پنجشنبه, ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-04-18
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 31114 |
|
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۰ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

چرخه تولیدات حیاتی مردم درمعرض انقراض تولیدات کشاورزی، دامداری و طیور از نیازهاز ضروری زیست هر انسانی است . اهمیت تولیدات کالاهای اساسی معیشت ملت آنقدر مهم می باشدکه باید در اولویت برنامه ریزی های رفع چالش های اقتصادی قرار گیرد ، در این خصوص طبق منویات رهبری شعار سالهای اخیر از رفع موانع تولیدات […]

چرخه تولیدات حیاتی مردم درمعرض انقراض

تولیدات کشاورزی، دامداری و طیور از نیازهاز ضروری زیست هر انسانی است .

اهمیت تولیدات کالاهای اساسی معیشت ملت آنقدر مهم می باشدکه باید در اولویت برنامه ریزی های رفع چالش های اقتصادی قرار گیرد ،

در این خصوص طبق منویات رهبری شعار سالهای اخیر از رفع موانع تولیدات داخلی تا برجهش تولیدات در کشور تاکید شده است اما با این همه تدبیر و هشدار چگونه موانع بابرنامه ریزی طراران سراز آستین این  نا بکاران بدشگون پا در عرصه اقتصاد و سفره های معیشت مردم می گذارد؟!! و چگونه می شود که این زنجیره با ایجاد موانع بیشتر تا کورشدن گره مشکلات اقتصادی ادامه می یابد؟!! مرد تدبیرکارزاری می خواهد تا زنجیرها را پاره و دست نابکاران را قلع و قم کند.

چرخه تولیدات حیاتی مردم درمعرض انقراض

به گزارش واحد خبری سیده آمل: دامداران مراتع اسک وش و غازمزراع با اظهار گلایه از قیمت گذاری ناگهانی واکسن تب برفکی توسط جهاد کشاورزی دام اعلام کردند: واکسن رایگان تب برفکی به یکباره از امسال با نرخ ۸۰۰ هزار تومان تا ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به دامداران فروخته می شود.  

چرخه تولیدات حیاتی مردم درمعرض انقراض

دامداران درکنار اعتراض به این روش دولتمردان و مسئولین امر جهاد کشاورزی و دامداری تصریح کردند: افزایش قیمتهای سبوس به کیلویی ۴ هزار و پانصد، یونجه به ۶ هزار تومان ، جو ۶ هزارتومان و حتی کاه که قابل بیان نیست به کیلویی ۴ هزار تومان دامدار را فلج کرده است.

چرخه تولیدات حیاتی مردم درمعرض انقراض

این تولیدکنندگان زحمت کش همچنین از مبالغ هنگفت مراتع برای چرای دام گفته و افزودند: دولتمردان باید به دستمزد قرق بان و چوپان گله و کارگران هم توجه داشتند تا لااقل در قیمت گذاری واکسن دام کمی ملاحظه دامداران را داشتند.

محمد دیمکار از شورای روستای آب اسک نیز با اشاره به خشکسالی و نبود علوفه کافی برای دامها عنوان کرد: در منطقه اسک وش ما حدود ۲ هزارو۴۰۰ هکتار مرتع داریم که ۱۲۰۰ هکتار سمت شرق به دلیل رویش بهاری از ۱۰ اردیبهشت قرق بود که به دلیل همکاری و یاری رسانی به دامداران بالاجبار مرتع را زودتر از قرق درآوردیم .

چرخه تولیدات حیاتی مردم درمعرض انقراض

دیمکار از آب رسانی قسمت غربی مراتع اسک وش خبرداد و گفت: از دره لار به سمت رودخانه هراز ۱۲۰۰ هکتار دیگر از مراتع اسک وش به همت همین دامداران و عشایر و روستائیان آب اسک به سیستم آب رسانی مجهز شد تا دامهای این مراتع، آسیب کمتری را متحمل شوند.

رئیس شورای آب اسک با بیان این مطلب که ما از مسئولین برای رفع موانع منطقه لاریجان انتظارات بیشتری داریم خاطرنشانم کرد: ما مردم بسیار خوبی داریم و اگر همکاری و همیاری مردم نباشد مطمئنا کارها همچنان نافرجام باقی می ماند.

چرخه تولیدات حیاتی مردم درمعرض انقراض

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید