ما کاشتیم تا جوانانمان برداشت کنند
- شناسه خبر: 29248
- تاریخ و زمان ارسال: 23 مرداد 1399 - 04:09
- نویسنده: گلناز پیغمبرزاده
ما کاشتیم تا جوانانمان برداشت کنند
معظم ساروی بانوی پیشکسوت رسانه ای مازندران در گفتگو با سیده آمل، شروع فعالیت خود را در عرصه خبر از سال ۵۰ عنوان کرد و افزود: آن سالها نه تنها تجهیزات مدرنی برای ارسال خبر نبود بلکه مرسولات پستی نیز بعنوان پست دو قبضه بود که معمولا ارسال آن ۵ الی یک هفته طول می کشید.
ساروی با بیان اینکه، اولین مطلب چاپ شده اش، در مورد دختران قالی باف و سختیهای کارشان بود بیان کرد: این گزارش من در زمان خودش بسیار روان و پر مخاطب شناخته شد که در “مجله هفتگی بانوان” به چاپ رسید.
وی در ادامه از علاقمندی اش به رشته های ورزشی بخصوص بسکتبال اینچنین گفت: بعد از مدتی تهیه گزارش با خودم گفتم چرا در زمینه ورزشی که خودم در آن فعالیت دارم ننویسم؟ .این شد که اولین خبر ورزشیم را با نشریه “سوردارنور” شروع و نقدی برتیمهای استقلال و پیروزی “لیگ آزادگان” آن زمان که لیگ برتر الان هست می زدم
این بانوی پیشکسوت رسانه آملی، از خاطرات شور خبرنگاری ایام جوانی خود اینگونه می گوید که: در آن زمان نشریات در دکه ای کنار بیمارستان پیمان آن وقت در آمل که در حال حاضر انجمن آرین هست می آمد و من برای پیگیری چاپ مطالبم هر روز به آنجا سر میزدم و وقتی برای اولین بارگزارشم را در “مجله هفتگی بانوان” دیدم سر از پا نشناخته واز فرط خوشحالی، تمام مسیر تا منزلمان را دویدم.
فعالیت در نشریات کشوری
معظم ساروی تعداد نشریاتی که مطالب وی را به چاپ رساندند زیاد اعلام کرده واز شاخص ترینشان “مجله هفتگی بانوان” “هفته نامه سوردار نور” “پیام آمل” ” ۹۰ ورزشی” ” البرز ورزشی” ” استقلال جوان” ” ایلنا” نام برد وتصریح کرد: البته شناسنامه خبری من در “روزنامه کار ایران” با مدیریت استاد درخشنده؛ رقم خورد .
وی از تنها نشریه الکترونیکی که با آن همکاری میکند پایگاه خبری تحلیلی “سیده آمل” نام برده و اظهار داشت: بنظر من خبرنگاری شغل نیست بلکه عشقی وصف ناپذیر است که خبرنگار را در هوای برفی و بارانی و گرمای تابستان بدون امکانات نقلیه و بدون پشتوانه وا می دارد تا گزارشی را از دغدغه های جامعه بصورت خبر انعکاس دهد . تا راهگشایی برای آنان شود.
این خبرنگار فعال رسانه کشوری با بیان این سوال که چرا نباید با این همه پیشرفت تکنولوژی و امکانات امروزه خبرنگاران ما از امکانات و حمایت کافی برخوردار باشند؟ خاطر نشان کرد: نیمی از خبرنگاران ما فاقد حقوقی درشان رسالتشان هستند وحتی خیلی های دیگر هنوزبیمه نیستند و یا صاحب امتیازان نشریات از دادن یک معرفی نامه ساده جهت تایید آنها امتناع می ورزند و هیچ آینده شغلی را برای این عزیزان نمی توان متصور شد و این دردی است برای جامعه خبرنگاران فعال که عهده دار نقش اساسی در فرهنگ سازی جوامع هستند.
معظم ساروی تمام نگرانیش برای نسل جوان خبرنگار است و می گوید: ما کاشتیم تا جوانانمان برداشت کنند تا این رسالت زنده بماند. وامیدوارم پرچم دار خوبی برای خط شکنی راه بانوان خبرنگار بوده باشم.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد