پایگاه رسمی خبری- تحلیلی سیده آمل

پایگاه خبری تحلیلی سیده آمل

  • خانه
  • بین الملل
  • ایران
  • مازندران
  • سیاسی
    • سیاست خارجی
    • سیاست داخلی
    • گزارش تحلیلی
  • اقتصادی
    • ارتباطات و فن آوری اطلاعات
    • اشتغال
    • بازرگانی
    • تولید
    • عمران
  • اجتماعی
    • آموزش و پرورش
    • انتظامی
    • حوادث
    • محیط زیست
  • فرهنگی
    • ادبیات/کتاب
    • دینی مذهبی
    • رسانه
    • گردشگری/میراث
  • هنری
  • ورزشی
    • ورزش بانوان
  • علمی
    • پژوهش
    • علم فن آوری ایران
    • علم وفن آوری جهان
  • سلامت
  • اخبار بورس
آذر ۲۳, ۱۴۰۴
  • صفحه اول
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • هنری
  • مجلس
  • یادداشت
  • طاها ستاره شمالی
  • اخبار بورس
  • بین الملل
  • آنچه درباره ما بایدبدانید
سموم باقی‌مانده در محصولات کشاورزی را چه کنیم؟

سموم باقی‌مانده در محصولات کشاورزی را چه کنیم؟

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران گفت: منابع غیررسمی، حاکی از بالا بودن میزان سموم باقی‌مانده در محصولات کشاورزی خبر می‌دهد. به گزارش واحد خبری سیده آمل «نازخند صبحی» در گفت‌وگویی، افزود: مسئولان از...

گلناز پیغمبرزاده
کد خبر :16309 ۳۰ مهر ۱۳۹۶
چاپ

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران گفت: منابع غیررسمی، حاکی از بالا بودن میزان سموم باقی‌مانده در محصولات کشاورزی خبر می‌دهد.

به گزارش واحد خبری سیده آمل «نازخند صبحی» در گفت‌وگویی، افزود: مسئولان از نتایج آزمایش‌های حاصل از سموم باقی‌مانده در محصولات کشاورزی تولید شده در کشور خودداری می‌کنند، اما منابع غیررسمی، از بالا بودن میزان سموم باقی‌مانده در محصولات کشاورزی خبر می‌دهد.

وی تصریح کرد: این سموم علاوه‌بر آلودگی زیست‌محیطی، سلامت مصرف‌کنندگان را نیز هدف قرار داده است. در بسیاری از میوه‌ها که نه آبی دارند و نه طعمی، اما با قیمت بسیار گزاف به خریدار عرضه می‌شود، در حالی که باغ‌دار از برداشت میوه خودداری می‌کند، چون پول کارگر برداشت‌کننده را نیز نمی‌تواند از محل فروش به دست بیاورد.

رئیس خانه کشاورز استان زنجان در ادامه اظهار کرد: پائین بودن کیفیت محصولات تولیدی بر اثر استفاده بی‌رویه و بدون کارشناسی از سموم منجر به این می‌شود که صادرات این محصولات هم با مشکل مواجه شود، از طرفی باقی‌مانده سموم در محصولات کشاورزی و رعایت نکردن اصولی آفات‌کش‌ها، محصولات را تهدید می‌کند.

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران خاطرنشان کرد: باید دوره‌های ترویجی و آموزشی برای کشاورزان برگزار شود تا نحوه استفاده بهینه از کود، سموم و آفات‌کش‌ رعایت شود.

اخبار دیگر

بررسی نسخه مهندسی پروتئین "GDF 15"در کاهش چاقی
قبلی

بررسی نسخه مهندسی پروتئین “GDF 15″در کاهش چاقی

مجتمع آرین آمل تخصصی شد+تصاویری ازتجهیزات مجتمع
بعدی

مجتمع آرین آمل تخصصی شد+تصاویری ازتجهیزات مجتمع

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

  • تنوع محصولات غذایی درهونام فود
  • نهادهای جایگزین رسیدگی قضائی
  • درخشش کاله درسومین رویدادصدرا
  • پیوندصنعت ودانشگاه راهی برای توسعه
  • دانشگاه آزاداسلامی واحدآیت‌الله آملی برگزارکرد
  • تدریس زبان تبری درآموزشگاهها
  • جشنواره ای به وسعت برکت
  • بحران را بایدمدیریت کرد
  • پیمان سوادکوهی بابسیجیان وجوانان
  • سرانه ارزش افزوده آمل چه میشود؟
  • تقویت ۶/۱مگاواتی برق ثانی پلاست
  • ۸هزارعضوکتاب خوان منتظرخبرخوش
  • لزوم تقویت حلقات صالحین
  • اقتدارملی دربسیج مردمی است
  • رازبقای ما ماندگاری ارزشهاست

پایگاه خبری تحلیلی سیده آمل

  • صفحه اول
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • ورزشی
  • هنری
  • مجلس
  • یادداشت
  • طاها ستاره شمالی
  • اخبار بورس
  • بین الملل
  • آنچه درباره ما بایدبدانید

جهت ارتباط با مدیر سایت و یا سفارش تبلیغات در سایت و ارسال اخبار با شماره 09112210914 و یا 09364131095 تماس بگیرید.

تمامی حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی سیده آمل محفوظ است