چگونگی ترددبین شهری باتوجه به ممنوعیت عبور
- شناسه خبر: 30099
- تاریخ و زمان ارسال: 2 آذر 1399 - 11:44
چگونگی ترددبین شهری باتوجه به ممنوعیت عبور
پلاکهای خودروهای غیر بومی با اثبات مالکیت بومی فرد مقیم شهرستان با تاییدیه فرمانداری جهت تردد بلامانع است اما جوابگوی دوربین های کنترل ترافیک نیست.
به گزارش واحد خبری سیده آمل: در اولین نشست خبری علیرضا شریعت،نماینده استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل با اصحاب رسانه این شهرستان شریعت باتبریک ایام هفته بسیج اظهار داشت: برخلاف میل باطنی خودم که بیشتر دوست داشتم پیرامون حوزه پروژه های عمرانی،توسعه شهری، مطالبات جدی مردم در حوزه کسب و کار و مراکز بهداشت و درمان و دانشگاه و همه شاخص هایی که عملا تاثیر بسیار جدی در حوزه توسعه شهرستان وجود دارد با هم گفتگو می کردیم، اما متاسفانه شرایط وضعیت قرمز شهرستان آمل سبب شد تا در این وضعیت همه به اتفاق بیشترین انرژی خود را جهت خدمات و رسیدگی به پیشگیری از شیوع این بیماری با موضوعیت قوانین پروتکل ستادکرونا تجمیع کنیم.
چگونگی ترددبین شهری باتوجه به ممنوعیت عبور
در ادامه این نشست فرماندار آمل ۲۰ مورد ازسوالات خبرنگاران حاضر پیرامون چگونگی تردد خودروها در ایام قرنطینه کرونا، وضعیت گروههای شغلی، نحوه کاری بانکهاو بازپرداخت اقساط بانکی و چکهای معاملاتی و مسائل پسا کرونایی اینگونه پاسخ داد و گفت: پلاکهای خودروهای غیر بومی با اثبات مالکیت بومی فرد مقیم شهرستان با تاییدیه فرمانداری جهت تردد بلامانع است اما جوابگوی دوربین های کنترل ترافیک نیست.
وی همچنین افزود: افرادی که بنابرشرایط مقتضی شغلی شان موفق به اخذ کارت تردد شدند و خودروهای خدمات عمومی حمل و نقل بین شهری و وانت بارها، آژانس ها، اسنپ ها از قوانین ممنوعیت معاف هستند.
عملکرد بانکها در ایام کرونا
شریعت در رابطه با اعتراض مردم جهت باز بودن بانکها و بازپرداخت اقساط در مقابل بسته بودن اماکن کسب و کار بیان کرد: در این مورد که بانکها بسته یا باز باشد چند نظر وجود دارد یک اینکه همه بانکها را ببندیم . واین در شرایط سخت تحریمی که درآمد دولت بخصوص مدیریت معیشت کشور و تمام مراودات شرکتها، کارخانه ها، واحدهای تجاری، صنعتی که تولیدی هستند و در سال جهش تولید همه اینها شدیدا به خدمات بانکی نیازمندند و الزامات موجود که شاهد آن هستیم بستن بانکها امکان پذیر نیست.
این مقام مسئول در توضیح بیشتر باز پرداخت چکهای معاملاتی و مالیات، با تاکید بر چک های معاملاتی در ایام کرونا، اظهار داشت: تاکید میکنم چکی که در ایام کرونایی در چرخه معاملات قرار گرفته نه چکی که برای دوسال قبل هست ، طبق دستورالعمل ستاد کرونا هیچ بانکی حق ندارد اگر چک کسی در ایام کرونایی تاریخ سررسیدش شد برگشت بزند .
وی درخصوص اقساط بانکی دوره کرونا نیز با بیان این مطلب ۱۵۰۰۰ میلیار تومان تسهیلات وام دوره کرونا در اختیار مشاغل گذاشته شده است عنوان کرد: از این مبلغ ۱۵۰۰۰ میلیار تومان ۲۰۰ میلیارد تومان درخواست وام داشته ایم که پرداخت شده که اگر از این وام تسهیلات کرونایی قسطی تعویق افتاد باز بانک حق جریمه نداشته و آنرا استمرار میدهد.
تسهیلات کسب و کار در ایام کرونا
شریعت از تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در ستاد کرونا خبر داد، خاطر نشان کرد: صاحبان واحد های تجاری و تولیدی در صورت روبرو شدن موانع مالی با ارقام درشت، مشکلاتشان جدی هست با مراجعه به فرمانداری و توضیحات کامل در این کارگروه تصمیماتی جهت رفع مشکلاتش گرفته می شودکه مصوبات آن لازم الاجرا است.
فرماندار آمل با اشاره به اینکه آیا همه اینها پاسخگوی نیازمندیهای مردم هست ؟ ابرازداشت : مسلما که نه، ولی در مقابل کشورهای برخوردار از همه امکانات و کشوری که درحال تحریم هست به میزان توان دولت و کشور باز جای امیدواری هست واز هیچ چیز بهتر است.
وی در ادامه تصریح کرد: باز با همه این تفاسیر ۳۰ میلیون نفر به مبلغ ۱۰۰ هزار تومان دریافت بلاعوض داشته و یک میلیون تومان وام قرض الحسنه برای هر فرد در نظر گرفته شده که افراد جامعه می توانند از آن بهره مند شوند.
شاخص های وضعیت بحران کرونا
علیرضا شریعت پس از پایان سوالات اقتصادی در عصر کرونا از چگونگی شاخص وضعیت کرونا در وضعیت های مختلف اینگونه گفت: به میزان هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در هر شهری اگر روزانه ۴ نفر بستری بیمار کرونا در بیمارستان داشته باشیم که تست کرونای آنها مثبت باشد وضعیت آن شهر زرد اعلام می شود و اگر تعداد این ۴ نفر به ۶ نفر در روز افزایش پیدا کند نارنجی و اگر بیمار کرونایی به روزی ۱۰ نفر برسد وضعیت شهر قرمز اعلام می شود که این واحد سنجش طبق پروتکل ستاد کرونا هر هفته صورت می گیرد.
وی با تاکید بر اینکه برای تغییر وضعیت قرمز به حالت مطلوب به مراقبت وهمکاری همگانی نیاز هست ادامه داد: در رابطه با مشکلات پسا کرونا و مسائل روان درمانی هم در ستاد کرونا کارگروهی را تشکیل خواهیم داد بخصوص که بیشترین فشار روحی برای دانش آموزان وخانواده هایشان در رابطه با کلاسهای غیر حضوری و تماس بیش از اندازه با اشعه زیانبار ماکروویو گوشی ها و تبلت ها در حال اعمال هست که با خشکی چشم و مسائل پزشکی از این دست روبرو خواهند شد.
انتظار فرماندار آمل از اصحاب رسانه
فرماندار آمل نقش رسانه را در آگاهی بخشی و اطلاع رسانی حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: رسانه ها حتما هشدارهای لازم را چاشنی آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بموقع وصحیح را به مردم داشته باشند
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد