معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با رد شایعه وجود آلودگی در برنج‎های استان، گفت: سلامت برنج‌های مازندران مورد تأیید مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی است. پبه گزارش واحد خبری سیده آمل، عزیزالله شهیدی بعد از ظهر امروز در سومین جشنواره ملی برنج دابودشت و دشت‌سر این شهرستان، اظهار کرد: ۲۱۷ هزار هکتار از […]

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با رد شایعه وجود آلودگی در برنج‎های استان، گفت: سلامت برنج‌های مازندران مورد تأیید مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی است.

پبه گزارش واحد خبری سیده آمل، عزیزالله شهیدی بعد از ظهر امروز در سومین جشنواره ملی برنج دابودشت و دشت‌سر این شهرستان، اظهار کرد: ۲۱۷ هزار هکتار از اراضی مازندران امسال به زیر کشت رفت.

وی افزود: مازندران با اراضی شالیزاری حاصلخیز ۴۵ درصد تولید برنج داشته که با تولید یک میلیون و ۳۵۰ تن برنج بیش از ۲.۵ میلیون ایرانی را با محصولات خود به سر سفره غذا می‌کشاند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: امروزه دو موضوع مهم کیفیت و کمیت در تولید برنج اهمیت فراوان دارد.

این مسؤول با اشاره به تولید محصولات مرغوب در زمینه برنج در شهرهایی همانند آمل، محمودآباد، فریدونکنار، بابل و سرخرود، بیان کرد: برنج بخش دابودشت مازندران یکی از مرغوب‌ترین برنج‎های مازندران است هر چند برنج‌های وارداتی قابل مقایسه با ارقام داخلی و محلی نیستند.

شهیدی با رد شایعه عدم سلامت و وجود آلودگی در برنج‎های مازندران، خاطرنشان کرد: موضوع سلامت برنج‌های مازندران به تأیید بسیاری از کارشناسان و محققان مراکز تحقیقاتی و ۱۰ دانشگاه برتر کشور قرار گرفت.

وی افزود: واردات بی‌رویه برنج خارجی امروزه از دغدغه‌های اصلی کشاورزان است و با توجه به استقبال مردم مازندران به کشت دوم برنج نباید با واردات بی‌رمقی حاصل شود.