پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل

پایگاه خبری تحلیلی سیده آمل

  • خانه
  • بین الملل
  • ایران
  • مازندران
  • سیاسی
    • سیاست خارجی
    • سیاست داخلی
    • گزارش تحلیلی
  • اقتصادی
    • ارتباطات و فن آوری اطلاعات
    • اشتغال
    • بازرگانی
    • تولید
    • عمران
  • اجتماعی
    • آموزش و پرورش
    • انتظامی
    • حوادث
    • محیط زیست
  • فرهنگی
    • ادبیات/کتاب
    • دینی مذهبی
    • رسانه
    • گردشگری/میراث
  • هنری
  • ورزشی
    • ورزش بانوان
  • علمی
    • پژوهش
    • علم فن آوری ایران
    • علم وفن آوری جهان
  • سلامت
  • اخبار بورس
تیر ۱۳, ۱۴۰۴
  • صفحه اول
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • بین الملل
  • فرهنگی
  • هنری
  • ورزشی
  • استانها
  • طاها ستاره شمالی
کارگاه غذاهای بدون گوشت در مدرسه اعتضادی آمل

کارگاه غذاهای بدون گوشت در مدرسه اعتضادی آمل

صبح امروز در ادامه  برنامه های جشن های دهه مبارک فجر؛به همت اداره آموزش وپرورش شهرستان آمل  کارگاه طرزطبخ غذاهای بدون گوشت در هنرستان کارو دانش اعتضادی برگزار شد به گزارش واحد خبری سیده آمل ، در...

گلناز پیغمبرزاده
کد خبر :18581 ۱۶ بهمن ۱۳۹۶
چاپ

صبح امروز در ادامه  برنامه های جشن های دهه مبارک فجر؛به همت اداره آموزش وپرورش شهرستان آمل  کارگاه طرزطبخ غذاهای بدون گوشت در هنرستان کارو دانش اعتضادی برگزار شد

به گزارش واحد خبری سیده آمل ، در جامعه کنونی بعلت پیشرفت تکنولوژی وماشینی شدن کارها ؛ انسان در این کم تحرکی ممتد به مرور زمان با مصرف انواع گوشت بخصوص گوشت قرمز و غذاهایی با پخت سریع به اصطلاح فست فودها دچار یک نوع رخوت و چاقی مضمن شده و بیماریهایی نظیر چربی خون و کبد چرب ؛ قند و دیابت و فشارخون و … گریبان گیرش می شود .

به همین دلیل کارشناسان علم تغذیه ؛دست اندکاران آموزشی و مسئولین ،برای فرهنگ سازی و بهبود روند استفاده از تغذیه سالم و مدیریت فرهنگ استفاده ازتغذیه سالم جامعه در صدد اجرای برنامه هایی در همین راستا می باشند .

 اداره آموزش و پرورش نیز؛ که یکی از مدعیان توسعه فرهنگ ارزشی اسلامی ایرانی است با هماهنگی و اطلاع رسانی ،کارگاه آموزش غذای بدون گوشت بومی محلی را در هنرستان اعتضادی آمل ترتیب داد

مدیریت محترم هنرستان اعتضادی سرکارخانم  طالبی ضمن معرفی کلاس های آموزشی این آموزشگاه دخترانه گفت : کلاسهای آموزشی ما عبارتند از طراحی نقشینه ها بر روی دیوار و پارچه ؛ سرمه دوزی ،خیاطی و طراحی درخت ؛ صنایع دستی ،آشپزی و… که با بکارگیری مربیان متخصص هر دو سال جشن پایان دوره را برگزار می کنیم که در آن مراسم هنرجویان ما دست سازه ها ی خودشان را در معرض دید اولیاء ؛مربیان و خانواده ها قرار می دهند

وی همچنین ادامه داد: ما نیز امیدواریم بتوانیم برای حفظ ارزشها و سلامت نسل آینده بخصوص تربیت دخترانی که مادران فردا ی جامعه ما هستند گامی برداریم

این برنامه با هماهنگی مسئول کمیسیون امور بانوان فرمانداری ویژه شهرستان آمل ؛سرکارخانم سلطانی با حضور رابطین و نمایندگان بانوان ادارات و نهادهای شهرستانی در کارگاه آشپزی هنرستان اعتضادی و جمعی از هنرجویان هنرستان اعتضادی ادامه داشت

کارشناس غذایی و مربی آشپزی این آموزشگاه سرکارخانم پروین سیف  ضمن آموزش دو نوع از غذا های سنتی بدون گوشت  ایران بصورت عملی ؛ خواص این غذاها را نیز شرح داده و به سوالات شرکت کنندگان در مورد سلامت غذایی انواع سیفی جات و چگونگی تشخیص سلامت انواع روغن ها و گوشت پاسخ جامعی را داشتند

در ادامه این کارگاه آموزشی را از نگاه تصویر میبینیم

 

 

بازدید: ۱۹۳

اخبار دیگر

در چهارمین روز از بزرگداشت دهه مبارک فجر 96
قبلی

در چهارمین روز از بزرگداشت دهه مبارک فجر ۹۶

آشنایی با بانوی کارآفرین شهرستان آمل
بعدی

آشنایی با بانوی کارآفرین شهرستان آمل

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

  • پلاخوران در خطه کیاسرمازندران
  • صداقت مااعتمادمردم راجلب کرد
  • غنچه های نشکفته پرپرشد
  • از خانه تا زندگی
  • پیام رهبرایران به ملتش
  • راه برگزیدگان عاشق شهادت
  • رای به خروج از(NPT)
  • پس از۱۰ روزآتش بس شد
  • دفاع جانانه ازحق مسلم ایران
  • بااتحاد کمراسرائیل راخواهیم شکست
  • اعلام وضعیت اقتصادی درشرایط بحران
  • تشییع پیکر شهیددانشمند آملی
  • لزوم تحول مدیریتی درادارات
  • دورجدید حملات موشکی ایران
  • شرایط بازگشت حجاج ایرانی

پایگاه خبری تحلیلی سیده آمل

  • صفحه اول
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • بین الملل
  • فرهنگی
  • هنری
  • ورزشی
  • استانها
  • طاها ستاره شمالی

تمامی حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی سیده آمل محفوظ است