ضرورت پیگیری ستادحمایت ازخانواده به همت مدیریت کمیسیون امور بانوان فرمانداری ویژه شهرستان آمل ستاد حمایت از خانواده وجمعیت جوانی شهرستان آمل باحضورفرشته پازکی، مدیرکل اموربانوان وخانواده استانداری مازندران درسالن اجتماعات فرمانداری شهرستان آمل برگزار شد. پازکی با تاکیدبراینکه، جلوگیری ازانحرافات و اصلاحات است که براساس عنوان ستاد مبنی بر حمایت از خانواده و جوانی […]
ضرورت پیگیری ستادحمایت ازخانواده
به همت مدیریت کمیسیون امور بانوان فرمانداری ویژه شهرستان آمل ستاد حمایت از خانواده وجمعیت جوانی شهرستان آمل باحضورفرشته پازکی، مدیرکل اموربانوان وخانواده استانداری مازندران درسالن اجتماعات فرمانداری شهرستان آمل برگزار شد.
پازکی با تاکیدبراینکه، جلوگیری ازانحرافات و اصلاحات است که براساس عنوان ستاد مبنی بر حمایت از خانواده و جوانی جمعیت می توان به برنامهریزی بهتری رسید، ابراز داشت: از ۷۳ ماده قانون ۴۳ ماده قانون در دل علوم پزشکی دراین ستاد آمده است.
به گزارش پایگاه خبری سیده آمل: مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با بیان اینکه درستاد حمایت از خانواده وجوانی جمعیت برنامه هایی را از گلوگاه تا رامسر دردستور کار قراردادیم، افزود: متعاقب دستورمنویات مقام معظم رهبری بر اهمیت پرداختن به وضعیت جمعیت جوان و فرزندآوری در کشور بخصوص درامر ازدواج به نتایج خوبی رسیدیم.
ضرورت پیگیری ستادحمایت ازخانواده
وی همچنین گفت: درحوزه ازدواج جمعیت و فرزندآوری هر یک از مدیران دستگاههای اجرایی موثر هستند و تا آنجاییکه کاری از دست مدیری برمیآید نباید کوتاهی کند.
طرح سوال
فرشته پازکی باطرح این سوال که آیا در مسیری که ما در ستاد مشخص کردیم دستگاهها برای هم افزایی جمعیت جوان برنامه ریزی و کارکرده اند؟ ادامه داد: مسئولین هرشهرستان باید بدنبال تدبیرو برنامه ای برای بهبود وضعیت جمعیت جوان باشد .
عدم هم افزایی بین دستگاههای اجرایی
به گفته مدیرکل دفترامور بانوان و خانواده استانداری مازندران مهمترین مشکل عدم همافزایی بین دستگاهها است که اگر دریک مسیر مشخصی که برنامه ریزی شده برویم مطمئنا به اهداف خوبی خواهیم رسید در غیراینصورت ازمسیر منحرف شده که باعث مشکلات زیادی هم خواهد شد.
وی درادامه اعلام کرد: متاسفانه دربسیاری ازدستگاهها این مشکلات را میبینیم وقتی برنامهریزی و هدف و تدبیر مدیر نباشد راه به جایی نخواهیم برد .
موادقانونی ستاد فتحان و حمایت از خانواده
پازکی باتاکیدبراینکه،جلوگیری از انحرافات و اصلاحات است که براساس عنوان ستاد مبنی برحمایت از خانواده و جوانی جمعیت می توان به برنامهریزی بهتری رسید، ابراز داشت:از۷۳ ماده قانون ۴۳ ماده قانون در دل علوم پزشکی دراین ستاد آمده است.
تشکیل ۶ کمیته تخصصی در ستاد فتحان
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران به تشکیل ۶ کمیته تخصصی در ستاد حمایت از خانواده و جمعیت جوانی کشوراشاره و اظهارکرد: کمیته های این ستاد شامل: کمیته بهداشت، کمیته درمان ومراقبت، کمیته پشتیبانی و هوشمندسازی، کمیته علمی (آموزشی و پژوهشی) ، کمیته فرهنگی، کمیته امور حقوقی، کمیته بیمه، کمیته رسانه، کمیته رصد و پایش از کمیته های تخصصی ستاد هست که اگر هرشهرستانی وظایف خود واقف بوده واین کمیته ها به نحو احسنت انجام می دادند قطعا امروزوضعیت بهتری داشتیم.