سموم باقی‌مانده در محصولات کشاورزی را چه کنیم؟

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران گفت: منابع غیررسمی، حاکی از بالا بودن میزان سموم باقی‌مانده در محصولات کشاورزی خبر می‌دهد.

به گزارش واحد خبری سیده آمل «نازخند صبحی» در گفت‌وگویی، افزود: مسئولان از نتایج آزمایش‌های حاصل از سموم باقی‌مانده در محصولات کشاورزی تولید شده در کشور خودداری می‌کنند، اما منابع غیررسمی، از بالا بودن میزان سموم باقی‌مانده در محصولات کشاورزی خبر می‌دهد.

وی تصریح کرد: این سموم علاوه‌بر آلودگی زیست‌محیطی، سلامت مصرف‌کنندگان را نیز هدف قرار داده است. در بسیاری از میوه‌ها که نه آبی دارند و نه طعمی، اما با قیمت بسیار گزاف به خریدار عرضه می‌شود، در حالی که باغ‌دار از برداشت میوه خودداری می‌کند، چون پول کارگر برداشت‌کننده را نیز نمی‌تواند از محل فروش به دست بیاورد.

رئیس خانه کشاورز استان زنجان در ادامه اظهار کرد: پائین بودن کیفیت محصولات تولیدی بر اثر استفاده بی‌رویه و بدون کارشناسی از سموم منجر به این می‌شود که صادرات این محصولات هم با مشکل مواجه شود، از طرفی باقی‌مانده سموم در محصولات کشاورزی و رعایت نکردن اصولی آفات‌کش‌ها، محصولات را تهدید می‌کند.

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران خاطرنشان کرد: باید دوره‌های ترویجی و آموزشی برای کشاورزان برگزار شود تا نحوه استفاده بهینه از کود، سموم و آفات‌کش‌ رعایت شود.

About گلناز پیغمبرزاده

Check Also

مصوبات بلندمرتبه سازی درمازندران

مصوبات بلندمرتبه سازی درمازندران

مصوبات بلندمرتبه سازی درمازندران در حاشیه جلسه پیگیری مصوبات پروژه های عمرانی شهرستان آمل با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *