دو تفاهم نامه برقی بین ایران و کره جنوبی امضا شد
- شناسه خبر: 12165
- تاریخ و زمان ارسال: 9 اردیبهشت 1396 - 06:42
به گزارش پایگاه خبری سیده آمل ، امروز با حضور «آرش کردی» مدیرعامل توانیر و «هیونگ ریول لوو» معاون شرکت کپکو کره جنوبی، دو تفاهم نامه برقی و محیط زیستی به امضا رسید.
کردی با بیان این که گاز SF6 در صنعت برق، به عنوان یک ماده عایقی در تجهیزات فشار قوی و در سطوح ولتاژ بالا بسیار کاربرد دارد، افزود: بهره گیری از این گاز در صنعت برق دنیا تحت پروتکل های بین المللی انجام می شود و اکنون طرف کره ای فناوری تصفیه و استفاده مجدد از این گاز را در اختیار ایران نیز قرار خواهد داد.
وی ادامه داد: براساس این تفاهم نامه دستگاه های مربوط به تصفیه گاز SF6 از کره وارد و در نقاط مختلف ایران نصب خواهد شد.
وی افزود: در قالب تفاهم نامه دوم نیز شرکت کپکو در خصوص راه اندازی سیستم های ذخیره ساز انرژی در ایران، پروژه پایلوتی را اجرا خواهد کرد که در صورت موفقیت آمیز بودن، می توان این سیستم ها در ساختمان های بلند مرتبه، بیمارستان ها و… اجرا و راه اندازی کرد.
مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: با راه اندازی این سیستم ها، علاوه بر این که می توان در مواقع حساس، برق ساختمان های بزرگ را برای چند ساعت تامین کرد، در ساعت های پیک نیز می توان از این سیستم برای کاهش پیک بار بهره گرفت.
این امر تحت مکانیسم توسعه پاک (CDM) پروتکل کیوتو صورت میگیرد و از آنجا که عموماً جلوگیری و کاهش انتشار گازهای گلخانهای در کشورهای در حال توسعه با هزینه پایینتری در مقایسه با کشورهای توسعه یافته قابل انجام است، بسیاری از کشورهای توسعه یافته علاقهمند به اجرای این پروژهها در کشورهای در حال توسعه هستند. همچنین از قبال فروش گواهی کاهش انتشار و نیز کاهش هزینههای سوخت و مواد مصرفی درآمدهایی عاید کشور در حال توسعه میشود.
در خصوص سیستم های ذخیره ساز انرژی ESS نیز این گونه می توان توضیح داد که چون انرژی الکتریکی در یک سیستم جریان متناوب نمی تواند به صورت الکتریکی ذخیره شود و باید در زمانی که به آن نیاز است تولید شود، پس برای ذخیره سازی این انرژی باید آن را به صورت های دیگر انرژی تبدیل نمود که البته هر نوع سیستم برای کارایی مناسب نیاز به وجود یک مبدل خوب دارد. گسترش فناوری برای ذخیره سازی انرژی الکتریکی جهت آماده بودن توان ضروری در صورت نیاز، در سیستم قدرت کنونی جایگاه ویژه ای دارد. همچنین از آنجاییکه بخش الکتریسیته در حال تغییرات عمده است، ذخیره سازی انرژی یک انتخاب بسیار مهم برای تحت پوش قرار دادن مسائلی از قبیل تجدید ساختار در بازار برق، وارد شدن منابع تجدید پذیر و کمک رسانی به افزایش تولیدات پراکنده، بهبود کیفیت توان و کمک به عملکرد شبکه تحت قوانین مربوط به حفاظت از محیط زیست است. بنابراین استفاده از منابع ذخیره ساز انرژی الکتریکی، ESS ، برای ذخیره سازی توان و استفاده در صورت نیاز شبکه یکی از راه کارهایی هست که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. بنا بر تعریف “یک سیستم فیزیکی با قابلیت اخذ انرژی برای دیسپاچ و جایگزینی الکتریسیته در زمان های بعد” را یک منبع ذخیره ساز انرژی الکتریکی، ESS می نامند
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد