۷۶۰۰ شهروند آملی تحت پوشش بهزیستی هستند
- شناسه خبر: 32217
- تاریخ و زمان ارسال: 8 آذر 1400 - 01:11
۷۶۰۰ شهروند آملی تحت پوشش بهزیستی هستند
۸ الی ۱۴ آذرماه به نام هفته معلولین با شعار “پیش به سوی دنیای فراگیر بادست رسی پایداربعداز بیماری کرونا“نامگذاری شد تا شاید دراین هفته مسئولین امر در بحث همسان سازی و مناسب سازی اماکن جهت رفاه حال معلولین و سالمندان کمی ملاحظه وتوجه ویژه به این قشر از شهروندان را داشته باشند.
طبق قانون جامع حمایت از معلولین عموم دستگاهها مکلف و موظفند تا خدمات رایگانی را برای رفاه حال معلولین در نظر بگیرند.
۷۶۰۰ شهروند آملی تحت پوشش بهزیستی هستند
کبری اسفندیاریان، ریاست اداره بهزیستی شهرستان آمل، بمناسبت هفته معلول درگفتگو با سیده آمل با بیان اینکه تعداد ۷۶۰۰ نفر معلول در شهرستان آمل شناسایی شدند و ازخدمات این ارگان بهره مند می شوند،ادامه داد: از این تعداد ۳ هزار معلول جسمی، ۱۱۰۰ نفر معلول ذهنی، ۱۲۰۰ نفرشنوایی، ۸۰۰ نفر بینایی و بیماران مغز و روان ۸۰۰نفرکه درمجموع ۷۶۰۰ نفر تحت حمایت سازمان بهزیستی قرار دارند.
رئیس اداره بهزیستی آمل درادامه اظهارکرد:ازاین جمع برای خانواده های یک نفره که نیاز به کمک و نگهداری دارند ۳۵۰ هزار تومان و خانواده های ۲ نفره ۵۰۰ هزار تومان، خانواده های ۳ نفره ۷۰۰ هزار تومان، ۴ نفره ۹۰۰ هزار تومان و برای خانواده های ۵ نفره ۱ میلیون ۱۰۰ هزار تومان درنظر گرفته شده که درمجموع تعداد ۳۸۰۰ نفراز مزایای حق پرستاری بهره مند شده و مستمری می گیرند.
وی همچنین از فعالیت ۷ مرکز توانبخشی روزانه درآمل خبر داد و افزود: هر مرکز برحسب معلولین خاص خود دارای کادر درمانی بوده و عزیزان معلول را مورد آموزشهای،گفتاردرمانی،روانشناسی،مشاوره،آموزش مهارتهای زندگی، آموزش فنی و حرفه ای و درمانی قرارداده و همچنین آنها را مورد پشتیبانی خدمات پرستاری، پزشکی و مددکاری قرارمیدهندتا فرد معلول بتواند از محدودیتهای فعالیت محیط خود خارج شود.
اسفندیاریان در ادامه به فعالیت ۲ مرکز ویزیت درخانه” home_visit ” در آمل اشاره کرد و بیان داشت: تیم پزشکی ویزیت درخانه برای یاری رسانی به بیماران اعصاب و روان و یا سالمندانی که توان خارج شدن از خانه را ندارند خدمات رسانی آنلاین انجام می دهند.
این بانوی فعال اجتماعی یادآور شد: به لحاظ ظرفیت بالای شهرستان آمل، هرکاری برای سالمندان انجام دهیم دورنمایی برای خودمان و تک تک افراد جامعه است که روز به روز دراین مسیر گام برمی داریم و متاسفانه کشورمادرحال سیرصعودی بسمت سالمند ی است که آمل نیز باداشتن ۱۰درصد از جامعه شهری بعنوان شهر سالمند شناخته شده است.
همسان سازی و مناسب سازی ادارات
رئیس اداره بهزیستی آمل با گلایه از عدم مناسب سازی ادارات برای رفاه حال جامعه معلولان و کم توان در توضیحات بیشتر خود ابراز داشت: ادارات برمبنای عملکرد خود از سوی ادارات کل رتبه بندی می شوند و تنها ۳۰ الی ۴۰ درصد از ادارات با استانداردهای همسان سازی این بستر را برای مراجعین معلول و سالمند خود در طرح همسان سازی مهیا ساختند و جای بسی تاسف که هنوز مبلمان شهری شهرستان و از سوی شورای شهر و شهرداری آمل به وضع مطلوب همسان سازی نرسیده است.
اسفندیاریان درخصوص خانه کرامت اینگونه شرح داد که: از ۱۲ سال پیش خانه کرامت درشهرستان آمل توسط بخش خصوصی پایه گذاری شده است که متاسفانه با توجه به تورم روزافزون و حضور ویروس کرونا وهزینه های جانبی آن ما همچنان درانتظار اتمام این خانه و خدمات دهی آن هستیم.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد