رویکردجدید پیام نور آمل
- شناسه خبر: 37572
- تاریخ و زمان ارسال: 17 مهر 1403 - 05:03
- نویسنده: گلناز پیغمبرزاده
رویکردجدید پیام نور آمل
حجت الاسلام دکترعلی واعظی اذعان داشت: تمام سعی ما در رویکردجدید دانشگاه پیام نورمرکز آمل براین است، با تشکیل انجمن هایی در رشته های مختلف؛ برای ۲۰۰۰ دانشجو درحال تحصیل، پل ارتباطی جهت پیوند دانشگاه و مراکزکار درجامعه ایجادکنیم.
ریاست دانشگاه مرکزپیام نور شهرستان آمل در مصاحبه پایگاه خبری سیده آمل با تاکیدبر معرفی ویژگیهای خاص تسهیلات دانشجویی دانشگاه پیام نور، بخصوص برای شاغلانی که علاقمند به ادامه تحصیل در رشته های مدیریت، حقوق،تربیت بدنی، کامپیوتر، روانشناسی، علوم تربیتی و آموزش ابتدایی دارند، گفت: با بکارگیری کادرفنی و اساتید مجرب کلاسهای ما با ۲روش حضوری و مجازی درخدمت علاقمندان به ادامه تحصیل فعال هست.
رویکردجدید پیام نور آمل
وی با اعلام اینکه در رویکردجدید در مرکزپیام نور آمل می خواهم بین دانش آموختگان این دانشگاه و بازارکاردر جامعه پل ارتباطی را برقرارکنم افزود: اگر پیوند ارتباطی بین دانشجو و جامعه برقرار باشد، بسیاری از مشکلات جامعه می تواند از طریق فعالیت های دانشجویی در رشته های مختلف حل و فصل شود که متاسفانه عدم حضور دانشجویان و فارغ التحصیلان ما در جامعه حلقه مفقوده ای است بین دانشگاهیان و اقشار جامعه.
حجت الاسلام واعظی به معضلات انواع بزهکاریهایی مانند اعتیاد و افزایش آمارطلاق و بالا رفتن سن ازدواج اشاره و عنوان کرد: این مشکلات جامعه درصورتی حل خواهدشدکه متصدیان امردرمیدان کارعملی، برنامه ریزیهای کاری خود را باپژوهش های علمی اساتید و فارغ التحصیلان دانشگاهی پیوند زده و انجام دهند؛ تا به نتیجه مطلوب برسند ولی متاسفانه ما شاهدیم که این ارتباط قطع هست؛ لذا کارهای صورت گرفته، کارعلمی و مفیدفایده ای نخواهدبود.
کسب تجربه دانشجویان در دانشگاه
به گفته ریاست دانشگاه پیام نورآمل در رویکرد جدید این دانشگاه کار ما برقراری پل ارتباطی بین دانشجویان رشته های مختلف با نهادها و ارگانهای مرتبط هست من باب مثال دانشجویان حقوق ما از طریق انجمن رشته حقوق به دفاترحقوقی، دادیاریها و مشاوره های حقوقی معرفی خواهندشد تا با کسب تجارب کاری از آموخته های خود برای حل مشکلات جامعه استفاده کنند.
واعظی همچنین به معضلات پس از فارغ التحصیلی دانشجویان پرداخته و ابرازداشت: وقتی دانشجویان دانشگاهها وقتی فارغ التحصیل می شوند تازه اول گرفتاریهایشان است و کاری بلدنیستند که در رویکرد جدیدکاری ما در این دانشگاه قطعا این معضل حل می شود.
پیوند دانشجو با بازار کار و جامعه
وی از برگزاری اولین همایش کسب تجارب کاری دانشجویان در دانشگاه پیام نور مرکز آمل خبرداد و تصریح کرد: هدف ما ازبرگزاری این همایش کسب و کاری که به نوعی آشنایی با بازارکارهست؛ مهارت آموزی و مشاوره ای برای دانشجویان بود تا در قدم اول دانشجویان با موضوعات آشنا شوند و در مرحله بعد همایش بصورت تخصصی هر رشته اطلاعات لازم را به دانشجویان انتقال می دهد.
نباید پایان نامه ها در کتابخانه ها خاک بخورند
ریاست دانشگاه پیام نورآمل در ادامه خاطرنشان شد: در مقاطع ارشد همه رشته های دانشگاه هم باید این نیاز دیده شود که در نتیجه پایان نامه های فارغ التحصیلان ما و حتی پایان نامه های دکترا از دانشگاههای دیگر بکارگیری شوند نه اینکه در کتابخانه ها خاک بخورند و صرفا قفسه کتابخانه ها را پرکند.
حجت الاسلام دکترعلی واعظی اذعان داشت: تمام سعی ما در رویکردجدید دانشگاه پیام نورمرکز آمل براین است، با تشکیل انجمن هایی در رشته های مختلف؛ برای ۲۰۰۰ دانشجو درحال تحصیل، پل ارتباطی جهت پیوند دانشگاه و مراکزکار درجامعه ایجادکنیم.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد