پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل

پایگاه خبری تحلیلی سیده آمل

  • خانه
  • بین الملل
  • ایران
  • مازندران
  • سیاسی
    • سیاست خارجی
    • سیاست داخلی
    • گزارش تحلیلی
  • اقتصادی
    • ارتباطات و فن آوری اطلاعات
    • اشتغال
    • بازرگانی
    • تولید
    • عمران
  • اجتماعی
    • آموزش و پرورش
    • انتظامی
    • حوادث
    • محیط زیست
  • فرهنگی
    • ادبیات/کتاب
    • دینی مذهبی
    • رسانه
    • گردشگری/میراث
  • هنری
  • ورزشی
    • ورزش بانوان
  • علمی
    • پژوهش
    • علم فن آوری ایران
    • علم وفن آوری جهان
  • سلامت
  • اخبار بورس
تیر ۱۶, ۱۴۰۴
  • صفحه اول
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • بین الملل
  • فرهنگی
  • هنری
  • ورزشی
  • استانها
  • طاها ستاره شمالی

۴۳ هزار تولید کننده محصولات ارگانیک در ایران/آینده کشاورزی ارگانیک درخشان است

43 هزار تولید کننده محصولات ارگانیک در ایران و جود دارد که نشان می‌دهد آینده کشاورزی ارگانیک ایران درخشان است.

گلناز پیغمبرزاده
کد خبر :2745 ۱۰ شهریور ۱۴۰۰
چاپ

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از  پایگاه خبری «فرش پلاز» آینده محصولات ارگانیک در ایران بسیار درخشان است  و اکنون ۴۳ هزار کشاورز تولید کننده مجوزدار محصولات ارگانیک در کشور وجود دارد و روند رو به رشد تولیدحاکی از آینده بسیار خوب این گونه تولیدات است.

به دلیل تنوع آب و هوایی که در ایران وجود دارد می تواند با تولید انبوه و با کیفیت محصولات ارگانیک به هاب تولید این گونه محصولات در منطقه تبدیل شود، ایران در تولید محصولات ارگانیکی مانند پسته،  خرما، انار، زعفران و گیاهان دارویی ارزش افزوده بیشتری ایجاد کند.

علیرغم دستاوردهای بسیار خوبی که در زمینه تولیدات ارگانیک در ایران وجود داشته اما مطالعات موردی نشان می دهد که هنوز تولید محصولات ارگانیک در ایران در مقایسه با کشورهای اروپایی بسیار کمتر است و یک درصد تولیدات را شامل می شود که پایین است.

به عبارت دیگر ۸۶ درصد کشاورزان در ایران خرده مالک هستند که تقریبا ۴۰ درصد زمین های قابل کشت در این کشور را مدیریت می‌کنند. و این کشاورزان خرده‌پا یا حداقل بخشی از آنها به تولیدات محصولات ارگانیک مجوزدار اهمیتی نمی دهند و روش تولید آنها بیشتر به روش سنتی است.

نگرانی عمومی از سلامت مواد غذایی وجود دارد اما متاسفانه تنها معدودی از مردم در بخش تولید و مصرف کننده به اهمیت تولید محصولات ارگانیک در سلامت مواد غذایی واقفند. برای بسیاری از کشاورزان مشکل عمده برای روی آوردن به تولید محصولات ارگانیک، نحوه مبارزه با آفات و بیماری ها و تغذیه  گیاهان و علف های هرز در سالهای اول تولید است.

انتهای پیام/


مشاهده خبر درخبرگزاری فارس
بازدید: ۱۰

برچسب ها:

کشاورزیگیاهان داروییمواد غذایی

اخبار دیگر

قبلی

فارس من| اختصاص کارت اعتباری ۳۰ میلیونی به خریداران لوازم خانگی

بعدی

طرح شهید سلیمانی برای غلبه با کرونا به‌روز شد/ آمادگی بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی برای آموزش طب سنتی

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

  • ثبت ۳۶۵تعزیه درتکیه رینه
  • جایگاه تعزیه دراعتقادات مردم
  • پلاخوران در خطه کیاسرمازندران
  • صداقت مااعتمادمردم راجلب کرد
  • غنچه های نشکفته پرپرشد
  • از خانه تا زندگی
  • پیام رهبرایران به ملتش
  • راه برگزیدگان عاشق شهادت
  • رای به خروج از(NPT)
  • پس از۱۰ روزآتش بس شد
  • دفاع جانانه ازحق مسلم ایران
  • بااتحاد کمراسرائیل راخواهیم شکست
  • اعلام وضعیت اقتصادی درشرایط بحران
  • تشییع پیکر شهیددانشمند آملی
  • لزوم تحول مدیریتی درادارات

پایگاه خبری تحلیلی سیده آمل

  • صفحه اول
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • بین الملل
  • فرهنگی
  • هنری
  • ورزشی
  • استانها
  • طاها ستاره شمالی

تمامی حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی سیده آمل محفوظ است