به گزارش سیده آمل ،ایوب درویشی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به پتانسیل های مرز ریمدان اظهار کرد: ریمدان به عنوان دومین گذرگاه رسمی جاده ای ایران و پاکستان نقش مهمی در دسترسی ایران و سایر کشورها به بازار۱۶۰میلیون نفری پاکستان دارد. وی افزود: در وهله اول ایجاد اشتغال برای ساکنان روستاهای […]
به گزارش سیده آمل ،ایوب درویشی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به پتانسیل های مرز ریمدان اظهار کرد: ریمدان به عنوان دومین گذرگاه رسمی جاده ای ایران و پاکستان نقش مهمی در دسترسی ایران و سایر کشورها به بازار۱۶۰میلیون نفری پاکستان دارد.
وی افزود: در وهله اول ایجاد اشتغال برای ساکنان روستاهای مرز نشین و سپس صادرات و واردات کالا از اولویت های مرز ریمدان چابهار است.
به گفته فرماندار ویژه چابهار، بنا به موافقت ایران وپاکستان، شهرریور سال گذشته ریمدان به عنوان دومین گذرگاه رسمی دوکشور پس از میرجاوه – تفتان به دست استاندار سیستان وبلوچستان مورد بهره برداری قرار گرفت.
درویشی با اشاره به تکمیل زیرساختهای ریمدان تاکید کرد: اعتبارات لازم برای تهیه طرح جامع این مرز اختصاص یافته است چراکه ریمدان زیرساختهای لازم را برای توسعه تجارت ندارد.
وی در تشریح طرح جامع مرز ریمدان خاطرنشان کرد: توسعه بازارچه مرزی، استقرار دستگاههای مختلف نظارتی هم چون گمرک، احداث ساختمانهای مرزی، توسعه و آماده سازی جادههای مواصلاتی و تکمیل زیرساختهای آب و برق از جمله زیرساختهای لازم برای توسعه ریمدان است.
معاون استاندار سیستان وبلوچستان ادامه داد: پیش بینی میشود تکمیل زیرساختهای لازم برای بهره برداری حداکثری از مرز ریمدان تا بهمن ماه سال جاری به اتمام برسد.
درویشی در پایان خاطرنشان کرد: در سفر نخست وزیر پاکستان به تهران افزایش مبادلات تجاری ایران با پاکستان از نیم میلیارد دلار فعلی به بیش از ۵ میلیارد دلار برای ۵ سال آینده مورد توافق دو طرف قرار گرفت که ریمدان به عنوان دومین گذرگاه رسمی ایران و پاکستان از اهمیت بالایی برای تحقق این وعده برخوردار است.