به گزارش سیده آمل، حامد سهرابی در همایش تجلیل از خبرنگاران آمل از سوی نشریه بیداری اندیشه با بیان اینکه موضوع بیمه رسانهها در لایحه گذشته رسانهها به طور جامع دیده نشد، اظهار کرد: رسیدگی به مشکل بیمه خبرنگاران، برخورداری از برخی خدمات خاص و بازنشستگی در آن انجام شود. وی با اشاره به اینکه […]
به گزارش سیده آمل، حامد سهرابی در همایش تجلیل از خبرنگاران آمل از سوی نشریه بیداری اندیشه با بیان اینکه موضوع بیمه رسانهها در لایحه گذشته رسانهها به طور جامع دیده نشد، اظهار کرد: رسیدگی به مشکل بیمه خبرنگاران، برخورداری از برخی خدمات خاص و بازنشستگی در آن انجام شود.
وی با اشاره به اینکه قوانین موجود پاسخگوی دغدغههای گروه جوانان نیست، تصریح کرد: امروز بیمه خبرنگاران به روش معمول خود از سوی صندوق صندوق اعتباری هنرمندان و نویسندگان انجام میشود و تاکنون چند هزار نفر از این گروه زیرپوشش خدمات بیمهای قرار دارند اما بسیاری از آنها نتوانستند بیمه شوند.
معاون دفتر حقوقی و امور مالکیت معنوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: کمیته رسیدگی به لایحه مطبوعات و خبرگزاریها وظیفه برنامهریزی برای خبرنگاران و وضعیت آنها را دارد.
سهرابی، با اشاره به تصمیم شورای عالی فضای مجازی کشور به الزام آور کردن کانالهایی تلگرامی که تعداد اعضای آنها بیش از ۵ هزار نفر باشد، باید در این شورا ثبت داده شوند، یادآور شد: تا به امروز حدود ۵ هزار کانال تلگرامی دراین شورا ثبت داده شده است.
وی با بیان اینکه به دلیل آنکه سرور این کانالها در ایران نیست نمیتوان نسبت به تعداد افراد موجود در آن کانال دسترسی داشت، گفت: با مصوبه شورای عالی فضای مجازی، مدیران این کانالها که اقدام به ثبتنام نکردند، از سوی دادستانی و کارگروه رسیدگی به مصادیق مجرمانه در پیگرد هستند.