شیوع ویروس در شعار سال”جهش تولید”
- شناسه خبر: 29513
- تاریخ و زمان ارسال: 25 شهریور 1399 - 04:15
- نویسنده: گلناز پیغمبرزاده
شیوع ویروس در شعار سال”جهش تولید”
تبدیل آژیر وضعیت زرد بحران اقتصادی ایران به آژیر قرمز هم مسئولین کشوری را برای برون رفت از چالش اقتصادی مملکت، به خود نیاورد و همچنان، بی اعتنا، بدون مدیریت بحران اقتصادی و وضعیت بد معیشتی مردم، به فکر حضور در مسابقه نفس گیر دو امدادی انتخاباتی خود هستند تا برون بردهای مالی خود را بیش از گذشته سامان دهند. ولی عاقبت شعار سال “جهش تولید” به کجا می انجامد؟! پازل گمشده ای در صحن مجلس است که ظاهرا نه نمایندگان منتخب، قدرت به پاسخ رسیدن آن را دارند و نه سلسله سلاطین تمایلی به پاسخگویی. حال سامانهای سلاطین چه وقت پایان خواهد یافت ؟! و این ویروسهای بی درمان چه وقت نوبت زندگی را به مردم بخت برگشته خواهند داد؟!! الله و اعلم
و این در حالیست که مردم نیز در این سیل خروشان، شناور بر موجهای پر فراز و نشیب اقتصادی تنها فریاد ندارم ندارم سر می دهند تا مدیریت فرهنگ اقتصاد اجتماعی، و ناخواسته، کور کورانه با شرکت در پیش فروش ها و مزایده های اقتصادی و هجوم برای خرید در گرانیهای ناشی از عدم مدیریت دولت و شاید هم برنامه ریزی شده هم راستا شده و آب به آسیاب سلاطین سکه و دلار و ماشین و ارزاق و بورس و سهام عدالت می ریزند.
به گزارش واحد خبری سیده آمل : جوادی ریاست انجمن کارفرمایان تولیدی آمل زیر نظر وزارت کار و تعاون و امور اجتماعی کشور، در رابطه با وضعیت اقتصادی و تولیدات شهرستان آمل با تاکید بر اینکه، خطر بحران وضعیت اقتصادی پیش رو به مراتب از بحران شیوع کرونا بیشتر خواهد بود.گفت: اگر با همین وضعیت دولت بایستد و تنها نظاره گر بحران اقتصادی مملکت باشد باید در ماههای آتی منتظر ریزش شدید نیروهای کارگری و رشد آمار بیکاری باشیم.
جوادی افزایش قیمت روزانه و حتی ساعتی مواد اولیه را یکی از عوامل رکود امر تولید در ایران دانست و افزود: بی توجهی صد در صدی دولت به این وضعیت و نداشتن برنامه های کوتاه مدت تا دراز مدت و عدم سرمایه در گردش و نبود مواد اولیه مرغوب در آینده ای نه چندان دور ما را به لبه پرتگاه اقتصادی خواهد کشاند.
رئیس انجمن کارفرمایان تولیدی آمل با اشاره به عدم نظارت در افزایش قیمتها و به ثبات رساندن وضعیت بازار کشور تصریح کرد: همه بخشهای تولیدی ما از صنایع فلزی تا صنایع غذایی بهم وابسته اند وقتی تولیدات کارخانجات دولتی بدون نرخ گذاری و نظارت، بصورت نجومی به بازار عرضه می شود بدون شک این روند بر تولیدات بخش خصوصی نیز تاثیر می گذارد.
وی همچنین بر عدم نظارت دستگاههای ذی ربط تاکید داشت و ابراز کرد: چرا مواد اولیه ای که با دلار ۱۵ تا ۲۰ تومان خریداری شده باید در بازار با نرخ دلار ۳۵ تومان به فروش برسد ؟ چرا انبارهای بزرگ در تهران مواد تولیدی را به امید بالاتر بردن قیمت ها احتکار کردند و هیچ نظارتی بر انبارهای کارخانجات تولیدی احتکار کننده نیست؟ و این تنها بیانگر این موضوع است که یک هماهنگی اجرایی برای افزاتیش قیمت ها در سلسله مراتب وجود دارد.
عاقبت شعار سال”جهش تولید”در سال ۹۹
جوادی به نامه هایی که بصورت گزارش از وضعیت بد اقتصادی و تولیدات کشور به مقامات ارشد کشور ارسال کرده اشاره و اظهار داشت: در دهه اخیر عملا مشاهده شده است که دقیقا هر ساله دولت بر عکس شعار سال عمل می کند و این جای بسی تاسف برای ثبات وجاهت ملی سیاسیون کشور و نظام ارزشی ما که باید از مقبولیت جمعی برخوردار باشد است.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد