۲۷ مورد نظارت برنانواییها منجربه پلمپ شد “نان“ همیشه در فرهنگ ما ایرانیان بعنوان قوت قالب سفره هایمان از برکات الهی است که بزرگان ما بر حرمت گذاشتن آن تاکید فراوان داشتند تامبادا با کفران این نعمت الهی که با زحمات فراوان کشاورزان از کاشت، داشت، برداشت همراه است برکت از خانه ها رخت بربندد […]
۲۷ مورد نظارت برنانواییها منجربه پلمپ شد
“نان“ همیشه در فرهنگ ما ایرانیان بعنوان قوت قالب سفره هایمان از برکات الهی است که بزرگان ما بر حرمت گذاشتن آن تاکید فراوان داشتند تامبادا با کفران این نعمت الهی که با زحمات فراوان کشاورزان از کاشت، داشت، برداشت همراه است برکت از خانه ها رخت بربندد .
در بحران کرونا و رعایت پروتکل بهداشتی ستاد مبارزه با این ویروس منحوس حفظ سلامت جامعه، در اماکن عمومی طبخ مواد غذایی بخصوص نانواییها یکی از عمده ترین علل نظارت بیشتر مسئولین امر هست. در همین راستا اکیپ نظارت که شامل ۱۵ نفراز مراجع نظارتی می باشد با حضور محمودکاظمی ، معاون بازرگانی غله استان، رمضانی مقدم رئیس اداره آرد و نان و حامد ساروی مسئول نمایندگی غله آمل و خانم دکتر مرشد معاونت اداره بهداشت ودرمان شهرستان آمل بهمراه تیم نظارتی از نانوایی های آمل نظارت بعمل آوردند.
به گزارش واحد خبری سیده آمل: محمودکاظمی ، معاون بازرگانی غله استان در این نظارت با اشاره به قوانین وضع شده در بحث سلامت نان و حفظ جان مردم عنوان کرد: برای اینکه نانواییهای استان این امکان را داشته باشند که از استانهای همجوار نیز قادر به خرید نان باشند از ۲۷ ام ماه گذشته سامانه آرد راه اندازی شد.
وی از اشتباهات رایج در نانواییها به عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی دربحران کرونا و بهداشت فردی و مکان کاری، عدم نصب تابلوی ساعات فعالیت کاری و وزن چانه خمیر نان اشاره کرد و افزود: عدم رعایت قوانین بخشنامه های ارسالی به خبازان در مرحله اول با اخطار که کارت زرد برای آنها محسوب می شود روبرو شده سپس بعد از مهلت ۲۴ ساعت جهت رفع موارد اشتباه دوباره نظارت بعمل آمده در صورت عدم رفع موانع اشتباه و استمرار تخلفات، پرونده تشکیل شده به اداره صمت جهت پلمپ آن اقدام می شود.
معاون بازرگانی غله استان در رابطه با گلایه شهروندان از کیفیت آرد ونان توضیح داد: استان مازندران ۳ چهارم گندم مورد نیاز خود را از استانهای دیگر وارد می کند اما در حال حاضربه ضرص قاطع اعلام می کنم گندمی را که ما در استان داریم از لحاظ کیفیت نسبت به سالهای اخیربی سابقه بوده و ۹۰ درصد آرد استان از کیفیت خوبی برخوردار است.
وی در ادامه تصریح کرد: نوع کیفیت آرد دولتی با آرد آزاد هیچ فرقی ندارد و همه آنها از محل یک کارخانه آرد تامین می شود و طبق قوانینی که به کارخانه آرد بخشنامه کردیم کارخانه آرد حق ندارد آردی را که به نانوایی های با یارانه ۲ میدهد با نانوایی هایی که با یارانه ۱ تحویل می دهد هیچ تفاوتی داشته باشد و اگر در نظارتها تفاوتی را از لحاظ کیفیت مشاهده کنیم با کارخانه برخورد خواهد شد و این شامل انواع نانوایی ها هم هست.
حامد ساروی مسئول نمایندگی غله آمل نیز در این بازرسی ابرازداشت : ۵۲۰ واحد نانوایی درشهرستان آمل فعالند که نیمی از آنها واحدهای روستایی ما هستند
وی با اشاره به آمار ۱۰۰ مورد تخلف مشاهده شده در نظارتهای آمل که تشکیل پرونده برایشان صادرشد ادامه داد: پس از اخطار اولیه از این تعداد تنها یک مورد منجر به پلمپ نانوایی در آمل را داشته ایم.
همچنین رمضانی مقدم رئیس اداره آرد ونان استان با بیان این مطلب که بیشترین مسئله که از طرف همکاران نظارتی ما مد نظر هست رعایت پروتکل و قوانین بهداشتی ستاد ملی کرونا است گفت: ۳۲۵۰ خبازی در سطح استان مورد ارزیابی قرار گرفته که از این تعداد۲۹۰ واحد مورد اخطار اولیه قرار گرفتند که از این تعداد هم ۲۷ مورد منجر به پلمپ نانوایی شد.
دکتر مرشد معاونت بهداشت ودرمان شهرستان آمل هم با تاکید بر رعایت قوانین پروتکل بهداشتی ستاد ملی کرونا اضافه کرد: موارد مدنظر ما رعایت بهداشت فردی و عمومی مکان کار و حفظ فاصله اجتماعی، نحوه عرضه نان و گرفتن پول که حتما باید با کارتخوان یا با ماشه باشد و داشتن ماسک و دستکش و همه موارد بخشنامه ای که اعلام شد هست.