پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-05-16
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 35677 |
|
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۹ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

ادامه پویش حفاظت ازمرال محیط بانان ما از نیمه شهریور تانیمه مهرماه بصورت شبانه روزی همراه باگروههای مختلف درمناطق گاوبانگی حضور دارند و با متخلفان طبق قانون برخورد جدی خواهدشد. ریاست اداره حفاظت ازمحیط زیست شهرستان آمل در بازدید میدانی از منطقه سیاه بیشه هراز درگفتگو با سیده آمل به اهمیت حفاظت ازمنطقه ۲ هزارو […]

ادامه پویش حفاظت ازمرال

محیط بانان ما از نیمه شهریور تانیمه مهرماه بصورت شبانه روزی همراه باگروههای مختلف درمناطق گاوبانگی حضور دارند و با متخلفان طبق قانون برخورد جدی خواهدشد.

ریاست اداره حفاظت ازمحیط زیست شهرستان آمل در بازدید میدانی از منطقه سیاه بیشه هراز درگفتگو با سیده آمل به اهمیت حفاظت ازمنطقه ۲ هزارو دویست متری لاکوی سیاه بیشه؛ زیستگاه اصلی مرال پرداخت و گفت: گوزن سرخ جنگلهای هیرکانی مازندران جزء گونه های حمایت شده حیات وحش و نماد زیستی استان محسوب می شود.

ادامه پویش حفاظت ازمرال

به گفته دعاگو: فصل سرمستی مرالها خصوصا برای محیط زیستی ها خیلی مهم هست برای همین محیط بانان ما در این ایام که از نیمه شهریور تا نیمه مهرماه است دائما در مناطق مستقر هستند و بصورت شبانه روزی همراه با گروههای مختلف در مناطق گاوبانگی حضور دارند و با متخلفان طبق قانون برخورد جدی خواهدشد.

مشکلات پیش روی محیط بانان

وی ازمشکلات پیش روی محیط بانان می گوید: برای اینکه این مرالها را بتوانیم حفاظت کنیم با توجه به شرایط محدود امکانات موجود تنها سرپناه محیط بانان ما در این منطقه یک مکان دامداری متروک هست و یا باید شب را در چادرهای مسافرتی بسر ببرند.

علی محمددعاگو تصریح کرد:شاید صدای تیر در میدان دید عموم ایجاد وحشت و خطر کند و همگان از محل دور شوند اما محیط بانان در این منطقه با شنیدن صدای تیر شکارچیان باید به سمن محل خطر بروند تا متخلفان را دستگیر کنند برای همین جانشان همیشه درخطر هست.

وی با اشاره به حقوق حداقل محیط بانان ابراز داشت: با همه این مشکلات و امکانات کم و عدم حمایتهای مسئولین این عزیزان همچنان برای حفظ محیط زیست و منابع طبیعی تلاش می کنند و این همه جز عشق و علاقه به خاک وطن نیست.

هماهنگی سازمان جنگلبانی با محیط زیست

این مسئول محیط زیست در ااستان ادامه داد: یکی دیگر از عمده مشکلات ما حضوربی وقفه و بی رویه دام و دامداران در زیستگاه مرال است که باعث شده تا منطقه زادآوری خودش را ازدست بدهد و یکی از دلایل برای احیا نشدن جنگل هست که انتظار می رود متولی کنترل دامداران سازمان جنگلبانی کنترل لازم را بعمل آورد.

حضور گردشگران و تخریب محیط زیست

دعاگو حضور بی اندازه گردشگران در این منطقه حفاظت شده را از معضلات دیگر دانشت و اضافه کردمتاسفانه حضور گردشگران و تخلفاتی مانند آتش زدن شاخه ها، رهاکردن زباله ها و ایجادسروصدا با خودروهای آفروید و موتور سیکلت ها باعث برهم زدن آرامش جنگل شده و آثارتخریبی برای زایش مرالها دارند.

برخورد جدی با شکارچیان و متخلفان طبق قانون

ریاست اداره حفاظت ازمحیط زیست شهرستان آمل با بیان اینکه در دهه اخیر با کنترل محیط بانان حضور شکارچیان نسبت به سالهای قبل کم رنگتر شده است، اظهارداشت: ورود به منطقه حفاظت شده سیاه بیشه ممنوع است شاید تا ۱۰ سال پیش آمار سرشماری گونه مرال تا ۳۰ راس می رسید ولی با تشدید حفاظت NGO ها تاکنون این آمار بالغ بر ۷۰ راس رسید و اگر این تمهیدات و کارهای حفاظتی همزمان اتفاق نیافتد آرامش جنگل برای ادامه حیات مهیا نمی شود و زادآوری جنگل احیاء نمی شود.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید