افزایش سطح اشغال مرغداریها
افزایش سطح اشغال مرغداریها امیرمیران آملی: ۱۶درصد جوجه ریزی کشور برای استان مازندران است که در ماههای اول سال تا کنون حدود ۱۸تا۲۰ میلیون جوجه ریزی داشتیم . به گزارش پایگاه خبری سیده آمل: رییس کمیسیون...
افزایش سطح اشغال مرغداریها
امیرمیران آملی: ۱۶درصد جوجه ریزی کشور برای استان مازندران است که در ماههای اول سال تا کنون حدود ۱۸تا۲۰ میلیون جوجه ریزی داشتیم .
به گزارش پایگاه خبری سیده آمل: رییس کمیسیون اتاق بازرگانی صنایع معادن کشاورزی مازندران درنشست خبری اتاق بازرگانی شهرستان آمل به سیاست های اشتباه حمایتی حوزه مرغ کشورکه برعلیه تولیداشاره واعلام کرد: باپیگیری های انجام شده در خصوص بحث سطح اشغال مرغداری ها در شورای گفتگو از طریق اتاق بازرگانی، ضریب سطح اشغال را از ۲۵ به ۴۵ رساندیم .
افزایش سطح اشغال مرغداریها
به گفته مهندس امیرمیران آملی سعی کردیم قیمت گذاری دستوری گوشت مرغ رابرداریم اماهنوزموفق نشدیم وبا مسئولین وزارتخانه در میان گذاشتیم تا بتوانیم مدیریت درستی انجام دهیم.
از تولید مرغ مازندران تا مصرف
وی همچنین ادامه داد :روزانه قریب به هزار تن تولید گوشت مرغ در استان مازندران تولید می کنیم که رتبه اول را در کشور داریم و از این تولید ۴۰۰ تن در مازندران مصرف می گردد و مابقی به استانهای دیگر و به خصوص تهران می رود.
وضعیت بیمه مرغداریها
میران با اشاره به اینکه۱۶درصد جوجه ریزی کشور برای استان مازندران است که حدود ۱۸تا ۲۰ میلیون جوجه ریزی داشتیم به وضعیت بیمه پرورش دهندگان مرغ پرداخت و گفت: بیمه تکمیلی برای ضرر و زیان حوزه تولید مرغ نداریم و در ناترازی انرژی برق ضررهای بسیاری حوزه طیور داده است و حتی اگر موتور برق هم نصب گردد نمی توانیم گازوییل تهیه کنیم و برخورد خوبی با تولیدکنندگان صورت نمی گیرد و می گویند باید کنتور بگذارید تا گازوییل به شما دهیم.
مهندس میران آملی با تاکید براینکه ۹۰ درصد نهاده ها و خوراک گوشت مرغ دارد وارد کشور می شود عنوان کرد : جنگ ۱۲ روزه باعث شد بعضی واردکنندگان و توزیع کنندگان وظیفه خود را درست انجام ندادند و مرغداران چون مواداولیه نرسید نتوانستند کار را به درستی انجام دهند۱۲ درصد مرغ کشور دراستان مازندران تولید می گردد.
قیمت مرغ
وی از تغییرات نرخ مرغ می گوید: امروز قیمت گوشت مرغ ۱۰۴ هزارتومان است و حدود پانزده روز پیش ۱۱۵ هزارتومان بود و بسته به بازار عرضه و تقاضا دارد و قیمت به نسبت سال گذشته ۱۰ تا ۱۵ درصد بوده است.
میران اظهارداشت:رتبه بندی قیمت مرغ براساس ارزیابی سازمان دامپزشکی برای کشتارگاه است که تکنولوژی و بهداشت مورد توجه قرار می گیرد.
رعایت استانداردها در کشتارگاههای مرغ مازندران
رییس کمیسیون اتاق بازرگانی صنایع معادن کشاورزی مازندران تصریح کرد: کیفیت گوشت مرغ استان مازندران در حد صادراتی است و کشتار نیز با نظارت خاصی صورت می گیرد.
مهندس امیرمیران اذعان داشت: در آمل، زمین صنعتی نداریم و بانکها توان اعطای تسهیلات ندارند و نمی توانیم ماشین آلات را بروزرسانی نماییم و قطعا هرچه جلوتر برویم مشکلات بیشتری ایجاد خواهد گردید.
هیچ نظر! یکی از اولین.