خط کشی مدیریتی درمازندران ممنوع
دادبودتصریح کرد: باتوجه به اینکه اعتبارات ملی هم محدودشده، سهم تخصیص ها نشان می دهد ممکن است سال پررونقی را به لحاظ عمرانی نداشته باشیم.
به گزارش پایگاه خبری سیده آمل:معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری مازندران در نشست تخصصی بررسی پروژه های عمرانی شهرستان آمل با اظهار امیدواری از نتایج مثبت این نشست به جمعبندی بیانات مسئولین شهرستان و ۱۵مدیرکل استانی پرداخت و گفت: اینکه ما درهرشهرستان حضور پیداکنیم و مشکلات را از نزدیک رصدکنیم خیلی کارخوبی است که بخشی از گره طرح های عمرانی را که در همان شهرستان قابل بازگشایی است حل و مابقی مشکلات در دستورکار قرارگرفته و آنها را پیگیری کنیم.
موضوعات مطروحه در نشست مدیران کل و مسئولان آملی
وی موارد عنوان شده در این نشست را از چندرسته کلی مورد بررسی قرارداد وابرازداشت: بخشی از مشکلات مربوط به منابع اعتباری است چه اعتبارات استانی و چه در اعتبارات ملی نیازها دهها برابر اعتباراتی است که معمولا دراختیار ما می گذارند.
عبدالرضادادبود درتوضیحات بیشترخود ادامه داد: سرجمع اعتبارات استانی درکمیته بررسی شهرستان و دستگاههای اجرایی و فرمانداری و سازمان بودجه و برنامه ریزی تخصیص پیدا می کند که یک عددی را اعلام می کنند و مابقی کار اخذ اعتبارات طبق ضوابط دستگاههای ذی ربط با پیگیری نماینده منتخب درحوزه ملی اتخاذ می شود که این مهم یکی از رسالتهای نمایندگان منتخب در مجلس شورای اسلامی است.
به گفته معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری مازندران بیش از ۹۰% اعتبارات ما ملی است که باید از ظرفیت نمایندگان استفاده شده و در تامین منابع اعتبارات ملی تمرکز بیشتری صورت بگیرد چراکه افزارقدرت ما درحوزه کسب اعتبارات ملی نمایندگان هستند.
بایدمنابع مالی دراستان قراربگیرد
همچنین دکتردادبود اذعان داشت: در حوزه کسب اعتبارات یک راهکاری بعنوان مولدسازی هم داریم که این هم درچرخه های اداری و فرهنگی است و بایدمنابع مالی دراستان قراربگیرد و در دوره های جدید حتما یکی از اولویت های استان استفاده از املاک استان خواهد بود بخصوص درتکمیل پروژه ها والا ما نمی توانیم با این عقب افتادگی هایی کا داریم مشکلات را با این اعتبارات رفع کنیم.
دادبودتصریح کرد: باتوجه به اینکه اعتبارات ملی هم محدودشده، سهم تخصیص ها نشان می دهد ممکن است سال پررونقی را به لحاظ عمرانی نداشته باشیم.
خط کشی مدیریتی درمازندران ممنوع
وی درحوزه مشکلات اجرایی به مساله پسماند پرداخت وافزود: ما واقعا درخصوص پسماند استان مساله داریم و خودمان هم کنارهم نیستیم.
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری مازندران با تاکیدبراینکه ما اگر بخواهیم مشکلات استان را حل کنیم ولی در مسائل استانی یکپارچه عمل نکنیم درسطح ملی چه کسی دلش بحال استان ما می سوزد؟ بیان داشت: اول باید کنارهم قرار بگیریم نه اینکه برای هم خط مرزی بکشیم و محدوده مشخص کنیم.
دکترعبدالررضادادبودبااعلام اینکه استان مازندران ۶۰شهر در۲۲ شهرستان با ۱۰سایت پسماند دارد مگر ما می توانیم ۶۰سایت پسماندبزنیم؟ در این صورت چه توجیه فنی و اقتصادی و محیط زیستی دارد؟ اظهارداشت: الان درهمین حوزه مدیریت پسماندآمل و خطری که پروژه سد و جاده انحرافی را تهدید می کند و یحث مشکل جابجایی سایت عمارت که هرجایی را که ما می خواهیم دست بگذاریم و ورود پیدا کنیم یکی دیگر می خواهد کفن بپوشد وبا این مداخلات بیجا و دخالت سیاسی سنگ اندازی می کنند.
مدیریت پسماند سایت عمارت آمل
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری مازندران همچنین می گوید:برای پسماندآمل راه حل داریم و راه حلش را هم پیداکردیم وکارهای فنی آن هم درشرف انجام دادن هست انشاالله که هیچ کس دیگر مانع ایجادنکند که آنوقت باید پاسخگوی عقب افتادگی پروژه ملی سدهراز و تامین آب زراعی و مسائلی از این دست درمنطقه باشدکه بی جهت در حوزه فنی و سیاسی دخالتهای بیجا نداشته و مسائل را به حاشیه نبرند.
ورود بخشداران به پروژه های روستایی
وی درخصوص طرح هادی تاکیدکرد: دهیاری ها با مشارکت کار را تسریع دهند و روستاهای فاقد دهیاری زیر۲۰ خانوار باید محدودیت هایش مشخص شود و درشورای برنامه ریزی مطرح و بخشداران با پیگیری برایش برنامه ریزی کنند.
حل نهضت مسکن ملی قجرمحله
دادبود در مورد نهضت مسکن ملی درقجرمحله خاطرنشان شد: تدبیر این مساله این است که باتوجه به بررسی موقعیتی که ملک در محدودیت شهری قراردارد،بایدباالحاق طرح به محدوده شهری اقدام شود.
نوید ورزشی به ورزشکاران آملی
این مدیر استانی در حوزه ورزشی شهرستان آمل با اشاره به پتانسیل بالای ورزشی دراین شهرستان اعلام کرد: انشاالله ازمحل اعتبارات دولتی آن راتقویت کنیم و استفاده از ظرفیتهای خیرین در دستورکار قرار بگیرد و این نوید را خواهیم داد تا دهه فجر امسال اتفاقات خوبی برای ورزش شهرستان آمل رقم خواهدخورد.