همدلی مردم نشان ازبلوغ اجتماعی است
- شناسه خبر: 31901
- تاریخ و زمان ارسال: 21 مهر 1400 - 04:30
- نویسنده: گلناز پیغمبرزاده
همدلی مردم نشان از بلوغ اجتماعی است
آغاز رقابت در “مازند پویه ” جشنواره فرهنگی، هنری؛ حوزه سلامت به همت دانشگاه علوم پزشکی استان و دانشکده پرستاری و مامایی شهرستان آمل که در ۳ بخش ۱- دانشجویان مدافع سلامت ۲- کارکنان کادر درمان ۳- شرکت کنندگان آزاد مردمی، از علاقمندان شرکت کننده دعوت به عمل می آورد.
به گزارش واحد خبری سیده آمل: دکتر اسماعیل اکبری ریاست دانشگاه پرستاری و پیراپزشکی شهرستان آمل در نشست خبری با اصحاب رسانه ایده اولیه شکل گیری جشنواره “مازند پویه” را از مجموعه دانشجویان داوطلب این دانشگاه برای حضور در بیمارستانهای درمان کرونا عنوان و اضافه کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا به دلیل بضاعت کم درمانی در مراکز بیمارستانی تعداد ۷۰ دانشجو از این دانشکده به بیمارستانها تزریق شد.
وی همچنین گفت: ما شاهد خلق صحنه های درمانی نابی در این دوره خدمات بیمارستانها بودیم که با پیشنهاد و مشاوره از کارشناسان تصمیم گرفته شد برای ماندگار شدن این صحنه ها جشنواره ای را با نام ” مازند پویه” راه اندازی کنیم تا با ثبت آثار این فداکاریها و ایثار و نوع دوستی ها، زحمات کادرسلامت ماندگار شود.
دکتر اکبری در ادامه تصریح کرد: نام این جشنواره ” مازندپویه” بعنوان یک رویداد؛ همانطور که مشخص هست مازند از نام مازندران و پویه به عبارتی تداوم و ادامه داشتن ایثار و تلاش برای هم نوعان هست.
” مازندپویه” با شعار ” همزیستی با کرونا”
رئیس دانشگاه پرستاری و پیراپزشکی شهرستان آمل بخش های مختلف این جشنواره ادبی را اینگونه شرح داد: اولین دوره ازجشنواره هنری سلامت”مازندپویه” با شعار “همزیستی با کرونا”در۳بخش؛خوشنویسی،نوشته های ادبی(شعر- دلنوشته ) و بخش تصویری( فیلم مستندکوتاه – استندآپ هرکدام در حد ۵ دقیقه و عکاسی) از تاریخ ۲۰ مهر ماه تا پایان ۲۰ آبان ماه سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد که انشاالله جهت قدردانی از زحمات کادر درمان در سالهای آتی نیز با شعارهای متفاوت دیگر ادامه خواهد داشت.
همدلی رمز موفقیت
دکتر احمدعلی رمضانی، رئیس اداره بهداشت و درمان شهرستان آمل نیز با تشکر از بانیان برگزاری این جشنواره بیان داشت: همه ما طی دوسال تجربه های تلخ کرونایی را گذراندیم ولی درکنار هر تجربه تلخ یک سری ویژگیهای خاص هم هست که بنظر من کرونا باعث شد تا در سه زمینه بین ملت ما همدلی بوجود بیاید که همین نکته سبب تحمل آن تلخی شده است.
رمضانی در ادامه سخنانش تصریح کرد: اولین ویژگی این اپیدمی همدلی مسئولین برای مدیریت و کنترل بیماری بودکه برای حفظ سلامت آحاد جامعه تلاش کردند و دومین خاصیت وحضور پر رنگ رسانه وهمدلی آنها با مردم برای آگاهی بخشی از نوع ویروس و وضعیت های رنگبندی مختلف و اطلاع رسانی از زحمات کادر درمان و مدافعان سلامت و در این وسعت اطلاع رسانی درحوزه سلامت بی سابقه بود و سومین ویژگی که مبارزه با این ویروس منحوس را داشت همدلی مردم با یکدیگر و کادر درمان که قائدتا بخش اصلی این دوره بود.
این مسئول سلامت و درمان شهرستان افزود: اگر همدلی و صبوری مردم نبود ما نمی توانستیم به این زودیها بر بیماری فائق شوی.
پذیرش دوبرابری بیمارکرونایی در پیک پنجم بیمارستانهای آمل
رمضانی در ادامه از ظرفیت کم با توان بالای پرسنل کادر درمان در پیک پنجم توضیح داد: درحالی که ظرفیت پذیرش هریک از بیمارستانهای ما ۴۵۰ الی ۴۶۰ نفر بود ما در پیک پنجم این تعداد به دوبرابر خود یعنی پذیرش ۱۳۰۰ بیمار رسید و این جز در سایه همدلی میسر نمی شد.
همدلی مردم نشان از بلوغ اجتماعی است
دکتر رمضانی با اظهار امیدواری برای تداوم این وحدت و همدلی مردم و مسئولین عنوان کرد: مشارکت مردمی و همدلی آنها برای جلوگیری از شیوع ویروس و اجرای خوب پروتکل های بهداشتی،تولیدماسک،موادضدعفونی کننده،گان وتعطیلی محل کسبشان نشان از بلوغ اجتماعی جامعه را دارد که ما در ایام کرونا شاهد آن بودیم.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد