یکشنبه, ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-08
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 20798 |
|
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۸:۱۶ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

یک فعال کارگری با اشاره به تشکیل کارگروه بررسی و پیگیری مشکلات کامیون‌داران، گفت: رانندگان از یارانه‌ای که دولت در شرایط خاص در نظر گرفته، بهره‌مند می‌شوند. به گزارش واحد خبری سیده آمل ؛علی اکبر سیارمه در گفت‌وگویی، اظهار کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات رانندگان کامیون، موضوع بیمه اجتماعی و تکمیلی است و […]

یک فعال کارگری با اشاره به تشکیل کارگروه بررسی و پیگیری مشکلات کامیون‌داران، گفت: رانندگان از یارانه‌ای که دولت در شرایط خاص در نظر گرفته، بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش واحد خبری سیده آمل ؛علی اکبر سیارمه در گفت‌وگویی، اظهار کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات رانندگان کامیون، موضوع بیمه اجتماعی و تکمیلی است و خوشبختانه طی جلساتی که با مسئولان وزارت کار داشتیم، مقرر شد تا کارگروهی برای پیگیری مسایل و مشکلات کامیون‌داران ایجاد شود و سازمان تامین اجتماعی، مشکلات بیمه اجتماعی و تکمیلی آن‌ها را پیگیری کند تا از فشاری که در این باره به رانندگان وارد شده کاسته شود.

وی تصریح کرد: بیش از چهار سال بود که با وجود افزایش تورم، در نرخ کرایه حمل کالا اتفاقی نیفتاده بود و درآمدی که رانندگان از محل کرایه‌ حمل بار به دست می‌آورند، هزینه‌های نگهداری وسایل نقلیه آن‌ها، به ویژه لوازم یدکی و لاستیک را پوشش نمی‌داد.

به گفته سیارمه با تمهیدات پیش‌بینی شده در سازمان تامین اجتماعی رانندگان کامیون از یارانه‌ای که دولت تحت شرایط خاص درنظر گرفته بهره‌مند می‌شوند.

این فعال کارگری با اشاره به مطالبات رانندگان کامیون، گفت: هزینه حمل بار و کرایه‌ها دو مشکلی است که رانندگان کامیون با آن مواجه هستند. بعضا هزینه‌های حمل را با کرایه محسابه می‌کنند، در حالی که آنچه به اسم کرایه ملموس است، تفاوت بسیاری با هزینه‌ حملی دارد که صاحب کالا می‌پردازد.

وی یاد آور شد: در اوایل دهه ۸۰ بیمه خویش‌فرمایی اجباری رانندگان به تصویب رسید و در همان سال به اجرا درآمد. آن زمان حداقل دستمزدی که برای رانندگان درنظر گرفته شده بود، بین ۸۰ هزار تا ۱۰۰هزار تومان و حق  بیمه‌ای که باید می‌پرداختند، رقمی در حدود ۲۴ هزار تومان بود که در آن مقطع زمانی این رقم یک چهارم درآمد راننده به شمار می‌آمد و پرداخت آن سخت بود لذا خیلی تمایلی به بیمه نداشتند ولی سالها تلاش کردیم تا رانندگان و خانواده‌هایشان را به مزایای بیمه آشنا کنیم.

این فعال کارگری از تداوم مذاکرات با وزارتخانه‌های مربوطه خبر داد و گفت: هیاتی در وزارت کار تعیین شده تا کسانی که می‌توانند به طور مستمر در تهران حضور داشته باشند، مسئولیت پیگیری بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی را برعهده بگیرند و کمیسیون‌های تخصصی جلسات تداوم داشته باشد.

پیش‌تر احمد مشیریان ـ معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از نشست کامیون‌داران و رانندگان با وزیر کار خبر داده و گفته بود که مطالبات و مصوبات این نشست به صورت جزئی در کمیته‌های تخصصی مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای قانونی برای اجرایی کردن آن‌ها ارائه خواهد شد. بیمه تامین اجتماعی، افزایش حقوق بازنشستگی و سخت و زیان‌آور بودن این صنف از جمله مطالباتی است که رانندگان کامیون در دیدار با وزیر کار مطرح کردند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید