تبیین حمله کمونیستهابه آمل
- شناسه خبر: 37964
- تاریخ و زمان ارسال: 11 دی 1348 - 12:47
- نویسنده: گلناز پیغمبرزاده
تبیین حمله کمونیستهابه آمل
مراسم چهلوسومین سالگرد«حماسه مقاومت مردمی ششم بهمن آمل»باسخنرانی محمدباقرقالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و باحضوراستاندار مازندران وهیات همراهشان، فرمانده سپاه کربلا، نماینده منتخب آمل و فرماندارویژه شهرستان آمل و مسئولین دستگاههای اجرایی شهرستان، باحضور باشکوه آملیها درمصلی بزرگ قدس این شهرستان برگزارشد.
به گفته امام جمعه آمل؛ جنگ شناختی ۲مرکز را هدف قرار می دهد، هم اندیشه و فکرو شناخت و معرفت را و هم انگیزه افراد جامعه را که اگرمردمی از نظر اندیشه فروبریزد این مردم دیگر بقاء نخواهند داشت و مرگ آن ملت و تمدن را باید اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری سیده آمل، حجت الاسلام ابراهیم یعقوبیان؛ امام جمعه آمل باتاکیدبراینکه این جمعیت همیشه پای کار این را می خواهند اعلام کنند که اگرتمام دنیا بسیج شوند و تمام شبکه های ماهواره ای دنیاهم بسیج بشوند و همه تلاش کنند و حتی بعضی از همسایه های ما هم باتوجه به همه یهره مندی از کمکهای ما، نامهربانی کنند، این ملت با این حضور می خواهند بگویند هرگز از دین و رهبری دست نخواهند کشید؛ افزود: این حضور باشکوه امشب در سالروز گرامیداشت حماسه اسلامی مردمی ششم بهمن سال ۶۰ و زنده نگه داشتن یادو خاطره شهداء نشان از این دارد که ما همچنان پای کار هستیم و انشاالله این انقلاب را به انقلاب جهانی حضرت ولی عصر متصل خواهیم کرد.
تبیین حمله کمونیستهابه آمل
وی در ادامه به بیان چگونگی ورود اندیشه های مارکس به ایران پرداخت و گفت: سال ۱۲۹۶ شمسی اندیشه های کمونیستی و مارکسیستی از شمال وارد کشور ما شد و کسان زیادی هم اسیر شعارهای فریبنده نظام اندیشه ای مارکسیزم شدند.
یعقوبیان اضافه کرد: این نظام اندیشه ای در قشر تحصیلکرده ما و اهل علم ما نفوذ پیدا کرده بود به حدی که مرحوم علامه طباطبایی کتاب اصول فلسفه روش رئالیسم را در نقد اندیشه های مارکسیستی طی ۳۸سال نوشت و استادشهید مطهری پاورقی هایی بسیار خوب برآن نوشت و درعراق نیز شهیدصدر کتاب اقتصادنا و فلسفتنا را درنقد اندیشه های مارکسیستی قلم زد.
امام جمعه فاضل آمل درتوضیحات بیشتر می گوید: آن زمان کتاب کاپیتالیسم کارل مارکس در دانشگاههای ما تدریس می شدو ازاین خطه هم کسانی دلبسته به نظام اندیشه مارکسیسم و لنینیسم شدند وبخشی هم درکشور چین، با اندیشه های مائو سلطه پیدا کردند.
تاکتیک کمونیستها
وی همچنین ابرازداشت: اتحادیه کمونیستی با این پیشینه ای که داشتند به خیال خام خود فکر می کردند، می آیند آمل و برآن مسلط می شوند، چون اینها روششان این بود که روستا به روستا را فتح کنند و اگر آمل را فتح می کردند یعنی می توانستند مازندران را فتح کنند و این را مقدمه ای قرار دهند برای حمله و تصرف کل کشور.
تفاوت مقاومت مردم آمل با سایر مناطق
حجت الاسلام ابراهیم یعقوبیان با تاکیدبر اینکه یک تفاوتی حماسه عرفان مردم آمل در۶بهمن سال ۶۰ با بقیه عملیات های مقاومتی سخت کشورداشت،یادآورشد:ماهمزمان درگیردفاع مقدس وجنگی که به راه انداختندبودیم و مشکلات کردستان و مناطق دیگر را هم داشتیم.
راز درج نام آمل در وصیتنامه الهی بنیانگذار انقلاب
امام جمعه آمل با طرح سوال اینکه چرا نام آمل در وصیتنامه سیاسی، عبادی امام ثبت شد اما مناطق دیگر نه؟ ادامه داد:رازش این است که به مناطق دیگرکشورجنگ سخت تحمیل شده بود؛اماآنهاباخیال باطل مارکسیستی که داشتند می گفتند: ما می رویم آمل و کادرمان را می سازیم بعد نیرو جذب می کنیم و به تمام ایران حمله می کنیم.
یعقوبیان تصریح کرد: یعنی آمل هم درگیر جنگ نرم شناختی که علیه مردم این خطه راه انداختند بود و هم درگیر جنگ نیمه سخت.
فروپاشی اندیشه دلیل مرگ تمدن ها
به گفته امام جمعه آمل؛ جنگ شناختی ۲مرکز را هدف قرار می دهد، هم اندیشه و فکرو شناخت و معرفت را و هم انگیزه افراد جامعه را که اگرمردمی از نظر اندیشه فروبریزد این مردم دیگر بقاء نخواهند داشت و مرگ آن ملت و تمدن را باید اعلام کرد.
حجت الاسلام یعقوبیان خاطرنشان کرد: این قضایاباعث می شود که نام مردم آمل و شهر آمل در وصیتنامه الهی امام راحل عظیم الشانمان بیاید و مقام معظم رهبری این ذخیره الهی نیز قدردان مقاومت حماسه آفرینی مردم آمل باشد.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد