جمعه, ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-26
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 31075 |
تاریخ انتشار : ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

۲۸ خرداد روز حماسه سیاسی مردم باز انتخابات با ترانه با شعارهای فراوان می خورد بر کوی و برزن، یادم آید روز دیرین گردش یک روز شیرین اما افکار مادر صندوق های رای، شیرینی آن مشارکت را ۸ سال به کاممان تلخ کرد. یادداشت تحلیلی قنبرحسین پور دکترای جامعه شناسی مخاطب سیده آمل: دوی ماراتن […]

۲۸ خرداد روز حماسه سیاسی مردم

باز انتخابات با ترانه با شعارهای فراوان می خورد بر کوی و برزن، یادم آید روز دیرین گردش یک روز شیرین اما افکار مادر صندوق های رای، شیرینی آن مشارکت را ۸ سال به کاممان تلخ کرد.
یادداشت تحلیلی قنبرحسین پور دکترای جامعه شناسی مخاطب سیده آمل: دوی ماراتن نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ در ساختمان وزارت کشور، میدان فاطمی به پایان رسید. اکنون نگاه ها از ساختمان وزارت‌ کشور به شورای نگهبان دوخته شده است. ۲۵ اردیبهشت روزآخرثبت نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم شاهد ترافیک سنگین انبوهی از کاندیداهای شاخص،  سرشناس سیاسی، اجتماعی و فرهنگی همراه با شعار و برنامه های متنوع و متفاوت در قاب و لنز دوربین تصویربرداران، خبرنگاران مطبوعات وخبرگزاری ها جنبه رقابت و مبارزه مدیریتی، اجرایی و فکری درمیدان و کارزار انتخاباتی را بدنبال خواهد داشت  اغلب نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری این دوره با تفکر تغییر رویه و رویکرد ساختاری – اجرایی دولت، حل معضلات و مشکلات معیشتی مردم، بازگو کردن گره بحران اقتصادی، بازنگری یکسری از سیاست های غلط وموجود درقوه مجریه به میدان آمدند.دراین مبحث نقش کلیدی شورای نگهبان و مردم دراین دوره خیلی مهم و کارساز خواهد بود. شورای نگهبان بعنوان یک نهاد نظارتی در کلیه انتخابات،دراین دوره به مراتب نسبت به دوره های قبل باید با تیزبینی، دقت بیشتر ،کارشناسی دقیق، بدون ملاحظات سیاسی، سلیقه ایی و جناحی وارد عمل شود. چراکه نگاه مردم در وهله اول به بررسی و احرازصلاحیت داوطلبان نامزد انتخابات این دوره ازسوی شورای نگهبان است که با فراغ بال بتوانند برای رای دادن و انتخاب برتر و درست (اصلح) قدرت تصمیم گیری پیدا کنند.

۲۸ خرداد روز حماسه سیاسی مردم

در وهله دوم حضور مردم و نقش آفرینی که می تواند درعرصه انتخابات همواره بعنوان پاشنه آشیل تاییدیه ای بر هویت ملی خود، با تدبیر جمعی و انتخاب اصلح،برگ اصلی برنده میدان کارزار انتخاباتی را برای سرنوشت ۴ سال آینده کشور رقم زنند . ازاین رو پیشنهاد می شود برای استارت کار در تغییرات اساسی بهانه ها را از کاندیداهای این عرصه گرفته، بجای توجه به کلید یا عینک در دست یه رزومه عملکردی و ماهیتی افراد توجه کنیم و اینکه:
۱- احساسی وسلیقه ایی عمل نکنیم.
۲- جناحی وقومی رای ندهیم.
۳- بامطالعه عمیق و تحقیق میدانی، بررسی و مقایسه رزومه سوابق نامزدها و نیز باتدبیر و مشورت گرفتن از اهالی فن و خبره نسبت به شناخت بیشتر کاندیداها اقدام کنیم.
۴- به شعارها،نمادها و رنگ ها توجه نکنیم.
۵- فقط و فقط به تفکراعتقادی مقبولیت و مشروعیت بودن افراد، برنامه های مدون وعملیاتی کاندیداها توجه کافی داشته تا برای انتخاب کاندیداصلح و مورد علاقه نهایی خود همراه باخرد جمعی، مشورت با کارشناسان خبره و مولفه های مطرح شده رای بدهند تاهم شاهدیک پیشرفت وتوسعه کشور با یک دولت مردمی و انقلابی در شان وطراز ملت ایران‌ باشیم که تنها راه علاج و درمان کشور وجود وفاق، انسجام و یکپارچگی ، همدلی بین ملت و دولت با داشتن الگوی مدیریت اسلامی و تفکر انقلابی است.سرانجام اینکه ۲۸ خرداد ،روز مردم است و مردم آینده کشور را در پای صندوق های اخد رای رفم خواهند زد.به امید فردایی روشن

قنبرحسین پور،
دکتری جامعه شناسی

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید