پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-05-02
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 30815 |
|
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۲ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

تفکیک وظایف اداری راهکار اصلاح کارهاست یکی از آثار بوجود آمدن تمدن ها تحت عنوان شهرنشینی، ایجاد راه ها و مسیرهای ارتباطی است. امروزه با حضور تکنولوژی، داشتن جاده های مواصلاتی با امنیت بالا و چشم اندازی دلپذیر نشان از توسعه و رشد بلوغ فکری آن جامعه مدنی است که بهره گیری همه جانبه از […]

تفکیک وظایف اداری راهکار اصلاح کارهاست

یکی از آثار بوجود آمدن تمدن ها تحت عنوان شهرنشینی، ایجاد راه ها و مسیرهای ارتباطی است. امروزه با حضور تکنولوژی، داشتن جاده های مواصلاتی با امنیت بالا و چشم اندازی دلپذیر نشان از توسعه و رشد بلوغ فکری آن جامعه مدنی است که بهره گیری همه جانبه از ابزار مدرن برای رسیدن به اهداف سلامت جاده ای افراد اجتناب ناپذیر بوده و از حقوق شهروندی محسوب می شود .

اسفندیار گلپور ریاست اداره راهداری  و حمل ونقل جاده ای شهرستان آمل در گفتگو با سیده آمل شرح وظایف اداره خود را اینگونه توضیح داد که: ایمنی و حفظ حریم جاده ها من جمله، ترمیم و لکه گیری و به نوعی روکش آسفالت تخریبی ، نصب نیوجرسی ، نصب گاردریل و نظارت بر چگونگی حمل و نقل شرکت های اتوبوس رانی ، سواری رانی ، حمل باربری و نصب تابلوهای ایمنی و خط کشی جاده ها از وظایف اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای است.

تفکیک وظایف اداری راهکار اصلاح کارهاست

وی با تاکید براینکه نباید شرح وظایف اداره راه و شهرسازی با اداره راهداری اشتباه گرفته شود اظهار داشت: با توجه  به اینکه ۳ دستگاه اجرایی و اداری  راهداری و حمل و نقل ، راه و شهرسازی و حمل و نقل جاده ای تحت پوشش یک وزارتخانه خدمت می کنند اما متاسفانه شرح وظایف مشابه باعث تداخل عملکردها شده و این موضوع سبب می شود آنگونه که باید برای رسیدن به اهداف اصلی که داشتن جاده ها و راههای مواصلاتی درشان ملت است نتوانیم خدمت کنیم.

گلپور همچنین تصریح کرد: برای رسیدن به خواست راهداری که امنیت جاده هست نیاز به اعتبار مالی است که در وضعیت حاضر تحریم ها و جنگ اقتصادی،  ما در حد امکانات موجود تمام تلاش خود را برای رسیدن به این منظور بکار خواهیم بست.

این مسئول راهداری با اعلام اینکه مجموع راه های حوزه استحفاظی ما ۹۰۰ کیلومتر راه  های اصلی و فرعی روستایی هست افزود:برای جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز قطعا به نیروی بازدارندگی انتظامات شهرستان تیازمندیم که باید با راهداری تعامل تنگاتنگ داشته باشند.

اسفندیارگلپور در ادامه از فرماندارویژه شهرستان آمل تقاضا کرد وگفت: فرماندار شهرستان بعنوان سکاندار شهر مسئول نظارت برهمه دستگاههای اجرایی است و توقع بنده و مجموعه راهداری آمل از ایشان این است که ترتیبی اتخاذ کند تا هماهنگی نیروی انتظامی آمل برای حفظ حریم جاده ای و ساخت و سازهای غیر مجاز با ما بیشتر شود و برای جلوگیری از تخلفات  اینچنینی وقت را برای آینده ای دور موکول نکند که باعث اتمام کار متخلف شود.

تفکیک وظایف اداری راهکار اصلاح کارهاست

در ادامه ریاست اداره راهداری  و حمل ونقل جاده ای شهرستان آمل با انتقاد به تداخل کاری اداره خودش با اداره راه و شهرسازی و حل مشکلات راه های مواصلاتی حوزه  استحفاظی اش عنوان کرد: با تجارب چندین ساله کاری که قبلا در آن اداره داشتم پیشنهاد میکنم اداره راه و شهرسازی در رابطه با رشد و توسعه شهرسازی اقدام کند و کل کارهای مربوط به راه سازی به اداره راهداری محول شود.

 

گلپور این تفکیک وظایف را جهت ارتقاء عملکرد کاری هردو حوزه ضروری دانست و ابراز داشت: در گمان همگان باید ساخت راه با اداره راهداری باشد اما متاسفانه اینگونه نبوده و بعد از پایان ساخت راه توسط اداره راه و شهرسازی و تحویل آن به راهداری ما تنها در حفظ آن کار میکنیم و این خلط مبحث باعث تداخل در کار یکدیگر شده و بعضا شاهد نیمه کارماندن اصلاح و اتمام کار می شویم که امید است مسئولان به این مهم توجه کنند.  

 اسفندیار گلپور خاطرنشان کرد: درحفظ حریم و محدوده جاده ای نیروی بازدارنده انتظامی و تعامل اداره جهاد کشاورزی با ما بسیار حائزاهمیت است. فقط کافی است یک نفر تخلف کرده در محدوه جاده ساخت و ساز غیر مجاز داشته باشد به مرور زمان تعدادآنها افزایش خواهد یافت پس تصریح میکنم نیروی انتظامی و دادستان محترم شهرستان از ما حمایت لازم را داشته باشند.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید