۲سال حبس در گمرک
- شناسه خبر: 35758
- تاریخ و زمان ارسال: 24 مهر 1402 - 05:35
۲سال حبس در گمرک
شاخصهای اقتصادی مانندیک دماسنج ازوضعیت سلامت اقتصاد کشور خبر میدهند.
همه مصرف کنندگان، بخصوص تولیدکنندگان درسالی که باشعار مهارتورم، رشد تولید رقم خورده است چشمان خود را به دریچه برنامه ریزی های مدیریتی رشد و توسعه اقتصادو حمایت ازتولید کنندگان و مهارتورم دوخته بودند و اکنون که نیمی از سال ۱۴۰۲ گذشته، هنوز بارقه ای از امید نه تنها مصرف کنندگان برای تولیدکنندگان نیز دیده نشده است.
احمدتوسلی، مدیرعامل آمل پلاستیک لیتکوه درگفتگو با پایگاه خبری سیده آمل با گلایه ازعملکردمدیریت گمرگ شهیدرجایی بندرعباس بیان داشت: ما توقع نداریم آقایان دست ما را بگیرند، همین قدر بگذارند ما تولیدات خود را روی روال اصول کاری انجام دهیم و پاگیر ما نشوند از لطف آنها ممنون داریم.
این گلایه بحق یک تولید کننده، درحالی آه از نهان خانه وجودش برآمده که با توجه به نیاز مبرم کارخانه اش به مواد اولیه، گمرگ کالای ایشان را به موقع ترخیص نکرده و وی را بدهکار مابالتفاوت ارزی معرفی نموده است.
۲سال حبس در گمرک
توسلی درتوضیحات بیشترخودمی گوید: با مستندات موجود به تاریخ ۲۰/۹/۱۴۰۰ کالای ما در گمرک ثبت سفارش شده یعنی کلیه حق و حقوق گمرکی را پرداخت نموده ایم و کالای ما اجازه خروج از گمرک را گرفت که این کار با بهانه ای واهی انجام نشد.
وی در ادامه اذعان داشت: ۶ ماه بعد در تاریخ ۱۷/۸/۱۴۰۱ براساس کپی بخشنامه ارسالی ما را بعنوان بدهکار مابالتفاوت ارزی معرفی کردند که براین اساس باید مبلغ ۶ میلیاردو ۸۴۹ میلیونو ۹۲۵ هزارو ۲۳۹ ریال، بابت حقوق گمرکی مالیات عوارض محکوم شده و پرداخت کنیم.
دریافت عوارض ارزی خارج ازعرف
سوال این تولیدکننده معتبر و بزرگ کشوری از مسئولین ذی ربط این است: اگر گمرک ترخیص کالای کارخانه های تولیدی مرا دیر انجام داد چه ربطی دارد که عوارض ارزی بیش از حدود عرف گمرکی را ما پرداخت کنیم؟
احمد توسلی با اشاره به نیاز مبرم مواد اولیه برای تولیدات کارخانه اش تصریح کرد: درخواست من این است بازرسین بیایند و آماربگیرند با مواد اولیه ای که وارد کردم من نیاز ۵ هزار خط تولیدی کارخانه ها، با حضور اشتغالزایی بی نهایت پرسنل کارتولید را باید تامین کنم، مسئولین و بازرسین بیایند و این معضل بوجود آمده برای تولیدات ما را حل کنند.
عدم پرداخت بدهی گمرک به تولیدکننده
مدیرعامل آمل پلاستیک لیتکوه همچنین افزود: طبق مدارک و مستندات، خود گمرک مبلغ ۱۱۷ میلیون تومان بابت ترخیص به ما بدهکار است که تا به امروز به ما پرداخت نکرده ولی برای دریافت هزینه عملکرد اشتباه عدم ترخیص به موقع خود سریع اقدام و ما را بدهکار معرفی می کنند.
شعارهای نافرجام
به هرترتیب با توجه به وضعیت کنونی نرخ تورم اقتصاد مملکت و نگاهی به شعارهای سنوات گذشته که تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی شعار سال ۱۴۰۱ . سال قبل از آن با شعار تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها و سال ۱۳۹۹ سال جهش تولید و سال ۱۳۹۸ رونق تولید و ۱۳۹۷ حمایت از کالای ایرانی بود، آنچه که از عملکرد مدیران حوزه های مختلف اقتصادی، شاهد هستیم،و انتظار می رفت از درون این شعارها حاصل می شد، تاکنون خلاف این نظریه ها اقدام شده است و تنها کورسویی ازچشم اندازتوسعه اقتصادی برای تولیدکنندگان داخلی بجامانده که امیدواریم آن نیز به خاموشی نرود.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد