مواد غذایی و عوامل بیماری زا
گلناز پیغمبرزاده
۱۳ دی ۱۳۹۷
خبر
0 Views
هنگام خرید مواد غذایی شرکتی و غیر شرکتی حتما به نکات بهداشتی و اطمینان از نوع بسته بندی خصوصا تاریخ مصرف آن توجه کنید چرا که بسیاری از بیماری های عفونتی و انگلی از همین راه به انسان سرایت می کند
به گزارش واحد خبری سیده آمل: فرامرز اکبری رییس شبکه بهداشت و درمان آمل گفت:یک کارگاه تولید وعرضه زیتون پرورده به دلیل نداشتن پروانه بهداشتی با حضور نماینده دادستان، کارشناس حقوقی و کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت این شهر پلمپ شد.
وی افزود: ادوات این کارگاه غیرمجاز توقیف شد و واحد صنفی تخلف بسته شد
بازدید: ۱۳