آئین گشایش دفتر مرجعیت فقیه اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی دامت برکاته با حضور علما، فضلا، حوزویان، مسئولان استانی و شهرستانی در مرکز مازندران برگزار می شود. دفتر این دانشمند برجستهٴ معاصر و مفسر ژرف اندیش قرآن کریم ۲۹آذرماه جاری ساعت ۹صبح در مکان ساری-بلوارپاسداران-خیابان بهار-کوچه ۲ بازگشایی […]

 آئین گشایش دفتر مرجعیت فقیه اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی دامت برکاته با حضور علما، فضلا، حوزویان، مسئولان استانی و شهرستانی در مرکز مازندران برگزار می شود.

دفتر این دانشمند برجستهٴ معاصر و مفسر ژرف اندیش قرآن کریم ۲۹آذرماه جاری ساعت ۹صبح در مکان ساری-بلوارپاسداران-خیابان بهار-کوچه ۲ بازگشایی می شود.

به گزارش واحد خبری سیده آمل: آیت الله العظمی جوادی آملی دامت برکاته در سال ۱۳۱۲ شمسی مطابق ۱۹۳۳ میلادی در شهر آمل در خانواده‌ای روحانی و مبلغ احکام و معارف الهی چشم به جهان گشود و پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی در زادگاه خود، و بر اثر علاقه خانوادگی به روحانیت در سال ۱۳۲۵ شمسی به حوزه علمیه آن شهر وارد شد و از محضر پدر بزرگوارش، مرحوم حجت الاسلام میرزا ابوالحسن جوادی آملی و دیگر شخصیت‌های علمی و برجسته آن روزگار بهره برد و مقدمات علوم حوزوی و مقداری از سطوح متوسط (ادبیات عرب، منطق، اصول فقه، فقه، تفسیر قرآن و حدیث) را به مدت پنج سال آموخت؛ همچنین پایه‌های سلوک معنوی و اخلاقی و تهذیب و تهجد او در مدرسه امام حسن عسکری(علیه‌السلام) آن شهر محکم شد.

در سال ۱۳۲۹ شمسی مطابق ۱۹۵۰ میلادی به تهران هجرت کرد و به مدت پنج سال در مدرسه مروی آن شهر به ادامه تحصیل علوم دینی در محضر شخصیت‌های علمی بزرگ آن عصر، مانند شیخ محمدتقی آملی، علامه حاج شیخ ابوالحسن شعرانی، محی الدین الهی قمشه‌ای و محمدحسین فاضل تونی پرداخت و در کنار دروس فقه و اصول به فراگیری علوم عقلی و عرفانی نیز اهتمام ورزید و همزمان، تدریس علوم اسلامی را نیز آغاز کرد.

در سال ۱۳۳۴ شمسی مطابق ۱۹۵۵ میلادی به حوزه علمیه قم هجرت کرد و نهایی‌ترین دروس تخصصی حوزوی را در محضر استادانی چون آیت الله سیدمحمد حسین بروجردی، آیت الله سیدمحمد محقق داماد، آیت الله میرزا هاشم آملی، حضرت امام خمینی و علامه طباطبایی فرا گرفت