نواختن همزمان زنگ مقاومت درمازندران
- شناسه خبر: 36403
- تاریخ و زمان ارسال: 6 بهمن 1402 - 02:59
نواختن همزمان زنگ مقاومت درمازندران
ماندگاری تاریخ حماسه سازی دلاورمردان سال ۶۰ درششم بهمن امکان پذیر نیست مگر با پاسداشت آن شجاعت ها و همدلی های مردمی دردفاع از آرمانهای ارزشی اعتقادی و شهرو زادبومشان به همین مناسبت جاودانگی آن ایام درنواخته شدن همزمان زنگ حماسه ومقاومت درمازندران به مناسبت چهل و دومین سالگرد حماسه اسلامی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ مردم غیورهزار سنگر، درمدرسه پسرانه ششم بهمن به صدا درآمد.
به گزارش پایگاه خبری سیده آمل: زنگ حماسه و مقاومت بصورت همزمان در تمام مدارس مازندران به صدا درآمد و دانشآموزان استان از چگونگی واقعه ششم بهمن، انگیزه و اهداف دشمنان اسلام و کمونیستها برای انتخاب آمل، وضعیت مقاومت مردم، تعداد شهید و مجروحان این حادثه حماسی اطلاع پیدا کردند.
نواختن همزمان زنگ مقاومت درمازندران
امام جمعه آمل دراین مراسم با بیان اینکه راویان و حماسه سازان ششم بهمن در مدارس و دانشگاه ها به تشریح این رویداد مهم پرداخت واظهارکرد: حماسه ششم بهمن برگ زرین و پرافتخار از دیار علویان که در تاریخ انقلاب اسلامی برای همیشه ثبت و درج شده است.
انتقال گروهک کمونیسم به زباله دان تاریخ
حجتالاسلام ابراهیم یعقوبیان با اشاره به اینکه آملیها درکمتر ازیک نیم روز با تقدیم ۴۱ شهید بساط کمونیستها را برای همیشه در تاریخ درهم پیچیدند، افزود: لازم است؛ نسل جوان، نوجوان، دانش آموزان و دانشجویان به مطالعه ابعاد مختلف حماسه اسلامی ششم بهمن بپردازند و ازدلیرمردی، بصیرت، شجاعت، دشمن شناسی، دشمن ستیزی و شهادت طلبی مردان و زنان این دیار الگو بگیرند.
۶بهمن اثرگذارترین رویداد پس از انقلاب
وی تصریح کرد: ششم بهمن مهمترین و اثرگذارترین رویدادهای روزهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است.
امام جمعه آمل با بیان اینکه مردم همیشه در صحنه این شهرستان خودجوش بدون سازماندهی دولتی و سلاح با فطرت پاک مقابل کمونیستها ایستادند، یادآورشد کمونیستها به خیال خام خود همراهی مردم آمل را درکنار خود تصور میکردند و آنالیز غلط از مردم داشتند، آنها میخواستند با تصرف آمل، به شمال ایران و کل کشور احاطه پیدا کنند ولی در ارزیابی غلط سیلی بسیار سنگین از مردم دیار هزار سنگر خوردند که باعث نابودی شان شد.
اولین شهرعلویان پس از حکومت مولا علی(ع)
حجت الاسلام یعقوبیان اذعان داشت: آمل تاریخ ژرف و شگرف دارد و با بیش از یک هزار و ۲۰۰ سال قدمت در تشییع نخستین مرکز حکومت شیعی علویان پس از حکومت امام علی(ع) است.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد