یکشنبه, ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-08
تبلیغات
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
کد خبر: 19383 |
|
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹ | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

شرکت مخابراتی آلمانی موسوم به “دوچ تلکام”(Deutsche Telekom) با تبدیل ۱۲ هزار پست توزیع برق به ایستگاه شارژ وسایل نقلیه برقی، زیرساخت شارژی کشور را به طور موثر دو برابر تقویت می‌کند. گزارش سیده آمل به نقل از اینهبیتت، یک شرکت مخابراتی آلمانی پست‌های توزیع برق را برای پیاده‌سازی یک برنامه به منظور احداث ۱۲ […]

شرکت مخابراتی آلمانی موسوم به “دوچ تلکام”(Deutsche Telekom) با تبدیل ۱۲ هزار پست توزیع برق به ایستگاه شارژ وسایل نقلیه برقی، زیرساخت شارژی کشور را به طور موثر دو برابر تقویت می‌کند.

گزارش سیده آمل به نقل از اینهبیتت، یک شرکت مخابراتی آلمانی پست‌های توزیع برق را برای پیاده‌سازی یک برنامه به منظور احداث ۱۲ هزار ایستگاه جدید شارژ الکتریکی به‌روز می‌کند.

این شرکت مخابراتی بزرگ اروپایی که در آلمان مستقر است، پست‌های توزیع برق را در شبکه خود به‌روز می‌کند تا زیرساخت‌های شارژ الکتریکی فعلی را بازسازی کند.

سخنگوی این شرکت گفت که “تلکام” از پست‌های توزیع برق شامل ۵۰۰ ایستگاه ۱۰۰ کیلو وات ایستگاه‌های شارژ سریع خواهد ساخت.

بقیه آنها به ایستگاه‌های شارژ سطح ۲ با نرخ شارژ تا ۲۲ کیلوات تبدیل خواهند شد.

شارژرهای سطح ۲ قرار است ظرف سه و نیم ساعت یک باتری را به اندازه طی حدود ۱۳۰ کیلومتر مسافت شارژ کنند.

شارژرهای سریع جریان مستقیم می‌توانند باتری یک ماشین برقی را ظرف نیم ساعت تا ۸۰ درصد شارژ کنند.

آلمان در حال حاضر حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ ایستگاه شارژ عمومی دارد. تخمین زده می‌شود این ۱۲ هزار ایستگاه تا سال ۲۰۲۰ عملیاتی شوند.

“تلکام” در حال حاضر دارای دو نمونه اولیه از پست‌های توزیع جدید با قابلیت شارژ است. این شرکت قصد دارد از تابستان امسال این برنامه را آغاز کند.

کشورهای شمال اروپا در حال حاضر از صفحات خورشیدی برای شارژ خودروهای برقی استفاده می‌کنند. احداث ایستگاه‌های شارژ اکنون در شهرها به طور روزافزونی بیشتر شده است و روز به روز در حال ترویج است.

لندن برنامه‌ای را برای نصب ایستگاه‌های شارژ در داخل پست‌های برق و تیرهای چراغ برق خیابانی آغاز کرده است. شرکت “کنزینگتون” و شورای “چلسی” توافقنامه‌ایی با شرکت خصوصی فناوری انرژی موسوم به “OVO” و یک شرکت فناوری مستقر در برلین به امضا رسانده‌اند. این کار به منظور نصب ایستگاه‌های شارژ با استفاده از تیرهای چراغ برق است.

کارشناسان همچنین می‌گویند ابتکار “دوچ تلکام” از لحاظ مقیاس قابل توجه است.

احداث ایستگاه‌های شارژ وسایل نقلیه برقی و استفاده از این وسایل نقلیه به طور روزافزونی در حال رشد است. خودروسازان در حال برنامه‌ریزی برای ساخت خودروهای برقی جدید در سال جاری هستند.

با اعلام احداث چندین شبکه شارژ “فوق سریع” که انتظار می‌رود به زودی در اروپا تشکیل شود، آلمان می‌تواند با تقویت زیرساخت‌های خود در این زمینه پیشرو باشد.

تقریبا ۴۰ هزار وسیله نقلیه برقی در آلمان تا پایان سپتامبر ۲۰۱۷ فروخته شده است. این در حالی است که حدود ۱۰۶ درصد رشد نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۱۶ نشان می‌دهد. این عدد در حال حاضر آلمان را چهارمین بازار بزرگ خودروهای برقی در جهان، پس از چین، آمریکا و نروژ معرفی می‌کند.

در سپتامبر ۲۰۱۷، تعداد ۶ هزار و ۱۵۰ ثبت‌نام خودروی برقی در آلمان صورت گرفته است. این رقم نشان‌دهنده افزایش ۸۴ درصدی سالیانه است.

پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۱۷ حدود ۵۵ تا ۶۰ هزار وسیله نقلیه برقی در آلمان فروخته شود.

شرکت مخابراتی اتریشی موسوم به “تلکام اوستریا”(Telekom Austria) یکی از شرکت‌هایی است که زیرساخت‌های لازم برای شارژ خودروهای برقی را در اختیار دارد. این شرکت در سال ۲۰۱۰ پست‌های تلفن را به ایستگاه‌های شارژ تبدیل کرد.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید