایل آتش سوزی، سازه‌های ناپایدار، مراکز پرخطر و اسکان در زلزله هم دیگر موضوعی بود که وزیر کشور به آن پرداخت و از رئیس سازمان مدیریت بحران خواست در همکاری با معاونت عمرانی وزارت کشور و سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، اقدامی هدفمند، سازمان یافته و یکپارچه انجام دهد.

در این همایش، مدیران کل مدیریت بحران استانداری‌ها هم نکات و مسایل مبتلابه را مطرح کردند

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید