پنجشنبه, ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-04-25
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 33035 |
|
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۱ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

ضرورت ایجاد تشکل ها در جوامع مدنی جامعه ای که درآن تشکلات فکری نباشد افرادش همانند یک تسبیح پاره ای هست که دانه های آن پراکنده است. به گزارش واحدخبری سیده آمل:بعداز انتخابات ریاست جمهوری آنچه که ازفعالیت شورای وحدت نیروهای انقلابی درنشست این شورا مطرح شد حاکی از وفاق ، همدلی و یکدستی احزاب […]

ضرورت ایجاد تشکل ها در جوامع مدنی

جامعه ای که درآن تشکلات فکری نباشد افرادش همانند یک تسبیح پاره ای هست که دانه های آن پراکنده است.

به گزارش واحدخبری سیده آمل:بعداز انتخابات ریاست جمهوری آنچه که ازفعالیت شورای وحدت نیروهای انقلابی درنشست این شورا مطرح شد حاکی از وفاق ، همدلی و یکدستی احزاب برای رسیدن به آرمانهای انقلاب درگام دوم و ورود به دومین چهله آن است.

حجت الاسلام رمضانی مدیریت شورای وحدت نیروهای انقلابی با تبیین مواضع این شورا اظهار داشت: درعصری که به امام زمان دست رسی نداریم باید به کسانی مراجعه کنیم که درعمل آیینه ای از تجلی آن امام همام برای ماهست.

ضرورت ایجاد تشکل ها در جوامع مدنی

ضرورت ایجاد تشکل ها در جوامع مدنی

وی با بیان اینکه این انقلاب بین الطلوعین ظهور آقا صاحب الزمان است تصریح کرد: بنا بر صراحت آیه کریمه قرآن”وَأَمْرُ‌هُمْ شُورَ‌ى بَیْنَهُمْ” به مشورت درشورا آشاره دارد نه تشکیل حزب که در سیاست مدنی غرب متداول شد که بدنبال ریاست و زورگویی هستند.

رمضانی باتاکید براینکه آنچه که بااهداف ما سازگار است تشکیل شورا است ادامه داد: وقتی حرف از شورای وحدت نیروهای انقلاب است یعنی مخاطب اول آقای ما صاحب زمان هستیم که باید با نگاهی ویژه از اعمال خود مانند رسیدن به مدینه فاضله کار کنیم.

مدیریت شورای وحدت نیروهای انقلابی با اشاره به اینکه کاراصلی ما بازخوانی فرمایشات رهبری و منشور چهله دوم در گام دوم توسعه انقلاب است، پیشنهاد داد: کارگروهی با هدف رصد بیانات رهبری و انطباق آن فرمایشات با زیست بوم شهرستان آمل تشکیل شود تا راهکارها راطبق دیدگاه رهبری بررسی و درسطح جامعه تعمیم دهند.

تاریخچه شورا درایران

اکبریان یکی از اعضاء شورای وحدت نیز به تاریخ انجام کارهای تشکلاتی ازسال ۱۳۳۰ توسط شهید بهشتی اشاره و عنوان کرد: از دیدگاه اسلامی احزاب برای رشد و تعالی جامعه اسلامی شکل می گیرد و شهید بهشتی از اولین بانیان تشکیل حزب درایران بود و از قداست راه گشایی آن جایگاه بعنوان معبد یاد می کرد.

وی به استناد برگفته از آیت الله جوادی آملی اصل تشکیلات را ضروری دانست و خاطرنشان شد: یکی از اهداف تشکل ها رسیدگی به امورات مردم است تا با معرفی و انتخاب بهترین مدیران مردم بتوانند بدون سختی به مطالبات خود برسند.

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید