یک بام و دوهوا
سال ۱۳۹۹ حکایت مجتمع ۵۰ واحدی نهضت ملی مسکن بلوارولایت ۸ شهرستان آمل باواگذاری زمینی به مساحت۲هزارو۴۵۰ مترمربع ازسوی اداره کل راه و شهرسازی مازندران به اداره کل بنیاد مسکن این استان بعنوان کارگزار جهت ساخت اقدام ملی شروع شد.
قطعا طرح ملی مسکن با ایجادانگیزه؛ می تواند در راستای تسهیلات تشکیل خانواده برای جوانان و استحکام بنیان خانواده همچنین امیدافزایی تاثیر زیادی برروند رشد افزایش جمعیت کشور نیز داشته باشد.
گزارش پایگاه خبری سیده آمل:خردادماه۱۴۰۳ با حضوراستانداریوسف نوری ومسئولین شهرستانی شاهد افتتاح نیم بند مجتمع ۵۰ واحدی نهضت مسکن ملی بلوارولایت ۸شهرستان آمل بودیم در حالیکه پس ازگذشت۵سال واتمام کارمجتمع هنوز کسی از متقاضیان موفق نشده اند در خانه ای که چشم براه سکونت درآن بودند ساکن شوند.
مسئولین از طرفی حق را به متقاضیان خوش حساب می دهند که به پای همسایگان بدحساب خودمی سوزندو ازطرف دیگرحرف مسئولین براین مبناهست که تا کاملا مبالغ ۵۰واحد تسویه حساب نشده و به خزانه بیت المال واریز نشود، طبق قانون اجازه ورود به واحدهای مسکونی را به هیچ یک از متقاضیان نخواهندداد.
عدم عملکرد درست برخی ازمتقاضیان مسکن
نجفی معاونت عمرانی فرماندارویژه شهرستان آمل با انتقاد از عدم بسته شدن قراردادشفاف بین متقاضیان و متولیان بیان داشت: برخی از مدعیان این واحدها به گمان زرنگی ایستادند تا ببینند ساختمان به چه مرحله ای می رسد و مقداری از وجه مورد نظر را پرداخت نمودند درحالیکه بیش از ۵۰% از متقاضیان از ابتدای طرح یعنی آغاز سال ۹۹ تا پایان ۱۴۰۱ مبالغ مدنظر پیش خرید را واریز نموده اند و عده ای هنوز تا سقف اعلام شده مبلغ را هم واریز نکرده اند که میان پرداختی های بین متقاضیان فرق هست و نمی توان کسی را که پرداختی اش از ابتدای طرح به موقع و مرتب بوده را با کسی که پرداختی درستی نداشته یکی دانست.
دستورالعمل وزارتخانه
این معاون عمرانی تاکیدکرد: دستورالعمل کتبی وزارتخانه هست مبنی براینکه اولا قیمت تمام شده ساختمان باید پرداخت شده بعد هر ۵۰نفر می توانند در منازل خود ساکن شوند ولی متاسفانه خود متقاضیانی که درآینده نزدیک باید دراین مجتمع باهم همسایه شوند باهم رودربایسی دارند که بگویند پرداختی خود را تسویه حساب کنید.
احمدکردانی، ریاست اداره راه و شهرسازی شهرستان آمل نیز اعلام کرد: ۳مساله مهم که متقاضیان باید به آن توجه و عمل کنند این است که اولا تحویل واحدها مطابق با لحاظ نمودن مقررات قانونی منوط به تسویه حساب متقاضی با سازنده خواهدبود که با همراه شدن اخذ کارت اقساط تسهیلات ازبانک مسکن و همچنین انعقاد قرارداد اجاره عرصه با راه و شهر سازی می توانند سند و کلید منزل خود را تحویل بگیرند.
یک بام و دوهوا
امابایدحرف متقاضیان خوش حساب راهم بشنویم که گفته اند ازسال ۹۹ تا امروز ۴۵۰میلیون تومان را برای خانه خود واریزکردیم ولی هنوز خانه ای به ما تحویل داده نشد و تمام درد ما این است که با محاسبه پرداختی که داشتیم و ۵۵۰میلیون تومانی که قسط بانکی ما هست این مبلغ به یک میلیارد رسیده و هنوز به ما اجازه ورود به خانه خودمان را نمی دهند و علاوه برآن پول منشات راهرو را با مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان به آن یک میلیارد افزودند که خلاف آن تعهدات اول مجریان طرح هست.
ایجادتسهیلات خانه دارشدن
آنچه که از تعهدات فی ما بین اولیه طرح برمی آمد قراربود متقاضیانی که واریزی های منظم نداشته اند از لیست متقتاضیان طرح مسکن ۵۰ واحدی ولایت حذف شود اما استاندار وقت برای تسهیل در خانه دارشدن همه عزیزان دستور به حذف این بند را داد.
گلایه و اعتراض متقاضیان برای عدم تسریع در تحویل واحدها به آنها باعث شد پای مسئولین استانی هم برای احقاق حق مردم نیازمند به مسکن وارد گود شود تا با حل و فصل مشکلات خانواده ها، جوانان عزیزشهروندآملی درخانه های خود ساکن شوند.