پنجشنبه, ۲۴ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-14
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 37710 |
|
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

پاسکاری عمارت ادامه دارد با حضوراستاندار مازندران، مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان، فرماندارویژه شهرستان آمل و معاونین همچنین مسئولین محیط زیست شهرستان آمل، دکترشینا انصاری معاون ریاست جمهورو رئیس سازمان محیط زیست کشور ازسایت دپوی زباله عمارت هراز شهرستان آمل بازدیدکرد. این روزها مدیریت پسماندزباله از مهمترین معضلات مازندران بخصوص شهرستان آمل شده است […]

پاسکاری عمارت ادامه دارد

با حضوراستاندار مازندران، مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان، فرماندارویژه شهرستان آمل و معاونین همچنین مسئولین محیط زیست شهرستان آمل، دکترشینا انصاری معاون ریاست جمهورو رئیس سازمان محیط زیست کشور ازسایت دپوی زباله عمارت هراز شهرستان آمل بازدیدکرد.

این روزها مدیریت پسماندزباله از مهمترین معضلات مازندران بخصوص شهرستان آمل شده است که نه تنها تهدیدی برای محیط زیست آب، خاک، هوا و انواع گونه ها گیاهی و جانوری هست بلکه با ازبین رفتن زیست بوم انسانها جانشان هم به مخاطره خواهد افتاد که با ورود مافیای سودجوی پسماند این معضل در شهرستان آمل و متعاقبا استان مازندران به یکی از چالش های بزرگ محیط زیستی شمال کشور تبدیل شده است.

به گزارش پایگاه خبری سیده آمل: شینا انصاری معاون رئیس جمهور دولت چهاردهم و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور که خود اصالتا اهل شهرستان آمل است در بازدید ازسایت دپوی عمارت آمل تصریح کرد: قبل از هراقدامی از سوی دولت، مسئولین محلی بخصوص استانداری جهت جانمایی جدید محل بازیافت یا دپوی زباله و یا تبدیل به فرآورده های کمپوست و مواد دیگر استان و شهرستان آمل باید تصمیم درست قاطعی را اتخاذ کنند تا ما هم به دنبال آن به نتیجه برسیم.

آلودگی سفره آبهای زیر زمینی

“عمارت” با گذشت بیش از ۳۵ سال تبدیل به کوه زباله و پسماندی  شد که با اعلام کارشناسان محیط زیستی شیرابه های آن تمام بستر سفره های آبهای زیرزمینی چشمه های دامنه سلسله جبال البرز در منطقه جاده مواصلاتی هراز را آلوده کرده است.

این منظره نازیبای ساخت مدیریت شهرداریهای ۷ شهرستان از سالهای ۱۳۷۰ در زمین ۹ هکتاری امروز تبدیل به کوهی از انباشت انواع زباله های خانگی تا بیمارستانی شده است هم اکنون بیش از ۲ میلیون و۵۰۰ تن زباله را در خود جای داده و همچنین با سرریز شدن روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن زباله از جای جای شهرستان آمل امید دوستداران محیط زیستی و شهروندان آملی را برای حفظ سلامت خود و نسل آینده به یاس مبدل کرد.

تعجیل در اتمام عملیات سدمخزنی هراز

رضا حاجی پور در این بازدید باتاکید برخطرات زیستی عمارت خطاب به رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور یادآورشد: باتوجه به آلودگی آبهای سفره های زیرزمینی از شیرابه های این پسماند، اهمیت تسریع پایان عملیات سدمخزنی هراز برای جمع آوری آبهای سطحی و تصفیه آن برای مصارف مختلف ۲چندان شده است.

نماینده منتخب شهرستان آمل افزود:باید به احداث سد مخزنی هراز در مجاورت محل دپوی زباله “عمارت”، و روند پیشرفت فیزیکی سد هراز توجه ویژه شود چراکه با مخاطرات پیش رو بحث فریز و ایزولاسیون آن در کنار جانمایی و انتقال زباله مطرح می شود.

پاسکاری عمارت ادامه دارد

وی به سفراستانی سال گذشته آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهورشهید دولت سیزدهم به مازندران و دستور ضرب الاجلی ۱۵ روزه برای تعیین تکلیف زباله آمل اشاره و عنوان کرد: جانمایی مکان جدید که در نهایت منطقه شوکاشور بر سر زبان ها افتاد، باعث شده تا مردم منطقه محمدآباد و رزکه روزها و شب های زیادی را دست به تجمع زده و پروژه شوکاشور را منتفی کنند.

امامنال یکی دیگرازگزینه های روی میزجایگزین نمودن زباله های عمارت بودکه باتوجه به قرارداشتن درحوزه استحفاظی شهرستان مجاور با همچنان با اما و اگرهایی مواجه است.

ورود زباله به آق قلا ممنوع شد

این درصورتی است که سایت پسماند دپوی زباله آق قلا در استان گلستان نیز جدیدا از ورود هرگونه زباله به آن مکان جلوگیری کرد که همین امر به جدیت مدیریت پسماند شهرستان آمل را برای تسریع در جانمایی جدید زباله شهرستان می افزاید.

حضور شینا بارقه ای از امید درآمل

باماموریت محوله شینا انصاری، معاون رئیس جمهورورئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور که خود اصالتا از اهالی شهرستان آمل است، بارقه ای از امید در بین شهروندان آملی پدیدارشد که با تصمیمات تازه برای مدیریت زباله های شهرستان بوی نهفن ناشی از آن به رایحه ای قابل قبول تبدیل شده و محیط جنگلی پر از درختان هیرکانی و مصفا  در محل «عمارت» کنونی  را شاهد شویم.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید