قابل توجه جویندگان مشاغل
- شناسه خبر: 34557
- تاریخ و زمان ارسال: 20 بهمن 1401 - 07:26
- نویسنده: گلناز پیغمبرزاده
قابل توجه جویندگان مشاغل
جوانان جویای کار و دارای مجوز مهارتهای فنی و حرفه ای از مراکز فنی حرفه ای شهرستانها می توانند از تسهیلات بانکی خوداشتغالی باسود کم بهره مند شوند، البته از نظر مدیران مراکز در استان زنان بی سرپرست و افرادی که در مناطق کم برخوردار محروم هستند در اولویت چتر حمایتی سازمان فنی حرفه ای هستند.
پایگاه خبری سیده آمل: مدیرمرکز فنی حرفه ای شهرستان آمل، از بهرهبرداری کارگاه آموزشی پرینتر سه بعدی اداره فنی و حرفهای در این مرکز، درایام الله دهه فجربا حضور مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران، رئیس آموزشگاههای فنی حرفه ای استان و فرماندارویژه شهرستان آمل و جانشین فرمانده سپاه ناحیه آمل به همراه مسئولین شهری خبر داد. وگفت: با توجه به اینکه شهرستان محمودآباد هم زیرمجموعه مرکز فنی حرفه ای شهرستان آمل هست، بزرگترین آموزشگاه آزاد استان بامساحت هزار و ۷۰۰مترمربع همزمان با افتتاح کارگاه آموزشی پرینتر سه بعدی آمل در این ایام خجسته در محمودآباد افتتاح و به بهره برداری می رسد.
به گفته اسفندمد: امروز بعداز افتتاح همزمان این ۲ پروژه، مرکز کارگاه آموزشی ساخت جواهر در شهرک صنعتی تشبندان افتتاح خواهد شد.
سید حسین درویشی نیز دراین مراسم اظهار داشت: آمل از شهرهای شاخص مازندران در زمینه آموزشهای فنی و حرفهای است و ایجاد کارگاه آموزشی پرینتر سه بعدی اقدام نوین براساس ایجاد مشاغل جدید و فناوریهای نوین بهشمار میرود.
قابل توجه جویندگان مشاغل
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران تصریح کرد:آمل پس از مرکز مازندران بعنوان دومین کارگاه پرینتر سه بعدی از این امکانات پیشرفته برخوردارشد وفعالیت پرینتر سه بعدی در همه حوزههای خدمات تولیدی، کشاورزی، معدن، گردشگری، صنعت، هنر و دیگر رشتهها با تقاضای بالا درامر اشتغالزایی علاقمندان به صنعت کمک خواهد کرد.
وی با تاکیدبراینکه دستگاه جدید پرینتر سه بعدی با حداقل هزینه تهیه شده است تا یکی از بزرگترین رویداد را در زمینه فنی و حرفهای مازندران رقم بزنیم، ابرازداشت:این فناوری درحوزه کسب و کار و اشتغال میتواند ارتباط معنادار بین صنعت، جوانان جویای کار، دانشجویان در حال تحصیل با رشته های مرتبط و فارغ التحصیلان دانش آموخته برای کسب مهارت لازم ایجاد کند.
درویشی بیان کرد: ایجاد چندین کارگاه دیگر پرینتر سه بعدی در شهرهای مختلف مازندران در دستور کار قرار دارد و حتی در برخی از شهرها کارگاه در حال تجهیز است.
ظرفیت دوره های آموزشی
درویشی با اعلام اینکه ظرفیت هر دوره آموزشی پرینتر سه بعدی از ۱۵ تا ۲۰ نفر است، بیان کرد: متقاضیان پس ازآموزش با مشاوره مربیان وارد بازارکارمی شوند البته یک زنجیره ارتباطی بین آموزش با بازار کار وجود دارد تا پس از اتمام دوره علاقمندان وارد بازار اشتغال،مشاغل خانگی،خوداشتغالی یا کار در بنگاههای اقتصادی شوند.
وی با بیان اینکه در دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی ۴۰ کارگاه و مرکز آموزش فنی و حرفهای آزاد را افتتاح کردیم، گفت: در این بین ۳۰ آموزشگاه آزاد و ۱۰ آموزشگاه و کارگاه مراکز دولتی هستند که در مجموع مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان از منابع مردمی برای مجهز شدن کارگاه آموزشی و ارائه خدمات فنی و حرفه ای از طریق بخش خصوصی دست به ایجاد ۱۶۰ اشتغال مستقیم بزنیم.
مراجعه به آموزشگاههای فعال فنی با کسب گواهی
آناهیتا قاسمزاده، رئیس آموزشگاههای فنی حرفه ای استان هم ادامه داد: حدود ۲ هزار آموزشگاه دررشته های مختلف تخصصی در مازندران فعالیت دارند.
قاسمزاده همچنین عنوان کرد: هزارو ۷۰۰ آموزشگاه در رشته های مختلف تخصص فنی فعال هستند و علاقمندان می توانند از طریق سایت فنی حرفه ای به آدرس https://tvto-mz.ir/ یا مراجعه به یکی از آموزشگاههای رشته مورد نیاز مراحل ثبت نام را انجام دهند.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد