صبح امروز در ادامه برنامه های جشن های دهه مبارک فجر؛به همت اداره آموزش وپرورش شهرستان آمل کارگاه طرزطبخ غذاهای بدون گوشت در هنرستان کارو دانش اعتضادی برگزار شد
به گزارش واحد خبری سیده آمل ، در جامعه کنونی بعلت پیشرفت تکنولوژی وماشینی شدن کارها ؛ انسان در این کم تحرکی ممتد به مرور زمان با مصرف انواع گوشت بخصوص گوشت قرمز و غذاهایی با پخت سریع به اصطلاح فست فودها دچار یک نوع رخوت و چاقی مضمن شده و بیماریهایی نظیر چربی خون و کبد چرب ؛ قند و دیابت و فشارخون و … گریبان گیرش می شود .
به همین دلیل کارشناسان علم تغذیه ؛دست اندکاران آموزشی و مسئولین ،برای فرهنگ سازی و بهبود روند استفاده از تغذیه سالم و مدیریت فرهنگ استفاده ازتغذیه سالم جامعه در صدد اجرای برنامه هایی در همین راستا می باشند .
اداره آموزش و پرورش نیز؛ که یکی از مدعیان توسعه فرهنگ ارزشی اسلامی ایرانی است با هماهنگی و اطلاع رسانی ،کارگاه آموزش غذای بدون گوشت بومی محلی را در هنرستان اعتضادی آمل ترتیب داد
مدیریت محترم هنرستان اعتضادی سرکارخانم طالبی ضمن معرفی کلاس های آموزشی این آموزشگاه دخترانه گفت : کلاسهای آموزشی ما عبارتند از طراحی نقشینه ها بر روی دیوار و پارچه ؛ سرمه دوزی ،خیاطی و طراحی درخت ؛ صنایع دستی ،آشپزی و… که با بکارگیری مربیان متخصص هر دو سال جشن پایان دوره را برگزار می کنیم که در آن مراسم هنرجویان ما دست سازه ها ی خودشان را در معرض دید اولیاء ؛مربیان و خانواده ها قرار می دهند
وی همچنین ادامه داد: ما نیز امیدواریم بتوانیم برای حفظ ارزشها و سلامت نسل آینده بخصوص تربیت دخترانی که مادران فردا ی جامعه ما هستند گامی برداریم
این برنامه با هماهنگی مسئول کمیسیون امور بانوان فرمانداری ویژه شهرستان آمل ؛سرکارخانم سلطانی با حضور رابطین و نمایندگان بانوان ادارات و نهادهای شهرستانی در کارگاه آشپزی هنرستان اعتضادی و جمعی از هنرجویان هنرستان اعتضادی ادامه داشت
کارشناس غذایی و مربی آشپزی این آموزشگاه سرکارخانم پروین سیف ضمن آموزش دو نوع از غذا های سنتی بدون گوشت ایران بصورت عملی ؛ خواص این غذاها را نیز شرح داده و به سوالات شرکت کنندگان در مورد سلامت غذایی انواع سیفی جات و چگونگی تشخیص سلامت انواع روغن ها و گوشت پاسخ جامعی را داشتند
در ادامه این کارگاه آموزشی را از نگاه تصویر میبینیم