به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، کارگروههای تخصصی، کانونهایی برای گردهمآیی کارشناسان و متخصصان یکی از حوزههای آزمایشگاهی یا یک خانواده از تجهیزات آزمایشگاهی هستند که از این طریق، تجربیات و دانش خود را در قالب نشستهای تخصصی، دورههای آموزشی، انتشار مقاله و یا کتب تخصصی با دیگران به اشتراک میگذارند.
در حال حاضر با فعالیت ۱۰ کارگروه تخصصی تعداد کارشناسان فعال در آنها به بیش از یک هزار و ۱۰۰ نفر رسیده است. «برگزاری بیش از ۱۰ کارگاه آموزشی عمومی و تخصصی در سطوح مختلف»، «برگزاری بیش از ۱۴ نشست هماندیشی تخصصی با حضور مدیران فنی و کارشناسان آزمایشگاهها»، «ترجمه و تدوین ۱۰ مورد استاندارد تخصصی آزمایشگاهی برای انتشار به عنوان استاندارد ملی» و «انتشار مقالات تخصصی دستگاهی، حوزه استاندارد، ایمنی و کالیبراسیون» از جمله اقدامات این کارگروههای تخصصی است.
این کارگروهها شامل «کارگروه تخصصی آنالیز اندازه ذرات»، «کارگروه تخصصی آنالیز حرارتی»، «کارگروه تخصصی آنالیز سطح»، «کارگروه تخصصی آنالیز عنصری»، «کارگروه تخصصی استاندارد و کالیبراسیون»، «کارگروه تخصصی تعیین ماهیت»، «کارگروه تخصصی دستگاه NMR»، «کارگروه تخصصی دستگاه SEM»، «کارگروه تخصصی دستگاه SPM » و «کارگروه تخصصی دستگاه TEM» میشود.
با توجه به اینکه فقدان آموزشهای سازمانیافته برای کارشناسان آزمایشگاهها و کاربران تجهیزات و همچنین بیانگیزگی آنها برای بهروز کردن مهارتها از جمله خلاهای موجود در صنعت آزمایشگاهی کشور است، شکلگیری این کارگروهها گامی بلند برای رفع این ۲ چالش موجود است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد