مسئول برنامههای اقتصاد مقاومتی معادن استان آذربایجانغربی از طرح احداث واحد سنگبری و مصنوعات سنگی در سال ۹۶ در شهرستان تکاب خبر داد و گفت: از اهداف این برنامه ایجاد میانگین ۲۰۷ فرصت شغلی مستقیم در سال است. به گزارش خبرگزاری سیده آمل ، یعقوب پورآقابیگ در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به برنامههای سازمان […]
مسئول برنامههای اقتصاد مقاومتی معادن استان آذربایجانغربی از طرح احداث واحد سنگبری و مصنوعات سنگی در سال ۹۶ در شهرستان تکاب خبر داد و گفت: از اهداف این برنامه ایجاد میانگین ۲۰۷ فرصت شغلی مستقیم در سال است.
به گزارش خبرگزاری سیده آمل ، یعقوب پورآقابیگ در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به برنامههای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به منظور اجرا در شهرستان تکاب در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال اظهارداشت: امسال مطالعه پهنه معدنی جنوب استان با محوریت تکاب در دستور کار قرار دارد.
وی بیان کرد: از اهداف این برنامه شناسایی نقاط ظرفیتدار وجود ذخایر فلزی در شش ماهه نخست و واگذاری آنها به فعالان معدنی براساس قوانین و مقررات است.
مسئول برنامههای اقتصاد مقاومتی معادن استان آذربایجانغربی از طرح احداث واحد سنگبری و مصنوعات سنگی در سال ۹۶ در این شهرستان خبرداد و گفت: از اهداف این برنامه ایجاد میانگین ۲۰۷ فرصت شغلی مستقیم در سال است.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر هدفگذاری امسال طرح احداث واحدهای سنگبری و مصنوعات سنگی نیز تکمیل واحدهای نیمه تمام و امکان سنجی ایجاد واحدهای جدید است.
پورآقابیگ با تاکید بر جبران خسارات ناشی از اکتشاف یا بهرهبرداری مواد معدنی به منابع طبیعی شهرستان تکاب افزود: از اهداف این برنامه نیز اجرای طرحهای احیای منابع طبیعی و بازسازی سینهکارهای اکتشافی و معدنی شهرستان تکاب است.
وی با اشاره به طرح پیادهسازی مانیتورینگ مواد معدنی شهرستان تکاب در سال ۹۶ اظهار داشت: این برنامه با هدف نظارت لحظه به لحظه فعالیتهای معدنی شهرستان تکاب انجام شده و هدفگذاری امسال، صدور مجوز و احداث یک واحد مونیتورینگ در جاده تکاب- بیجار است.
مسئول برنامههای اقتصاد مقاومتی معادن استان آذربایجانغربی با اشاره به اینکه امسال احداث مجتمع طلا و جواهر در دستور کار قرار دارد بیان کرد: در این رابطه امکانسنجی و مکانیابی احداث مجتمع طلا و جواهر و مصنوعات سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی در شهرستان تکاب از اهداف پیشرو به حساب میآید.
وی از پایش و احیای معادن غیرفعال و نیمه فعال شهرستان تکاب خبر داد و گفت: این برنامه با هدف افزایش ظرفیت تولید و افزایش اشتغال بخش معدن شهرستان تکاب صورت گرفته و در این رابطه هدفگذاری امسال، فعالسازی حدود ۲۰ واحد معدنی غیرفعال و نیمه فعال و احیای ۲۰۰ فرصت شغلی است.
پورآقابیگ با اشاره به پایش و احیای واحدهای راکد صنعتی شهرستان تکاب افزود: هدف این برنامه، افزایش ظرفیت تولید و افزایش اشتغال بخش صنعت شهرستان تکاب و از سوی دیگر هدفگذاری سال ۹۶ نیز فعالسازی ۱۰ واحد صنعتی دارای مجوز فعالیت در شاخه معدن و فرآوردههای معدنی و احیای ۷۰ تا ۱۱۰ فرصت شغلی است.