شنبه, ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-04-27
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 36278 |
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۸:۰۲ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

آخرین وضعیت کمبوددارویی درکشور دکتر محمد پیکانپور مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به آخرین وضعیت کمبودهای دارویی درکشور گفت: رفع این کمبودها تنها درحوزه اختیارات سازمان غذا و دارو نیست و اگر قرار است مشکلات برطرف شود لازم است هر نهادی در جایگاه خود در این زنجیره عملکرد […]

آخرین وضعیت کمبوددارویی درکشور

دکتر محمد پیکانپور مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به آخرین وضعیت کمبودهای دارویی درکشور گفت: رفع این کمبودها تنها درحوزه اختیارات سازمان غذا و دارو نیست و اگر قرار است مشکلات برطرف شود لازم است هر نهادی در جایگاه خود در این زنجیره عملکرد خود را بدرستی انجام دهد و پاسخگو باشد.

به گزارش پایگاه خبری سیده آمل:مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در گفت‌وگویی، درباره اظهاراتی مبنی براینکه کمبود اقلام دارویی سال جاری نسبت به سال گذشته کمتر اما موارد دچار کمبود مهم‌تر و حیاتی‌تر هستند، توضیح داد: کدام یک از داروهایی که پارسال کمبود داشتند، حیاتی نبودند؟ مگر پارسال تنها کمبود ویتامین داشتیم و امسال کمبودها حیاتی شده است؟

آخرین وضعیت کمبوددارویی درکشور

وی افزود: طبق اعلام سامانه‌ بررسی سازمان غذا و دارو، میزان کمبودهای دارویی در کشور در آذرماه سال جاری ۹۹ قلم گزارش شده است؛ اما رفع این کمبودها تنها در حوزه اختیارات سازمان غذا و دارو نیست. مثلا تعداد ۳۱ قلم از این کمبودها به تامین ارز EIH بازمی‌گردد و باید ارز اروپا در اختیار حوزه دارو قرار گیرد که بتوان برخی از این داروها را تامین کرد.

اقدام بانک مرکزی

وی در ادامه تصریح کرد: بانک مرکزی برای جبران این موضوع درحال پافشاری است و هفته گذشته ۲۰میلیون دلار جهت این اقلام اختصاص یافت؛ اما باتوجه به اینکه تامین این موارد باکندی‌هایی مواجه می‌شود ودرخواستهای ما با تاخیر برطرف می‌شود، طبیعتا داروی مربوطه هم دچار کمبود می‌شود و در سازمان غذا و دارو نیز خود دستگاه چاپ ارز نیست که بتواند تامین کننده ارز باشد.

حضور همه دستگاههای اجرایی برای حل مشکلات

پیکانپور با تاکید بر اینکه اگر تمام عوامل زنجیره تامین دارو کنار یکدیگر قرار نگیرند، کمبودها رخ می‌دهد، اظهار کرد: نمی‌شود صرفا در رسانه گفت چرا به مشکلات دارویی رسیدگی نمی‌شود؟ اگر قرار است مشکلات برطرف شود باید هر نهادی در جایگاه خود در این زنجیره عملکرد خود را به درستی انجام دهد و پاسخگو باشد.

تدوین درست بودجه ۱۴۰۳

وی گفت: اگر قانون بودجه ۱۴۰۳بدرستی تدوین شود وحساب دارو از سایر حساب‌ها بدرستی تفکیک شود، سامانه پرداخت برخط معوقات بیمه‌ای و اعتبارات دارویاری راه‌اندازی شود و پرداخت منطقی از خزانه به ذی‌نفع نهایی بدون دست‌اندازیِ بخش‌های مختلف صورت گیرد، مشکلات مربوط به تامین دارو مرتفع خواهد شد.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید