نفوذ پناهندهها در جودوی ایران + عکس
- شناسه خبر: 17368
- تاریخ و زمان ارسال: 4 آذر 1396 - 02:29
حضور مداوم تعدادی از جودوکاران سابق ایران که با پشت پا زدن به کشورشان پناهنده کشورهای اروپایی شدند، در سفرهای خارجی در کنار تیم ملی حضور پیدا کرده و با ملیپوشان و مسوولان تیم ایران نشست و برخاست میکنند که به نظر می رسد این اتفاقات نقش مهمی در فرار نخبههای ورزشی ایران به آن سوی مرزها دارد.
به گزارش واحد خبری سیده آمل ، بدون شک جودوی ایران بر خلاف ناکامی های چند سال اخیر در بحث فرار جودوکاران و پناهندگی آن ها به کشورهای دیگر رکورد منحصر بفردی از خود به جا گذاشته است تا جایی که طی سالهای گذشته ۱۹ جودوکار ایران قید ادامه حضور در ایران را زده و عازم کشورهای دیگر شدهاند. آخرین مورد چند روز پیش اتفاق افتاد، جایی که محمد رشنونژاد جودوکار جوان اندیمشکی و قهرمان جوانان آسیا و نایب قهرمان بزرگسالان آسیا به همراه تیم ملی عازم گرندپری هلند شد اما یک روز قبل از بازگشت تیم به ایران اقدام به ترک هتل کرد و به ایران نیامد!
اما به نظر میرسد حضور وحید سرلک و سام ستوده دو تن از پناهندههای جودوی ایران در کنار تیم ملی در هلند، همانند سایر مسابقات و همنشینی با مسوولان تیم ملی و جودوکاران بدون هیچ مانعی قطعا نقش مهمی در کشیده شدن جودوکاران تیم ملی به باتلاق پناهندگی در کشورهای اروپایی و پشت کردن به منافع ملی ایفا می کند.
وحید سرلک جودوکار سال های نه چندان دور تیم ملی که در رقابت های جهانی ۲۰۰۹ هلند با کسب عنوان پنجمی بهترین نتیجه را در میان جودوکاران ایران گرفت یکی از شاخص ترین پناهندههای جودوی ایران به کشور آلمان است که از ۷ سال پیش به این کشور رفت و درخواست پناهندگی داد.
سرلک در جریان رقابتهای جهانی ۲۰۰۵ در مرحله نیمه نهایی به قرعه حریفی از رژیم صهیونیستی خورد. در مرحله یک چهارم نهایی با دستور مسئولان فدراسیون مقابل حریف آذربایجانی باخت تا به مصاف حریف خود از رژیم صهیونیستی نرود.
سرلک زمانی که به آلمان پناهنده شد در مصاحبه با رسانههای خارجی بارها از سیاستهای کلی نظام در اجازه ندادن به ورزشکاران ایران برای رویارویی با ورزشکاران رژیم اشغالگر قدس انتقادات تندی را مطرح کرد تا جایی که عنوان کرد ورزشکاران رژیم اشغالگر قدس را همانند ورزشکاران دیگر کشورها میداند و بسیار علاقه دارد تا با جودوکاران اسراییلی زیر پرچم آلمان مبارزه کند!
سرلک در مصاحبههای خود با رسانههای مغرض با اشاره به این موضوع گفته بود: “من یک سال برای مسابقات جهانی ۲۰۰۵ مصر زحمت کشیده بودم؛ ۸ کیلو وزن کم کرده بودم. من بعد از این که همه حریفانم را بردم، قبل از فینال مسابقات خوردم به حریف اسرائیلی. سیاست کشور من میگوید که شما نباید با اسرائیل مسابقه دهید و دلیلش را هنوز هم هیچ کسی نمیداند و خود من هم نمیدانم که چرا من نباید با یک فرد اسرائیلی مسابقه دهم. به همین دلیل فدراسیون و دولت به من فشار آوردند که شما باید ناچار به حریف آذربایجانی ببازید تا به حریف اسرائیلی برخورد نکنید. چون اگر من به حریف اسرائیل میخوردم، اصلاً نمیگذاشتند من مسابقه دهم و اگر روی تاتامی حاضر نمیشدم هم فدراسیون من را محروم میکرد. به همین خاطر من را وادار به باخت به حریف آذربایجانی کردند و از مدال جهانی دور شدم. خب من برای این مدال یک سال زحمت کشیده بودم. از جوانی و از همه خوشیهای زندگیم زده بودم. ۸ کیلو وزن کم کرده بودم. خیلی راحت با یک سیاست غلط این را گذاشتند کنار. یعنی یک مدال جهانی را به هیچی ترجیح دادند. من اسمش را میگذارم هیچی، چون هیچی است”.
او ادامه داده است: “اولین آرزوی من این است که با ایران مسابقه دهم. دومین آرزویم هم این است که روزی با اسراییل مسابقه دهم و بدون هیچ استرسی پایم را دور از هر گونه سیاست روی تشک بگذارم”.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد