پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل

پایگاه خبری تحلیلی سیده آمل

  • خانه
  • بین الملل
  • ایران
  • مازندران
  • سیاسی
    • سیاست خارجی
    • سیاست داخلی
    • گزارش تحلیلی
  • اقتصادی
    • ارتباطات و فن آوری اطلاعات
    • اشتغال
    • بازرگانی
    • تولید
    • عمران
  • اجتماعی
    • آموزش و پرورش
    • انتظامی
    • حوادث
    • محیط زیست
  • فرهنگی
    • ادبیات/کتاب
    • دینی مذهبی
    • رسانه
    • گردشگری/میراث
  • هنری
  • ورزشی
    • ورزش بانوان
  • علمی
    • پژوهش
    • علم فن آوری ایران
    • علم وفن آوری جهان
  • سلامت
  • اخبار بورس
تیر ۱۳, ۱۴۰۴
  • صفحه اول
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • بین الملل
  • فرهنگی
  • هنری
  • ورزشی
  • استانها
  • طاها ستاره شمالی

کدام غذاها به چربی سوزی کمک می‌کنند؟

به گزارش سیده آمل  به نقل از تبیان، غذاهای چربی سوز نه تنها سالم و مفید هستند بلکه برای سوزاندن کالری هم گزینه‌های بسیار خوبی محسوب می‌شوند. انواع بنشن انواع واقعاً گوناگونی از بنشن وجود دارد که...

گلناز پیغمبرزاده
کد خبر :12434 ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶
چاپ

به گزارش سیده آمل  به نقل از تبیان، غذاهای چربی سوز نه تنها سالم و مفید هستند بلکه برای سوزاندن کالری هم گزینه‌های بسیار خوبی محسوب می‌شوند.

انواع بنشن

انواع واقعاً گوناگونی از بنشن وجود دارد که همه‌ی آن‌ها خواص مخصوص به خود را دارند. هر نوع بنشنی که دوست دارید بخورید چون به عقیده‌ی کارشناسان انواع لوبیا و نخود و … کمک بزرگی در چربی سوزی به بدن می‌کند.

فرآورده‌های لبنی هم پروتئین دارند و هم کلسیم که هر دوی این‌ها به حفظ توده‌ی عضلانی و کاهش وزن کمک می‌کنند

بنشن‌ها شگفت‌انگیز هستند چون حاوی مقادیر زیادی از پروتئین و فیبرند:

* مصرف پروتئین یکی از بهترین راه‌ها برای تحریک بدن به چربی سوزی است؛ زیرا به متابولیسم کمک کرده و احساس سیری و انٰرژی داشتن به شما می‌دهد.

* فیبر خوراکی باعث تنظیم اشتها شده و گوارش را کُند می‌کند که هر دوی این‌ها برای کنترل وزن عالی هستند. به غیر از انواعی از بنشن که استفاده‌ی متداول‌تری دارند خیلی خوب است که سراغ سایر انواع، مانند دانه‌ی سویا، لوبیای گاربانزو یا همان نخود، لوبیای سیاه، لوبیای سفید، لوبیای قرمز و لوبیای لیما هم بروید. یک مزیت دیگر انواع بنشن، گران‌قیمت نبودن آن‌هاست.

ماهی

اما نه هر نوع ماهی! هر چند بیشتر انواع غذاهای دریایی، گزینه‌های خوب و سالمی هستند اما همه‌ی آن‌ها مثل سالمون و تُن نمی‌توانند از نظر چربی سوزی، امتیاز بسیار بالایی کسب کنند. احتمالاً شنیده‌اید که سالمون و ماهی تُن از منابع بسیار خوب اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. امگا ۳ نه تنها به رشد مو و ناخن کمک می‌کند بلکه یک هورمون پروتئینی به نام لپتین را در بدن افزایش می دهد که متابولیسم را تسریع کرده و اشتهایتان را کنترل می‌کند.

غلات سبوس‌دار

کینوآ، برنج قهوه‌ای، جودوسر و ذرت از بهترین نمونه‌های کربوهیدرات هستند. این خوراکی‌ها را به عنوان غلات سبوس‌دار یا کامل می‌شناسیم که البته نباید با کربوهیدرات‌های سفید فرآوری شده، اشتباه گرفته شوند که اتفاقاً برخلاف خوراکی‌های چربی سوز عمل می‌کنند. مصرف زیاد این غلات، فیبرها و کربوهیدرات‌های پیچیده‌ی مورد نیاز بدنتان را تأمین می‌کند و همین بخش کربوهیدرات‌های پیچیده‌ی این خوراکی‌هاست که برای چربی سوزی سودمند است. کربوهیدرات پیچیده، نسبت به کربوهیدرات ساده، با سرعت کمتری تجزیه می‌شود، در نتیجه سطح انرژی‌تان به این زودی‌ها اُفت نمی‌کند و سطح انسولین خونتان هم یکنواخت می‌ماند که خیلی خوب است چون بالا رفتن انسولین اصلاً به نفع چربی سوزی نیست.

انگور قرمز

مطالعه‌ای که اخیراً انجام شده نشان داده انگور قرمز می‌تواند به مبارزه با چربی بدن کمک کند. این آزمایش معلوم کرد افرادی که رژیم غذایی‌شان پُرچرب بود وقتی در کنار همین تغذیه، انگور قرمز مصرف کرده بودند، چربی کمتری در بدنشان ذخیره شد. اما گروه دیگری که رژیم غذایی پُرچرب داشتند اما انگور قرمز مصرف نکرده بودند، همان مقدار چربی که بر اساس انتخاب‌های غذایی‌شان انتظار می‌رفت را ذخیره کردند. این نتایج عموماً مربوط به ترکیبی به نام “الاجیک اسید” یا “الاژیک اسید” است که در انگور قرمز وجود دارد و نوعی آنتی‌اکسیدان است. انار هم این ترکیب قوی را دارد.

لبنیات

فرآورده‌های لبنی هم پروتئین دارند و هم کلسیم که هر دوی این‌ها به حفظ توده‌ی عضلانی و کاهش وزن کمک می‌کنند. مطالعات نشان داده بین دو گروهی که تحت رژیم کم کالری بودند، گروهی که لبنیات در رژیم خود داشت، نسبت به گروهی که لبنیات مصرف نکرده بود، وزن بیشتری کم کرد. ضمناً تحقیقات نشان داده که پروبیوتیک‌ها در فرآورده‌های لبنی سبُک (کم چرب)، به چربی سوزی کمک می‌کنند. البته شاید برای خیلی‌ها مصرف لبنیات به دلیل داشتن چربی ناخوشایند باشد، اما عادت کردن به انواع شیر و ماست و پنیر بدون چربی چندان هم سخت نیست. این انواع هم بسیار خوشمزه و مفید هستند

بازدید: ۴

اخبار دیگر

قبلی

گستاخی سعودی‌ها علیه ایران تمامی ندارد

بعدی

کره شمالی به چین هشدار داد

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

  • پلاخوران در خطه کیاسرمازندران
  • صداقت مااعتمادمردم راجلب کرد
  • غنچه های نشکفته پرپرشد
  • از خانه تا زندگی
  • پیام رهبرایران به ملتش
  • راه برگزیدگان عاشق شهادت
  • رای به خروج از(NPT)
  • پس از۱۰ روزآتش بس شد
  • دفاع جانانه ازحق مسلم ایران
  • بااتحاد کمراسرائیل راخواهیم شکست
  • اعلام وضعیت اقتصادی درشرایط بحران
  • تشییع پیکر شهیددانشمند آملی
  • لزوم تحول مدیریتی درادارات
  • دورجدید حملات موشکی ایران
  • شرایط بازگشت حجاج ایرانی

پایگاه خبری تحلیلی سیده آمل

  • صفحه اول
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • بین الملل
  • فرهنگی
  • هنری
  • ورزشی
  • استانها
  • طاها ستاره شمالی

تمامی حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی سیده آمل محفوظ است