به گزارش سیده آمل : امروز اول مرداد ماه سالگرد عروج ملکوتی شهید هسته ای دکتر داریوش رضایی نژاد هست و اسف بار اینکه شهدای هسته ای کشور ما با آن مراتب علمی و زحمات برجسته تا توان داشته اند برای ارتقاء سطح دانش پایدار این مرزو بوم تلاش نمودند و حتی از جان خود […]
به گزارش سیده آمل : امروز اول مرداد ماه سالگرد عروج ملکوتی شهید هسته ای دکتر داریوش رضایی نژاد هست و اسف بار اینکه شهدای هسته ای کشور ما با آن مراتب علمی و زحمات برجسته تا توان داشته اند برای ارتقاء سطح دانش پایدار این مرزو بوم تلاش نمودند و حتی از جان خود مایه گذاشتند ولی اکنون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براستی زمانی حق مسلم ما انرژی هسته ای بود . آیا این شعار ی بود گه بر ما القاء کردند ؟ یا واقعا ما ایرانیان دارا بودن مراتب بالای علمی و جهش علمی ۲۰ هزار سانتری فیوژ را حق نداریم ؟ یا نه داریم ؟ !!!! چه راحت نظر ها تغییر می کند و آلت دست نه تنها القائات اجانب غرب بلکه تحت تاثیرداخل هم …
راستی اگر این فرزندان نابغه وطن با آن همه مرارت بدون امکانات و پشتیبانی تا پای جان از خود مایه گذاشتند ،وضع هسته ای امروز ایران ما را می دانستند ، باز تا این حد پیشروی می کردند که حالا فرزندان بی پدر و زنان بی سرپرست شان را نظاره گرباشند ؟ جگر گوشه هایشان . دل شکسته و چشم براه در کنج حسرت پدر بزرگ شوند ؟؟!!!
آقایان شما با حق مسلم نه تنها این ملت بلکه حق آرزو های فرزندان شهدای هسته ای و آینده سازان ما چه کردید ؟ آیا خود مدعیان امر سازمانهای غرب و شرق با دانشمندان و نخبگان جامعه شان چنین عمل می کنند که شما اینچنین کردید ؟ و حتی به این روش های نامناسب و تصمیمات عهد قجری خود می بالید ؟؟؟؟؟
به مناسبت شهادت این فرزند پاک وطن جا دارد لا اقل برای باز آوری خاطره شان در سالگرد شهادت این عزیز ملت یاد ی کنیم . روحشان شاد یادشان گرامی .
شهید هسته ای دکتر داریوش رضایی نژاد صبح پنج شنبه ۲۰ بهمن سال۱۳۵۶ در شهرستان آبدانان از شهرستانهای استان ایلام به دنیا آمد .
ایشان از همان اویل کودکی در سخن گفتن و دیگر اعمال خود ،نبوغ خود را به اطرافیان نشان داد.وی همچنین به واسطه ی اینکه جثه اش ظریف تر و کمی ریزتر از هم سن و سالانش بود همراه با متولدین ۱۳۵۷وارد دوره ابتدائی شد و همیشه با هوش و توانایی خود معلم و دانش آموزان را تحت تأثیر قرار می داد.ایشان کلاس سوم ابتدائی را طی تابستان گذراند و دیگر سالهای دوره ابتدائی شاگرد اول و نماینده کلاس بود.
در دوره راهنمایی با توجه به ظرفیت هوشی بسیار بالای داریوش ،مقطع دوم را نیز در تابستان گذراندو با توجه به این سرعت بالا در کسب مدارج علمی توانست پیش از همکلاسی های خود دوره متوسطه را به پایان رساند و در تیرماه۱۳۷۳دیپلم خود را در رشته ریاضی دریافت نمود. .دکتر داریوش رضایی نژاد چندین بار در مسابقات علمی استان ایلام مقام اول را کسب کرد.
وی همچنین در مهر ماه ۱۳۷۳در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه پذیرفته شد.ایشان به وجود پذیرش در بسیاری از رشته های مهندسی در دانشگاه های معتبر تهران ،اصفهان ،شیراز و……….بنابر انتخاب خود وارد دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان شد.
شهید والامقام دکتر داریوش رضایی نژاد با وجود نبوغ ذاتی در امور کارگاهی و آزمایشگاهی که از ویژگی های تمامی نوابغ و مخترعان است در تحصیل و پذیرش و اجرای آکادمیک نیز بسیار منظم و کوشا بود.ایشان ضمن فراگیری و کسب تجربه در رشته خود ،در زمینه استفاده از رایانه و علوم کامپیوتری بسیار توانا بود.با داشتن چنین توانایی های ،داریوش بزرگ توانست در مدت هفت ترم وبا رتبه اول و به عنوان دانشجوی برتر دانشگاه، از دانشگاه خود فارغ التحصیل شود.
شهید دکتر داریوش رضایی نژاد به محض فارغ التحصیلی به عنوان پژوهشگر در مراکز مهم تحقیقاتی و علمی کشورمشغول به کار شد .در عرصه ای که فعالیت داشت توانایی فراوانی داشت و نبوغ وتلاش خود را در مسیر خدمت به وطن خویش قرارداد .در همان نخستین سال شروع به کار ،در آزمون کارشناسی ارشد سال۱۳۷۸ در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه دولتی ارومیه پذیرفته و مشغول به ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد شدند. ایشان در تیر ماه سال ۱۳۷۹ ازدواج نمود و صاحب یک فرزند دختر به اسم آرمیتا گردید که؛ قبل از ۵سالگی و در برابر دیده گانش شاهد پرپر شدن پدر عزیزش بود.
شهید گرانقدر در طول خدمت پربار خود چندین مقاله در حوزه تخصیصی خود نگاشت و بسیاری ازطرح های تحقیقاتی را رهبری و اجرا نمود.
در پی همین فعالیت های علمی از دانشگاه های متعدد اروپایی جهت ادامه تحصیل و فعالیت پژوهشی از وی دعوت به عمل آمد.این دانشمند مهین پرست به رغم همه این فرصت ها به واسطه عشق به این آب وخاک و روحیات خاص خود که همیشه خود را نمونه یک ایرانی وطن پرست می دانست،به همه آنها نه گفت .
شهید داریوش رضایی نژاد در چند سال اخیر ضمن تدریس و انجام فعالیتهای تحقیقاتی مسئول اجرای بسیاری از طرح های تحقیقاتی در دانشگاه های تهران،شهید بهشتی و خواجه نصیرالدین طوسی بودند.
لازم به توضیح است شهید رضایی نژاد با قبولی در تمام مراحل آزمون دکترا سال ۱۳۹۰در دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی پذیرفته شد ،اما با تأسف بسیار فرصت به پایان رساندن این مقطع تحصیلی نشد و در تاریخ ۱/۵/۱۳۹۰ توسط سرویس جاسوسی اسرائیل((موساد)) که؛ نتوانتستند این دانشمند هسته ای پر توان و وطن پرست را تحمل کنند،به شهادت رسید و در جوار بهترین های عالم بشریت در نزد خداوند جای گرفت.
روحش شاد و یادش گرامی