محدثه برزگر کارشناس ارشد بهداشت محیط خبر داد:
- شناسه خبر: 24621
- تاریخ و زمان ارسال: 30 اردیبهشت 1398 - 11:03
در هر صنفی رعایت بهداشت محیط، باعث ارتقاء سطح سلامت افراد و متعاقبابهبود روند کار واحد کاری خواهد شد
به گزارش واحد خبری سیده آمل: محدثه برزگر کارشناس ارشد بهداشت محیط با اشاره به برپایی آزمون پایان دوره آموزش بهداشت عمومی اصناف هدف از این دوره آموزشی را آموزش و آگاهی بخشی به متصدیان اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و رعایت بهداشت فردی و عمومی عنوان کرد و گفت: از سال ۹۱ این آموزشگاه بصورت رسمی از طرف معاونت بهداشت و درمان مرکز استان مازندران فعالیت خودش رو آغاز کرد
وی در ادامه افزود : دوره آموزش بهداشت سلامت از ۱۲ سال پیش برای کسب مجوز اماکن عمومی اجباری شده یعنی تمام افرادی که با مواد غذایی سرو کار دارند از یک بقالی ساده گرفته تا اماکن بزرگ،هتل ها ، رستورانها ، آرایشگران و مهدهای کودک و… باید یک دوره آموزشی را بگذرانند و این جزء قوانین مربوط به آموزش و بهداشت هست
این کارشناس بهداشت محیط با بیان این مطلب که از طرف وزارت بهداشت زمان این دوره ها نسبت به سالهای قبل کمتر شده تا برای همگان مقدور به شرکت در دوره آموزشی باشد اظهار داشت: بسته به متقاضیان در آن سال در هر ماه یک الی دو دوره آموزش و کلاس دایر می شود و در هر دوره ۳۰ الی ۴۰ نفر شرکت کننده برای کسب آگاهی و گرفتن مجوز بهداشت داریم
برزگر با تاکید بر اینکه در پایان هر دوره آموزشی همراه با ارائه گواهینامه رسمی پایان دوره است ابراز داشت: مجوز پایان هر دوره با تایید وزارت بهداشت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مازندران و معاونت بهداشتی درمانی و نهایت شبکه بهداشت شهرستان است
محدثه برزگرمدیریت آموزشگاه بهداشت عمومی ثامن (ع) در پایان از سختی کار شرکت در دوره آموزشی گفت: درست است شاید با توجه به مشغله کاری متصدیان اصناف حضور در کلاسهای آموزشی و در نهایت دادن آزمون دشوار باشد ولی افراد با شرکت در این دوره ها می توانند بر اطلاعات بهداشت محیط و چگونگی مبارزه با انواع حشرات و آفات محیط زیستشان بیافزایند که این هم از لحاظ فردی هم عمومی به نفع جامعه می باشد
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد