شنبه, ۲۶ آبان ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-16
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 37726 |
|
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۹:۲۱ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

دورجدید اکوپارک هزارپله آمل پارک جنگلی نمونه گردشگری میرزا کوچک‌خان هراز (آمل) در۱۶کیلومتری شهر آمل استان مازندران درجاده هراز نرسیده به ییلاق پرن قرار دارد،این پارک با انبوهی از درختان هیرکانی وهمراهی مسیرجاده مواصلاتی زیبای هراز به شهرستان آمل یکی از بزرگترین پارک‌های جنگلی در ایران و دومین پارک جنگلی بزرگ استان مازندران بعد از […]

دورجدید اکوپارک هزارپله آمل

پارک جنگلی نمونه گردشگری میرزا کوچک‌خان هراز (آمل) در۱۶کیلومتری شهر آمل استان مازندران درجاده هراز نرسیده به ییلاق پرن قرار دارد،این پارک با انبوهی از درختان هیرکانی وهمراهی مسیرجاده مواصلاتی زیبای هراز به شهرستان آمل یکی از بزرگترین پارک‌های جنگلی در ایران و دومین پارک جنگلی بزرگ استان مازندران بعد از پارک جنگلی نور است، رودخانه هراز که از ضلع شرقی این پارک می‌گذرد، جلوه خاصی به جنگل بخشیده‌است.

اکوپارک محیطی است که در آن فعالیت‌های تفریحی، همگام با شناسایی و چگونگی برخورد با مسائل زیست محیطی از جنبه‌های گوناگون آموزشی همگانی صورت می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری سیده آمل: باتغییرمدیریت پارک جنگلی میرزاکوچک خان آمل؛ درسال۱۴۰۰،سجادحسینی، ازاقدامات پیش رو که قراراست جهت استفاده از پتانسیل موجود جنگل و رودخانه و جاده هراز بعنوان پیشانی قطب گردشگری استان مازندران در۳ زون کاری ایجاد تفرجگاه انجام شود می گوید.

سیدسجادحسینی مدیریت پارک جنگلی میرزااکوچک خان جنگلی وعلی شادلو ازکارشناسان اکوزیستی درنشست خبری با اصحاب رسانه آمل از تغییرمسیر فعالیت این پارک به سمت ایجاد اکوپارک جنگلی بنام هزارپله خبردادند.

حسینی درتوضیحات فنی خود به اجرای طرح توسعه پارک جنگلی هزارپله آمل در۳زون متفاوت پرداخت وگفت: طبق سندبالا دستی بعنوان زبان مشترک بهره برداری مجموعه و اداره کل منابع طبیعی مازندران مصوب شد در ۳ زون ایجاد تفرجگاه برنامه ها را به اجراء برسانیم.

دورجدید اکوپارک هزارپله آمل

وی در ادامه ابرازداشت: در زون حفاظت مربوط به مرکز مدیریت و حفاظت توسط پرسنل قرق بانی که درمجموعه حضور دارند می شود و بحث تفرجگاه را در این زون نداریم بلکه برای حفظ محیط از سمت جاده به طرف پارک را فنس کشی کرده ایم.

به گفته این مدیرجوان ۲زون دیگر مربوط به فعالیت های گسترده تفرج مهمانان توریست ومسافران هست.

برنامه های ضلع شرقی پارک

وی با اعلام اینکه وجود جاده ها مسیر مرزبندی هایمان را بمانشان می دهد تا مابدانیم ازکجا و درچه سطحی بایدخدمات گردشگری را به مهمانان بدهیم، اظهارداشت: ۲۰هکتار از پارک جنگلی در ضلع شرقی جاده هراز قراردارد که سایت ورزشی همراه با واحدهای اقامتگاهی و پذیرایی برای آن برنامه ریزی شده است.

پرورش اسب کاسپین

سجادحسینی یکی دیگر از برنامه های کاری خود را برای ایجاد اکوپارک احیاء پرورش اسب کاسپین معرفی کردو افزود: به تدریج ورزش های دیگر مانند بدمینتون و اسکوآش هم به مجموعه ورزشی اکوپارک هزارپله اضافه خواهدشد.

وی با بیان اینکه خود هزارپله ما را به زون تفرج سوم در بالای مجموعه وصل می کند، تصریح کرد: قرارنیست درمسیرانجام هریک از طرح های پروژه در این پارک تخریبی صورت گیرد یا درختی قطع شود، بلکه طبق لوکیشن عرصه ای که وجود دارد برنامه ریزی نموده و همگام با کتابچه طرح همه آنچه را که درنظر داریم را بصورت قابلیت اجراء درخواهیم آورد.

اجرای عملیات در لوکیشن زون سوم

مدیریت پارک هزارپله بااشاره به زیپ لاین جاده ای که دربالادست پارک قراردارد اذعان داشت: درسومین زون ما جاده قدیم که برای دسترسی به مراتع بالادست هست را داریم که این مسیر هم برای علاقمندان به ورزش پیاده روی هست هم بادرنظرگرفتن موقعیت پارک می توان از کالسکه ها برای انتقال گردشگران به زون ۳استفاده کرد و اگر هم احیانا خانواده ای تمایل به هیچ کدام از این موارد را ندارند می توانند با خودروی خود از مسیر به بالا بروند محل پارکینگ خودرو بروند.

حسینی همچنین خاطرنشان کرد:درسومین زون گردشگری ما ۲۵کلبه اقامتی رادربرنامه خود داریم که برحسب جاهایی که بصورت خالی وجود دارد با استفاده از سازه های سبک بنا می شود.

نقش مدیریت اکوپارک هزاارپله در اقتصادآمل

در ادامه نشست علی شادلو بصورت تخصصی به ایجاد مجموعه اکوپارک سهم آمل در اقتصادگردشگری پرداخت و اضافه کرد: رابطه محیط زیست و گردشگری در مقاصد مدیریت شده و مدیریت نشده کاملا فاحش هست.

این کارشناس ارشد محیط زیستی با تاکیدبر مدیریت تلفیقی بیان داشت: بقای محیط توسط صاحبانش شکل خواهدگرفت و مدیریت صحیح می تواند اثرپایدار وماندگاری بر توسعه منابع طبیعی در کنار صنعت توریست و گردش اقتصادی منطقه داشته باشد.

شادلو یادآورشد: امروزبرای حفاظت از منابع طبیعی ادبیات توسعه گردشگری به کمک ما آمده است که در بخش های مختلف تفرج متمرکز، تفرج گسترده، زون حفاظتی، فاصله ها و صیانت و حفاظت به یاری عرصه مدیریت اکوپارکها آمده است که ما نیزامیدواریم با یاری شهروندان و حمایت مسئولین شهرستان و استانی بتوانیم آن چیزی را که درخور و شایسته شهروندان آملی و هموطنان است را به اجراء درآوریم.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید