سیمای متفاوت شهرامامزاده عبدالله
- شناسه خبر: 37945
-
تاریخ و زمان ارسال:
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpp_fix_the_time' not found or invalid function name in /home/h202733/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
-
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpp_fix_the_time' not found or invalid function name in /home/h202733/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
- نویسنده: گلناز پیغمبرزاده
سیمای متفاوت شهرامامزاده عبدالله
شهر امامزاده عبدالله که شامل ۳ روستای بدون اجرای طرح هادی و زیرساخت های مناسب شهری بود از سال ۱۳۹۱ با تصویب الحاق به ۵ شهر از شهرستان آمل با تلاش اعضای شورای شهر و شهرداری بخصوص از سال ۱۴۰۰ تغییرات قابل ملاحظه ای را شاهد هست.
مهدی حسن نژاد شهردار امامزاده عبدالله در نشست خبری در پاسخ به سوال مدیرمسئول پایگاه خبری سیده آمل مبنی بر چگونگی ساماندهی دستفروشان میدان دماوند به ۲ مشکل دیگر صنایع مزاحم و رهاسازی دام شهروندان درشهر، همچنین وضعیت پارک هلومسر و آرامستان پرداخت و گفت: اقتصاد مردم این شهر اقتصادی پویا و قوی نیست و ما بایستی قبول کنیم قبلا این شهر روستا بود و اقتصاد غالب این شهر برپایه دامداری سنتی و باغداری و کشاورزی است.
تحولات عمرانی امامزاده عبدالله
حسن نژاد در ادامه توضیحاتش بیان داشت: برای ساماندهی دستفروشان میدان دماوند زمینی با مالکیت خصوصی در نظر گرفته شد تا با قالب بازار روزسنتی در اختیار این افراد بگذاریم.
وی با اشاره به تعطیل کردن ۲ واحد ازصنایع مزاحم دراین شهر افزود: مجموعه شهرداری ازسال ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ که به بنده تحویل داده شد همراه با بدهی فقط دارای یک پارک بود که الحمدلله با پیگیری مجموعه شهرداری و حمایتهای شورای شهر امروز همه محلات ما که قبلا روستا بود دارای پارک بازی کودکان با فضایی سبز و امکانات کافی شده که دیگر شهروندان ما برای ایام فراغت نیاز به پارکهای آمل نداشته باشند.
به گفته این شهردارجوان،درادوار گذشته شهرداری ۶۳هزار مترمربع آسفالت شده بود و بخشی ازخیابان ۳۵متری این شهر مربوط به اراضی منابع طبیعی بود و بخشی هم تملک کرده بودند که در بحث بازگشایی این خیابان ۷۵۰متر از خیابان اصلی شهر اجرایی شد و امروز ۱۶۵هزار متر مربع از کوچه های شهر آسفالت شده است.
وی همچنین اضافه کرد: درحال حاضربرای زیرساخت ۵هزارمتر مربع قراردادبسته ایم که امیدواریم تادهه فجرامسال به انجام برسد و کیفیت زندگی شهروندان را بالا ببریم.
سیمای متفاوت شهرامامزاده عبدالله
شهردارامامزاده عبدالله از زیبا سازی شهری شهرش می گوید: المانهای مادرو فرزند،تلم زنی و المانهای ورودی شهر با نام امامزاده عبدالله همراه باپرچم مقدس جمهوری اسلامی برای تغییرات فضای زیباسازی شهر نیز از دیگر اقدامات این دوره شهرداری بود.
مهدی حسن نژاد توافق با آب منطقه ای در خصوص ساماندهی ۳ونیم کیلومتری رودخانه آلش رود که از وسط این شهر عبور می کند را یک اتفاق خیلی خوب در دوره شهرداری اش دانست و اذعان داشت: برای تسریع درکار، هماهنگی با دادستان شهرستان که از جایگاه حقوقی برخوردار است انجام شد و با حضور ایشان در محل امیدواریم هرچه زودتر اقدامات لازم انجام شود و به شما قول می دهم شهروندان تا سال آتی سیمای متفاوت و زیبایی را از شهرامامزاده عبدالله شاهد باشند.
وی با اعلام اینکه برای جمع آوری آبهای سطحی اقدام به ۴حلقه چاه نمودیم، خاطرنشان شد: هزارو۱۵۰متر اجرای جدول داشتیم و دربحث روشنایی کمربندی با خرید پایه های چراغ و نصب آنها با هماهنگی که با اداره راهداری شد این مهم هم عملیاتی شد.
تعیین وضعیت پارک هلومسر
حسن نژاد درخصوص پارک هلومسر تصریح کرد: طبق ماده ۲ قانون حریم ها به صراحت آمده است هرگونه ساخت و ساز در داخل حریم شهر می بایست از شهرداری مجوز گرفته شود و ما منکر این نیستیم در آن مقطع زمانی امامزاده عبدالله جزء شهرنبود و شهرداری آمل پارک هلومسر را از منابع طبیعی اجاره کرد و از آن قرارداد ۸سال ماده است ولی بحث ما درمورد نحوه ساخت و ساز در آن و نداشتن مجوزها از طریق شهرداری آمل است که تا به امروز با صبوری برخورد شد اما این صبوری در قبال اهمال کاری ها و ادامه ساخت و سازها تا حدی است.
افتتاح پروژه های قابل بهره برداری دهه فجر
وی پروژه های قابل افتتاح ایام دهه مبارک فجر امسال را اینگونه معرفی کرد: ۹۰% از عملیات فیزیکی ساخت بنای اورژانس ۱۱۵ شهر امامزاده عبدالله به اجرا رسیده که با پیگیری های شورای شهر ومسئولین شهرستان با کار شبانه روزی، تا دهه فجر یکی از پروژه های قابل بهره برداری اورژانس ۱۱۵ خواهد بود تا امنیت سلامت شهروندان نیز تامین شود.
حسن نژاد اضافه کرد: درحال حاضر از ۸۰۰متر خیابان ۳۵متری که ۳۴میلیارد بارمالی برای شهرداری قبل داشت ۲۵۰متر باقی مانده با اعتبار مالی ۹ونیم میلیارد تومان تا دهه فجر به افتتاح خواهدرسید.
مشارکت سرمایه گذاران
شهردار امامزاده عبدالله با بیان اینکه شهرداری یک بنگاه اقتصادی است که سرمایه گذاران مختلف از اقصی نقاط کشور میتوانند بعنوان پیمانکار برای اجرای امور عمرانی مشارکت کنند، اذعان داشت: تجهیز بنای شهرداری به سالن کنفرانس و جلسات و زیباسازی بصری محوطه شهرداری و محصور سازی آن جهت امنیت سازمانی و تکمیل طرح مسیر سلامت پیاده راه سازی و محل عبور دوچرخه سواران همچنین جدول بندی معابر از اقدامات روتینی هست که به فرمانداری اعلام نکردیم چون این کارها را از وظایف روتین شهرداری می دانیم.
اتمام قرارداد آرامستان با شهرداری آمل
وی اتمام تفاهم نامه اجاره آرامستان بین شهرداری آمل با شهرداری امامزاده را پایان امسال اعلام و متذکرشد: پایان سال ۱۴۰۳ شهرداری آمل باید آرامستان امامزاده عبدالله را بصورت کامل به شهروندان امامزاده عبدالله تحویل دهد.
حسن نژاد به هزینه یک میلیاردو۲۰۰ میلیونی جهت خریدخودرو و تجهیز آتش نشانی شهراشاره وخاطرنشان شد: تمامی پرونده های بایگانی درهم در شهرداری امامزاده عبدالله بصورت سامانه ای درج و در تسهیل کاربرای تحویل به شهرداران آینده آماده هست.
اقدامات امنیتی شهروندان
شهردار امامزاده عبدالله با تاکیدبراینکه اداره راهداری و راه و شهرسازی شهرستان آمل باید پاسخگوی اهمال در عملیات آسفالت کمربندی امامزاده عبدالله باشد، اظهارداشت: درشان درخور شهروندان ما نیست که تردد خودروهای بدون پلاک و یا ناشناسی که در کمربندی تردد می کنند مسبب چالش هایی برای شهروندان ما باشند در همین راستا با پیگیری های مجموعه مدیریت شهری طرح پایش تصویری با کمک شرکت مخابرات شهرستان درحال اجراست تا وعده شهرهای هوشمند امامزاده عبدالله محقق شود.
اعلام بودجه شهرداری
شهردار امامزاده عبدالله مازندران با اشاره به اضافه شدن ۴۱۰ درصدی بودجه این شهر از سال ۹۹ تا سالجاری از پیشنهاد بودجه ۶۹۰ میلیارد ریالی در سال آینده در این شهر خبر دادوگفت:در سال گذشته بودجه پیشنهادی ۲۸.۵ میلیارد تومان بوده که ۳۸.۵ میلیارد تومان محقق یافت؛ سالجاری نیز ۴۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان پیشنهاد شده بود که ۵۶ میلیارد تومان محقق شده و تا پایان سال تحقق ۶۱ میلیارد تومان پیشبینی میشود.
امامزاده عبدالله بعنوان شهرنمونه فرهنگی کشور
حسن نژاد بااعلام اینکه از سوی وزارت کشور امامزاده عبدالله جزء هفت شهرنمونه فرهنگی معرفی شده است، بیان کرد: با عقد خواهرخواندگی با شهراسکو تاجیکستان و کارهای فرهنگی که می توان به اجرای پیاده روی حرم تاحرم و برپایی بزرگترین موکب اربعین حسینی در شهرستان و نامگذاری خیابان کتاب، اجرای برنامه های مناسبتی مفرح نوروزخوانی در پایان سال و نصب و نامگذاری خیابانهای امام رضا و حضرت معصومه سلام الله علیها اشاره داشت که همه این عناوین فرهنگی ما را در استان بعنوان شهرفرهنگی رتبه اول معرفی کرد.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد