معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با رد شایعه وجود آلودگی در برنجهای استان، گفت: سلامت برنجهای مازندران مورد تأیید مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی است. پبه گزارش واحد خبری سیده آمل، عزیزالله شهیدی بعد از ظهر امروز در سومین جشنواره ملی برنج دابودشت و دشتسر این شهرستان، اظهار کرد: ۲۱۷ هزار هکتار از […]
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با رد شایعه وجود آلودگی در برنجهای استان، گفت: سلامت برنجهای مازندران مورد تأیید مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی است.
پبه گزارش واحد خبری سیده آمل، عزیزالله شهیدی بعد از ظهر امروز در سومین جشنواره ملی برنج دابودشت و دشتسر این شهرستان، اظهار کرد: ۲۱۷ هزار هکتار از اراضی مازندران امسال به زیر کشت رفت.
وی افزود: مازندران با اراضی شالیزاری حاصلخیز ۴۵ درصد تولید برنج داشته که با تولید یک میلیون و ۳۵۰ تن برنج بیش از ۲.۵ میلیون ایرانی را با محصولات خود به سر سفره غذا میکشاند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: امروزه دو موضوع مهم کیفیت و کمیت در تولید برنج اهمیت فراوان دارد.
این مسؤول با اشاره به تولید محصولات مرغوب در زمینه برنج در شهرهایی همانند آمل، محمودآباد، فریدونکنار، بابل و سرخرود، بیان کرد: برنج بخش دابودشت مازندران یکی از مرغوبترین برنجهای مازندران است هر چند برنجهای وارداتی قابل مقایسه با ارقام داخلی و محلی نیستند.
شهیدی با رد شایعه عدم سلامت و وجود آلودگی در برنجهای مازندران، خاطرنشان کرد: موضوع سلامت برنجهای مازندران به تأیید بسیاری از کارشناسان و محققان مراکز تحقیقاتی و ۱۰ دانشگاه برتر کشور قرار گرفت.
وی افزود: واردات بیرویه برنج خارجی امروزه از دغدغههای اصلی کشاورزان است و با توجه به استقبال مردم مازندران به کشت دوم برنج نباید با واردات بیرمقی حاصل شود.
https://seyyedeamol.ir/?p=17765
Friday, 9 May , 2025